icon

Čo dostali vaše deti na pri ukončení predprimárneho vzdelávania?

1. júl 2025

nerozumiem tomu ako škôlky hospodária s peniazmi a prečo sú až také rozdiely medzi jednotlivými zariadeniami, napríklad môj syn nedostal nič, v škôlke vedľa jeho kamarát zo sídliska dostal plný peračník, tričko s jeho menom, tablo, hračkárske auto, lietajúci tanier, čiapku (takú tú ako majú absolventi v amerických filmoch), prívesok na kľúče.. mali veľkú párty..
môj syn je z toho nešťastný.. neviem ako mu to mám vysvetliť

Strana
z2
kitycat
1. júl 2025

Je to smutne... ty si nic nechystala? Ten peracnik by ste mohli ist spolu vyberat a tasku ved tiez ❤️

autor
1. júl 2025

tak my sme samozrejme oslavili po svojom, jemu je len luto, ze nic nema zo skolky.. nejde o peniaze, skor o zazitok, pamatku

parvinka0001
1. júl 2025

Moji dostali knihu ,vak,dosky, farbičky
Rozlúčkové posedenie sme si my robili s rodičmi . Bola určená suma a kde to bude plus pani učiteľky .v škôlke mali rozlúčku kde sa lúčili na dvore .mali svoje vystúpenie .odovzdali kytice a darčeky a to bolo všetko . Plus deti dostali zmrzlinu

puupava15
1. júl 2025

Naši prwdskolaci sa skladali skladali na začiatku roka na balíčky ktoré dostali. Škôlka nedala nič, vsetko co dostali zaplatili rodicia vopred

ludkka0407
1. júl 2025

Ahoj, my sme sa ako rodicia skladali na darceky na zaver pre predskolakov. Dali sme sa ako rodicia dohromady, vybrali darceky a v posledny den, ked sa rozlucili, ich dostali. Tiez na vylet a darcek pre p.ucitelky a personal sme sa poskladali ako rodicia. Skolka nedavala detom nic, ani teraz, ani pred dvomi rokmi, ked koncilo prve dieta

nyusika
1. júl 2025

admin 😀 😀 😀 😀

kks, to kto dal taky nadpis ? 😀 😀 😀

maranco
1. júl 2025

Koľko detí chodí do tvojej škôlky a koľko do kamarátovej? Škôlka dostáva peniaze na počet detí, ak má málo detí tak je v mínuse, v 2027 budú také zrušené.

pribinak
1. júl 2025

Tak zalezi aj od šikovnosti vedenia MS. Ci vie riaidtelka osloviť nejakých sponzorov, či sú medzi rodičmi napr podnikatelia ktorí si vedia nejaký dar pre škôlku odpísať v účtovníctve

A samozrjeme ajnoidla výšky vkladov do triedneho fondu. Je rozdiel ak sa skladate ako rodičia po 20 eur mesačne a rozdiel ak 5 eur mesačne

A samozrjeme počet deti. Iné je ako do skolky chodí 92 deti a rozdiel ak 60

Naši dostali kvalitne ceruzky, tričko s foto a podpismi

januska12323
1. júl 2025

Ta keď ste sa neskladali ani nemáte sponzorov nie je to z čoho zaplatiť. Syna zober na zmrzlinu a choďte kúpiť čo si vyberie.

dskjhfdlkdjhl
1. júl 2025

Ja si uz nepamatam, co vsetko moje deti dostali, ale rozhodne ma najviac potesilo to, ze mladsia dcera dostala vsetky svoje obrazky, od zaciatku, az po koniec, v jednej zlozke a boli k tomu aj nejake komentare, ako sa jej vytvory zlepsovali.
Inak, toto nemusi ani tak suvisiet s tym, ako skolka hospodari, mozno v tej vedlajsej skolke mali aktivnych rodicov, ti zorganizovali, aby sa vsetci poskladali a nakupili vsetky tie darceky. Takze mozno ste ako rodicia mali byt akivnejsi.

tini27
1. júl 2025

Naši dostali ceruzky, pero, gumu, strúhadlo… dostali diplom a tortu na rozlúčke s predškolákmi a včera ešte pamätný list vo svojej triede. Syn je šťastný, ja tiež 🙂. Keď si vezmem, že do triedneho fondu sme platili jedenkrát 10€ a celý rok chodia na divadielka, programy, do knižnice, majú kopec výletov, pracvných zošitov atď., tak aj tak mám pocit, že pani učiteľky čarujú 🙂 A hlavne, syn a teraz už aj dcéra škôlku majú veľmi radi a to je pre mňa najviac.

mimi3008
1. júl 2025

Mozno sa v tej vedlajsej skolke na to skladali. My sme sa skladali a z toho sa spravilo rozluckove posedenie, darcek ucitelkam a balicky detom

jesenzima
1. júl 2025

Naša dostala knižku, vrecko na prezuvky a farbičky. A ako mu to máš vysvetliť? No jednoducho, nech nepozerá na to, čo majú druhí 🤷 My doma takéto veci doma nejako extra nerozoberame, jednoducho nie všetci majú všetko ..

dskjhfdlkdjhl
1. júl 2025

Inak, idealna prilezitost na debatu s dietatom, ze sa nema divat na to, co dostali druhi. Bude sa mu to hodit ovela viac, ako akekolvek darceky.

deti95060810
1. júl 2025

možno vedľajšia mš mala "lepšieho sponzora" ....
malý si musí zvyknúť že sme rovní a rovnejší... 😉

nikaeli
1. júl 2025

Rozlúčku predškolakov, tablo a rôzne darčeky riešia (a platia) rodičia. Absolvovala som to so synom minulý rok a darčeky, ktoré mali v balíčku, sme objednávali a platili my, vrátane tabla. A teda že to nestálo málo, ale dnešný trend je taký a buď som sa prispôsobila alebo by môj syn nedostal nič. Od škôlky ako takej dostali knihu s venovaním.

tini27
1. júl 2025

Vlastne ešte aj knižku naši dostali

martul
1. júl 2025

Zohnali si sponzorov?

sisska96
1. júl 2025

možno skladali alebo mali sponzorov. Aj naša škôlka má sponzora

gab1sol
1. júl 2025

A porovnala si aj platby a príspevky rodičov tých dvoch škôlok?

btus
1. júl 2025

to sa niečo robí a deti niečo dostávajú? To počujem prvý krát. U nás v škôlke mali len rozlúčkové vystúpenie pre rodičov. A nedostali nič. Teda áno, nejakú papierovú medailu a knižku.

biba_18
1. júl 2025

a možno sa skladajú viac do školského fondu ... možno je tam pani riaditeľka ktorá si myslí že je lepší nápad peračník ako ceny na karneval ... možno tam chodí dieťa pána podnikateľa čo to celé zasponzoroval .. a tak by sa dalo ...

wwwwerunka
1. júl 2025

Knihu,omalovanku a sladkosti
Kupuje sa to zo ZRPS tak aspon na nejake lizatko sa u vas mohli zmôct.
My platime 10 e a to z toho mali zaplateny vylet 2x a tuto knihu🤷‍♀️

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
simona92101
1. júl 2025

Dcera mali rozluckovu opekacku,pre rodicov mali v piatok pripraveny program.dostavali šerpy a slavnostne prisahali ze sa budu pripravovat zodpovedne do skoly.dostavali darcekovu tasku s knizkou,diplom,rozne cukrovinky,ceruzky,pero s menom,pravitko.mali tortu z muffiniek v tvare vcielok(u nich su predskolaci oznaceni ako vcielky),triedna im vyrobila naramky (maju v triede taky naramkovy boom teraz).
My sme vsak mali zrps vyssie a aj pre ucitelky sme sa ako trieda skladali.

sara07
1. júl 2025

u nás dostavaju knihu a ceruzku , ovšem vopred sa rodičia na to poskladaju
takže nedostanu to zadarmo
však sa spýtaj či sa na rozlučku skladali, lebo my ano, + sa zvlašt skladalo na darčeky pre uč lebo kytice nestačili
inak bolo to mimo triedneho fondu , aj mimo riaditelského fondu alebo nejakých poplatkov
všetky divadielka, vylety, každé kychnutie sa skladalo priebežne počas každého roku

kiki68
1. júl 2025

Mozno ta skolka ma sponzoring a vedia zohnat peniaze. U nas napr tieto darceky z casto financuje dieceza ( skolka je polostatna/ cirkevna v AT), takto to vzdy riesia

autor
1. júl 2025

my sme platili ZRPS 200 eur, mali vela aktivit aj vyletov, divadla atd, ale mam pocit, ze sme vsetko este ajtak platili.

olimuc
1. júl 2025

Party a darceky sme si zaplatili sami, nieco od sponzora … a ano, kazda skolka je ina. Rodicia pracuju v rozlicnych firmach a maju ine moznosti a dokazali zabezpecit vselico.

adonish
2. júl 2025

Dcera na ukončení nebola, kedze sme boli na dovolenke. Dodatocne dostala od pani uciteliek knihu s venovanim, diplom, farbicky, sťahovaci vak na telesnu do školy, nejake sladkosti

Strana
z2