Čo si obliecť na vojenskú prísahu ako partnerka vojaka?
Ahojte priateľ bude mať 27.2 vojenskú prísahu a ja absolútne netuším ako sa na take slávnosti oblieka. Som štihla žienka 167cm a 56kg 🙂 viem len že kostým nechcem,nehodí sa mi to. Čiže si idem k vam po radu čo vhodne by ste si na takuto slávnosť obliekli ďakujem ❤️
@anonym_de601e kde pisem o outfite ako na promocie? treba poriadne citat. na promocie by som jej poradila uplne nieco ine, adekvatne danej udalosti. i ked aj na promociach som uz videla chlapa v sortkach a sandaloch. ak sa obliekam adekvatne na urcitu udalost, neznamena to, ze to velmi prezivam. ak to citis inak, v poriadku, daj si rifle a tricko.
@anonym_a73fee ked je to vonku v zime a mraze, nebetie sa do uvahy ziadna udalost. Tu treba pozerat na zdravie, nie na udalost. A individualny obed, ci piza v bufete tiez nevyzaduje bluzky a saticky, ci cierne nohavice a cizmy na opatku. Ja rifle nosim vynimocne, teraz v zime pod dlhy kabat, inac som satova a suknova. Len viem triezvo posudit situaciu.
@anonym_autor priateľ je tiez vojak, boli sme tiez vo februári na prísahe a je to hroooozne. Vôbec žiadne šaty. Veď tam stojíš bokom. Ja som mala zateplené legíny , zimnú bundu a čapicu. Veď tam to je zimný masaker
Bude tam zima ako v ruskom filme. Takže by som vám doporučil kompletné lyžiarske oblečenie, na nohy snehule a na hlavu ušianku z líšky, alebo zo zajačika. A na obed by ste mohli ísť na Martinské hole. Oblečením by ste tam dokonale zapadli.
@anonym_a73fee ked je to vonku v zime a mraze, nebetie sa do uvahy ziadna udalost. Tu treba pozerat na zdravie, nie na udalost. A individualny obed, ci piza v bufete tiez nevyzaduje bluzky a saticky, ci cierne nohavice a cizmy na opatku. Ja rifle nosim vynimocne, teraz v zime pod dlhy kabat, inac som satova a suknova. Len viem triezvo posudit situaciu.
@anonym_de601e kde pisem ja alebo autorka, ze v zime na mraze chce byt v satickach? ak si si nevsimla, autorka sa chce pekne obliect kvoli partnerovi a pre nu to zmysel ma, ci pojdu niekde na pizzu alebo na slavnostnejsi obed a ziadne saticky si neplanuje davat. oblecie sa normalne na von do zimy a pod kabat si chce dat nieco elegantnejsie. co je na tom netriezve zhodnotenie situacie? ved hadam dokaze dostatocne posudit, ze ak bude -10 a bude stat vonku, ze si pod kabat a nohavice oblecie aj nieco teplejsie. ja by som si dala ten twinset a na to este nejaky teply sveter pod kabat ci dlhu bundu, ktory potom v restauracii mozem vyzliect, takisto zateplene leginy pod nohavice.
@anonym_c79bd4 Ja sa hanbím za tých ľudí na fotke..
@oblecenie99 asi je to klasika. je viac fotiek a na každých sú všelijako, len nie slávnostne
"Malé čierne" tým nikdy nič nepokazis, také tie pančuchy, čo majú flis zvnútra a zvonku vyzerajú ako tenké pančuchy, majú ich aj calzedonia, vysoké čižmy a elegantný kabát, veľký šál, ktorým si zakryjes hlavu, ak bude fúkať
@staryjarec v týchto bundickach by som zamrzla, nezakryvaju takmer nič. Dlhý vlneny kabát bude krajší, elegantný a viac zahreje. Ak páperovu bundu, tak určite dlhšiu a aspoň peknú.
Baby máte rozum?? Dávno ste asi nečakali na autobus na zastávke pol hodiny alebo neboli na pohrebe v zime.
Autorka riadne sa oblec aby ti nebola zima a aj pančuchy pod nohavice budú fajn.
@anonym_c79bd4
Slovenská sedlač.
@anonym_9c7152 hlavne, ze ty si šľachta 🫣 vidno, ze mas nachodenych prisah az az. V prvom rade, je to verejná akcia a posledne roky sa prísahy konajú na rôznych veľkých akciách, ako SNP, na námestiach v rôznych mestách, naposledy bola v Roznave. Takze tam je vzdy vela ludi, ktori tam nemaju ani členov rodiny, ale prišli sa pozriet na peknú akciu....ty sedlac. Hlavne, ze sa citis nadradene v sekcii komentárov, vsak?
@anonym_9c7152 hlavne, ze ty si šľachta 🫣 vidno, ze mas nachodenych prisah az az. V prvom rade, je to verejná akcia a posledne roky sa prísahy konajú na rôznych veľkých akciách, ako SNP, na námestiach v rôznych mestách, naposledy bola v Roznave. Takze tam je vzdy vela ludi, ktori tam nemaju ani členov rodiny, ale prišli sa pozriet na peknú akciu....ty sedlac. Hlavne, ze sa citis nadradene v sekcii komentárov, vsak?
@romi0310
hej, kľudne si daj tepláky a gumáky.
@anonym_c79bd4
Slovenská sedlač.
@anonym_9c7152 treba si uvedomiť že to nie sú rodinný príslušníci ale ľudia z davu na tej fotke.
@anonym_9c7152 treba si uvedomiť že to nie sú rodinný príslušníci ale ľudia z davu na tej fotke.
@bosorkabb
áno máš pravdu.
Ja by som si dala čierny kabát po kolená, čierne čižmičky a rozbila by som to červenou bretkou a rukavicami😊, alebo tmavo-zelenou, aby som tematicky ladila s mužom😬
Ako decko vojaka, ktoremu rukovali vojaci 4x do roka, som si kopec prisah odchodila. Len som soplana a teda si vobec nepamatam, kto mal co oblecene. Matne si spominam na vojakov na buzeraku a velitelov na tribune. Naposledy, ked som bola (2002), tak sme boli vnutri v budove, ale kde boli rodicia a ostatni clenovia neviem.
Co si obliect? Hlavne pekne pradlo, to partner oceni najviac😅 inak fakt sa oblec teplo
@anonym_autor presne tak ako tu už napísali. Prisahy zvykli byt vonku, takze tam hlavne teplé oblecenie a peony kabat, mozno nejaku zaujímavú brosnu naň.
Vo februari v Martine a vonku - dlhy slusny kabat a pasujuci sal prip. s ciapkou/klobukom 🙂
my sme takto boli tiez v Martine, bolo to otrasne, stojis vonku v zime, oni potom odidu, takze teply kabat, rukavice, ciapku a mega teple topanky
ze saty spolocenske, som sa schuti zasmiala
@anonym_85be0c plesovu robu
Ja by som si dala kabát, peknú kožušinovú čiapku alebo klobúk, pohodlné vysoké čižmy. Pod kabát teplé vlnené šaty, prádlo, hrubé pančuchy. Prísaha netrvá pol dňa. Není to výprava na Mont Everest, ja by som sa obliekla teplo a zároveň elegantne.
Oblec sa podla toho, kam pojdete na obed. A k tomu prisposob oblecenie, kludne si na vonkajsiu cast daj krajsie elegantne, teple cizmy, nemusia byt ani na podpatku a potom sa v aute prezuj, ak chces byt za kocku v restauracii. Daj si teplu dlhsiu bundu, tu v restike tiez das dolu. Ja mam taky elegantny kabat je perovy po kolena, moze byt aj -20. Je na nom kapucna, tak v pripade potreby posluzi ako ciapka, len nekazi uces.

@anonym_a73fee presne tak to cítim, nechcem ísť dogabaná ako na tej fotke ktorú dala jedna pani. Ale zase, nechcem ísť ani ako na svadbu alebo do opery, taky zlatý stred. Viem ze je to hlavne ich deň , ale na druhu stranu chcem byť pekne oblečená a aby sa partner potešil že tam budem a ešte k tomu pekne oblečená 😊 šaty asi teda tiež nie, skôr mi teda padlo do oka tie elegantné nohavice, bmuzka/elegantné tričko, topanky na podpätkoch a kabát 🙂 vkusne ale nie moc
@anonym_autor urcite tym nic nepokazis a partner sa isto potesi, spravite si pekne fotky 🙂