Ahojte mamicky …snazime sa o babatko a kedze toto by bolo moje druhe tehu..tak aj mame obavi pretoze pri prvom sme maly problemi …spravila som si 6 testov a na kadom mi ukazalo pozitivny vysledok ale menstruaciu mam dostat az za 2 dni ..na teste vidno ze ano cakame babo ..len ma zaujimaju vase rady …pretoze s muzom mame obavi ..a velmi sme sa tomu potesili a kazdy tyzden sme sa testovali
otázka?
by ma zaujímalo čo testoval muž?
@janai1 bol pri mne ked som robila testi ..
@deti95060810 len ci tomu mozem verit lebo chceli sme ist gynekologovi ale nebol tam lebo ma dovolenku
veriť testu môžeš, len ku gyn ti stačí ísť o mesiac - dva. teraz tam ešte toho veľa neuvidí...
Keď je to tvoje druhé tak hádam vieš, že ku gynekológovi sa treba objednať a dá termín o pár týždňov, nie hneď teraz.
@januska12323 pri provom sme to mali inak tak za to sa pytam ale dakujem teda
Vsak vies co znamena ten vysledok
Objednaj sa k dr,on Ti uz da vhodny termin
Tak keď je 6/6 testov pozitívnych, asi nie je o čom… tehotná si, ale je pravda, že stále to môže dopadnúť všelijako, samozrejme držím prsty nech dobre…doktorovi zavolaj a on ti povie kedy máš prísť…
Fakt už máte jedno dieťa?
@kristi2912 ak su testy pozitivne tak zrejme si tehu..dr ta este nepizve na sono,,ale pises, ze prve tehu bolo vselijake,,ak mas/mala si nejake zdravotne problemy v tehotenstve, tak to urcite ries s lekarom hned,lebo niekedy treba podat liecbu uz od zaciatku,atd.
@deti95060810 10ty den meskajucej menstruacie uz uvidi na usg doktor
Hádam bude všetko v poriadku a budete sa tešiť z bábätka. Je úplne v pohode mať pozitívny test skôr, ako je termín menštruácie. Tiež som to tak mala.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kristi2912 A co chces?