icon

Máte radi darčeky zdarma k nákupu?

daska_tesco
7. mar 2014

Aký darček zdarma k nákupu vás najviac potešil? Čo by ste radi dostali ako bonus zdarma k nákupu? Tri z vás za nápady odmeníme vlhčenými obrúskami Tesco Loves baby v pondelok 10. marca 2014 😉

Máte radi darčeky zdarma k nákupu?
Strana
z2
fopka
7. mar 2014

bonus za nakup som nedostala ani nepamatam... ked tak rozmyslam, tak asi nikdy nic zadarmo. Bonusy dostávam jedine vo forme poukázok za nákup práve v tesco. Potešil by ma akýkolvek darcek (normalny, nie nevyuziteľná blbost) alebo aj zlava na další nakup, ale zase nie typu, ze nakupte nad 40 eur a dostanete zlavu dve eura 😀

zaira13
7. mar 2014

mna by potešila poukážka na další nákup, alebo zlava na lubovolný výrobok 25%, a ked už darček tak niečo užitočné /hygienické, pur, vzorky tabliet do myčky, a pod.../

daska_tesco
autor
7. mar 2014

Milé mamičky, súťažiť o vlhčené obrúsky Tesco Loves baby môžete prispievaním do tejto témy až do pondelka 10.marca 2014. Prajem vám krásny víkend plný relaxu a stretneme sa opäť v pondelok. Pripájam na vyskúšanie aj e-kupón na dovoz tovarov cez službu Tesco Potraviny zdarma. 😉

lili_mia
7. mar 2014

@zdenin Chodia, ale ide mi o obsah tých poukážok. Vezmú mi 30 bodov a dostanem zľavu na toaletný, vreckovky a servítky v hodnote 20centov? K tomu zľavu 5€, ak nakúpim zmrzlinu za minimálne 20€? To čo je?

edie63
7. mar 2014

"Darcek zdarma" je taky hlupy vyraz, ved ked to musis kupit, uz to nie je darcek takze to je pre mna logicke, ze ked je to darcek, tak samozrejme, ze je to zadarmo. A kto nema rad darceky? 😎

majik66
7. mar 2014

Hocicoooooooo 🙂

bianca
7. mar 2014

mna najviac tesili poukazky ktore boli pred vianocami.Sice ma to do tesca tahalo i ked doma nic netrebalo no poukazku 4 €som musela vyuzit

jahodka30
7. mar 2014

mňa teší hociaký darček, aj teraz prišlo milé prekvapko poukážky z tesca... vždy ich vieme využiť 🙂

lubikan
7. mar 2014

ja do Tesca chodim kupovat zlavnene oblecko...nic viac ma v tescu nelaka....

ericap
8. mar 2014

tak nas najviac brali smolkovia (a to sme vtedy este nemali dieta). zbierali sme ich, vymienali a tesili sa z kazdeho noveho obrazku, ale aj rovnake potesili, pretoze sme sa mohli hrat domino ;) to bol skvely napad a do tesca sme vtedy chodili castejsie ako zvycajne. a teraz sa straaasne tesim na tie rozpravkove karticky. myslim, ze ten, kto toto pre Tesco vymyslel, by si zasluzil medailu ;) 2 v 1 - aj obrazok, aj sa nieco naucis.
ako ja fakt budem vyzerat ako hlupana, kt. si nevazi vlastne prachy, ale ja som vtedy fakt kupovala v Tescu i veci, o kt. som vedela,ze ich maju v kauflande alebo v lidli lacnejsie. ale ked si zoberiete, ze tie cenove rozdiely nie su az take zasadne... a v Tescu som dostala i nieco, co ma potesilo (+ benzin tiez nieco stoji) vobec ma to netrapilo ;)
takze toto u nas urcite bodovalo a do buducna by som to urcite opat uvitala! aj tie € na dalsi nakup su super - tiez poctivo vyuzivame. ;)
a do buducnosti by som urcite pokracovala v tomto style - nieco pre deti, co ich aj nieco nauci a zabavi i dospelych, napr. kvarteto, prip. karticky s autami (to by aj moj manzel veeelmi ocenil a myslim,ze kazdy chlap je tak trochu "autofilny" a isto i vela zien), disney postavickami, potom zvieratka, je xy druhov psikov a pod. urcite nieco, co zabavi a mozno i nieco nauci ;) a pre starsich by to boli urcite zlavy na zakladne potraviny ako muka, mlieko, chlieb a pod. ked si zoberiem ake maju dochodky, urcite po tomto pojdu. alebo potom cokolada (tu ma hadam rad kazdy alebo pre sportovcov, kt. ju nejedia musli tycinka :D) stacila by uplne malinka ako zapalkova krabicka ;) - ale aspon nieco :D i ked to moze byt problem v lete - tam by sa zas uplatnil kupon na kopcek tesco zmrzliny... tu by si dal v lete asi kazdy :D :D :D moznosti je mnoho ;)

poleva
9. mar 2014

Dobrý deň,myslím si,že mamičku na RD,poteší každý darček k nákupu.Som mamička dvojičiek,tak to platí dvojnásobne 🙂) Potešíme sa všetkému..Či už taške k nákupu,sladkosť pre detičky,či niečo dobré pre mamičky 🙂
napr.kuponik s nejakou zľavou na kozmetiku pre mamičku,kedže na rodičáku je času málo,všetko sa točí okolo malých,tak s kuponom v ruke,by som si isto niečo vybrala 🙂

daska_tesco
autor
10. mar 2014

Milé mamičky,´dakujem za vaše tipy a trom z vás za odmenu pošlem vlhčené obrúsky Tesco Loves baby: @ericap, @majik66, @denkaa1. Výherkyne prosím pošlite mi vaše kontaktné údaje do správy 🙂 Pekný pondelok! A pozor, pripravujeme nové témy s odmenami - sledujte denne Fórum Mesiac s Tesco Potraviny domov 😉

poleva
10. mar 2014

@daska_tesco výherkyňam blahoželám 🙂

majik66
10. mar 2014

@daska_tesco jeeeej dakujeme pekne 🙂

ericap
10. mar 2014

@daska_tesco jeeeejo, dakujem krasne ;)

najjulinka
11. mar 2014

Mna vždy potešili v DM , ked mi dali vlhčene utierky zdarma k nákupu. Tie treba stááále a veľa... Takže to je vec čo sa využije. Takže pre nas vlhčené utierky sú naj darček 😀

martini
11. mar 2014

Darček od Tesca nás vždy potešil. Nakupujeme často online z Tesca a darček sa nám vždy ujde, naposledy čistiaci prostriedok na jar...určite sa u nás nestratí 😉
Ale najkrajšie je, ked ten človek čo nám nákup donesie je milý a príjemný (musím povedať, že takí naozaj títo chlapíci z tesca čo rozvážajú tovar sú). A neskutočne je milé, keď pri preberaní tovaru ešte niečo ten pán z vrecka vytiahne a podá môjmu synovi do ruku (kartičky z tesca, čokoládka...)
Mňa by napríklad aj potešilo, ak by mi nejakú objednanú položku z nákupu neúčtovali a povedali, že toto mám ako darček zadarmo 😉

lalinko2010
11. mar 2014

Ja by som tiež do TESCA rada chodila nakupovať, ale v našom meste TESCO neni, a 40km každý deň tam a naspäť sa mi moc neoplatí, ale keď bol drobec malý tak do 2rokov, som nakupovala ako divá, oblečenie, hračky, oblečenie je super, dokázala som nakúpiť aj za vyše 100eur - hlavne body, tričká, teraz je už horšie nakúpiť, lebo drobec je na svoj vek dosť veľký a som dosť sklamaná z oblečenie, ako nie z kvality ale z farieb, neviem prečo pre chlapcov nie je dostať oblečenie vo farbe - červená, ružová, žltá a podobne. a chlapčenský výber je dosť biedny, pre dievčatko by som vedela nakúpiť, ale mám syna. Výber pre menšie detičky je super, ale potom pre väčšie od tých dvoch rokov. prípadne ak niečo nájdem pre syna, tak chýba jeho veľkosť, buď malé alebo veľké.
čo sa týka hračiek, tie sú super, či kocky, skladačky, autíčka ale .... aj tak si myslím že pre dievčatká je ten výber bohatší! je to škoda alebo jedna rada pre mňa - do rodinky by malo pribudnúť dievčatko. 😉
darček k nákupu som ešte nedostala ale nejako som to neriešila, ale darček poteší stále...

daska_tesco
autor
11. mar 2014

Pekný večer,mamičky, stretneme sa opäť zajtra 🙂

venita
12. mar 2014

Darceky k nakupu potesia. Minule nam kurier nechal dva sacky cerealii do mlieka, tak mala sa tesila, ze bude mat na ranajky 🙂 skoro s nimi zaspavala... a tiez nam naposledy dali prostriedok na umyvanie riadov. Normalne som to necakala 🙂))))
potesi to 🙂

pallacinka
12. mar 2014

Ja budem asi patrit skor k vynimkam, lebo mna hmotne darceky k nakupu nepotesia (iba ak papierove vreckovky, ktore sa tu bezne davaju v lekarni). Co sa tyka jedla a kozmetiky som velmi prieberciva a snazim sa kupovat len to najkvalitnejsie, takze je velmi tazke ma darcekom potesit. Nedavno som dostala pri nakupe v pekarni vzorku rastlinneho masla, ktora hned aj putovala do kosa, kedze my skratka taketo veci nejeme. Mame doma plny kosik vzoriek roznej detskej kozmetiky este z cias ked som bola tehotna, do dnes som nedostala odvahu vyskusat ich. Takisto rozne drobnosti typu figurok alebo plysacikov mi skor prekazaju, uz aj tak mame dost zapratany byt zbytocnostami. Zato poukazky alebo kupony na nakup uz potesit dokazu, ak su samozrejme podmienky rozumne nastavene (napr. nie na prvy nakup a podobne).

majik66
19. mar 2014

Samozrejmeeee 🙂Pri poslednom nakupe cez Tesco potraviny domov som dostala darcek🙂pur na umyvanie riadu... 🙂 potesilo🙂

slavjanka77
19. mar 2014

Mame rady hoci aky darcek- vzdy to potesi)

izabelkas
21. mar 2014

Mne by sa pacilo mat vyber z viacerych darcekov a bud ze za vyssi nakup vyber z hodnotnejsich darcekov alebo viacej mensich...

katuliacik
21. mar 2014

rozhodne ano 🙂

daska_tesco
autor
23. mar 2014

Milé mamičky, ďakujem za vaše skvelé zapojenie do fóra Mesiac s Tesco Potraviny domov - službou dovozu potravín a ďalších potrebných vecí pre domácnosť až k dverám bytu: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/
Dnes končíme, ale získala som od vás počas troch marcových týždňov množstvo pozitívnych ohlasov aj nápadov a tipov na zlepšenie, ktoré postupne zapracujeme. Služba aktuálne funguje vo vyše 90 mestách a obciach Slovenska a čoskoro ju rozšírime do ďalších miest. Ak chcete byť informované medzi prvými, predregistrujte sa tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/predregist... Prajem vám ešte krásny víkend a pripájam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie služby Tesco Potraviny domov. Ďakujem, ste skvelé! 😉 🙂

Strana
z2