Čo ide viac k priezvisku Jančárová: Vanesa alebo Sára?
Ahojte tehulky-mamicky 😵 , s manzelom sa nevieme zhodnut, ktore meno dame nasej bambulke, tak idem na to taktikou, ktore sa viac hodi k priezvisku 🙂 VANESA JANČÁROVÁ, alebo SÁRA JANČÁROVÁ, alebo ktore z tychto dvoch mien je krajsie, co myslite?
sara.. ale este by som pozvazovala vyber mena... pokial teda nechces aby mala tvoja prinzeznicka v triede ci v skolke 10 menovkyn
sofia
Sara je super, Vanessa sa mi vôbec nepáči 😖
sára
vaneska jancarova znie podla mna lepsie ako sara jancarova-volali by ju sarka?alebo deti v skolke salka
a raz sa vyda a bude mat uplne ine priezvisko inak ja hlasujem za Sara velmi pekne meno 🙂
je to jedno, my sme sa tiež rohodovali medzi dvomi menami. Tak sme dali obe. Čo takto Vanesa Sára Jančárová 😉
Sára 😉
a co tak SARAH hmmm nasa sa vola Katarina Sarah mne sa to velmi paci... 🙂
Moj mm si precital tvoju otazku a povedal, ze jemu sa paci Janka Jancarova 🙂
fuuu ja by som nedala ani jedno teraz v skolke je to sama sara,vanesa ,rebeka a vivien ale ak z tych dvoch tak Sara
ja si myslím,že takéto témy by sa nemali zakladať,aj tak si dáte meno podľa seba ...
ak sa neviete rozhodnúť medzi dvoma menami,počkaj,keď ti ju ukážu a bude to jasná Sára alebo Vanesa 😉
Sára s tvojho výberu. My sme vyberali meno aby mala iniciálky NN.
Sára jednoznačne 🙂
Mne sa ani jedno nepáči ale je to len môj názor 😉
Ale kedy som si mala vybrať tak by to bola Vanesa.
ahoj🙂 hehe ja za slobodna bola Miriam Jančárová :D a k tvojej otazke podla mna Sára - lebo Jančárová je dlhe priezvisko, tak meno by malo byt kratsie. Okrem toho Sára je krasne meno 🙂
Mne sa nepaci ani jedno z nich...ja milujem slovenske mena...ale z tvojho vyberu... Sára...znie to vznešene 🙂 ale ja by som dala Barbora 😉
prve, co mi napadlo k priezvisku bolo meno janka alebo johanka, ale ak mas na vyber iba tie dve mena, tak sa asi priklanam k tej vaneske 😉
mne sa ani jedno k tomu priezvisku nehodi, ale ved je to uuuplne jedno, babenko sa narodi, uvidis ho a das mu meno ktore sa ti k nej bude skratka pacit 😵
podla mna sa k vasmu priezvisku nehodi ani jedno z uvedenych krstnych mien...
posledna vec co som riesila v tefu bolo ake meno sa hodi ku priezvisku 😀
Sára sa mi v spojením s Jančárovou páči viac 😉
Ked pocujem SARA - poviem na to pes sa HARA. Ale krajsie znie Sara 😀 . Ja by som dala meno, aby iniciali boli JJ - tak by mala mala predpoklad uspesnej zeny 😀
Sara...jednoznačne...
saaaaara urcite 🙂
Urcite sara 🙂
Sara je krásne meno a aj sa hodí k priezvisku 😉
Mas dlhsie priezvisko tak by som dala jednoznacne kratsie meno... tak Sara. 🙂
Vanessa

je to dost dlhe priezvisko zvolila by som kratsie meno takze sara.