Aký je váš názor na plesové šaty?
Za mňa tiež nie. Možno ešte odparat rukávy a to na páse...ale skôr nie..za mňa sú veľmi gycove a ani ti nesedia na postave
Ak je to nejaký retro ples, v štýle 80-te toky - tak všetkými desiatimi. Ale ak nie - tak jednoznačne nie. Prepáč.
@zzzzza Keby tie šaty upravil, rukávy preč, aj ten volán z pásu, tak by aj mohli byť, ale pre štíhlu, do 30 rokov.
@petronelag vôbec nie sú také zlé, len rukávy katastrofa, pre sikovnu krajčírku je to malina
@petronelag na mna prave kvoli vystrihu a tym perlam posobia tak,ze by sa hodili starsej zene. Samozrejme bez rukavov,volanu a ina farba.
@radlucka strih, farba, kombinacia materialov a pelicky. Vytvara to dokonaly absurdny gyc
Takto v celku vyzeraju ako divadelny kostym. Samotne saty su pritom celkom pekne. Bez nafuknutych rukavov a koraliek, cisto len s tym zvlastnym ozdobnym volanom by sa to este dalo. Idealne by bolo este aj bez neho. Ak ist v tomto na ples, tak ozaj na nejaký tematický, ak sa taky najde....
@radlucka vobec. To je tak z roku 1980. Mas peknu štíhlu postavu, daj si nieco krajsie.
@radlucka naozaj nie. Tieto šaty sú veľmi prehnané. Tie rukávy, volán, zdobenie a nakoniec tá divoká farba.
Ale ak je to tvoj vkus? Zvládla by si v tom ísť?
Volila by som do šatníka jedny šaty univerzálne, nadčasového strihu, bez výrazných ozdôb. Stačí šikovná krajčírka a môžeš mať každý rok inú variantu na ples.
@miadi to som len tak tresla, 😂lebo ona nosievala take vystredne saty. Ale pred 40-50 rokmi to bola moda.

Hrôza. To rovno spáliť