Ktorú čiernu shopper kabelku si vybrať?
Ahojte, ktora kabelka sa vam najviac pozdava? Neviem sa rozhodnut. Pripadne vie mi niekto odporucit iny konkretny model ciernej shopper kabelky, aby nebola a nevyzerala uz na pohlad lacno a nekvalitne? Strop max 250eur,
https://www.zalando.sk/ralph-lauren-platenna-ta...
Pozri český fler, slovensku sashe sú tam baby a chalani čo šiju kabelky aj zabehnuté značky.
Ja ti dam radu, tento typ tašky kupuj iba ak su na rohoch tašky kovové chrániče.
Ja mam tu hnedu a po 2 rokoch mi praskli vsetky 4 rohy na nej.
Neviem či ideš primárne iba po značke, pretože prvé dve kabelky sú gumáky na úrovni Miletičky. Sú z polyuretánu, mali stáť zhruba 15 €, ale keďže sú značkové, tak za ne pýtajú viacej. Cho do Mohita, najdes tam za 40 € kabelku oveľa krajšiu ako tieto kvázi značkove.
Súhlasím s názormi radšej pozri nejaké kožené Furla, MK, Cocinelle, Coach. Vydržia ti dlhšie ako tie plastové.
Z tychto jednoznacne furlu. Je kozena. Ja mam jednu furlu 7 rokov a minule sa ma na nu kamaratka pytala, ci mam novu kabelku🙂 styl ale nehodnotim, kazdy ma iny vkus
Furla je veľmi kvalitná a kvalitné prepracovaná. Lrl sa mi až tak nepozdáva... mam obe značky crossbody a furla vyhráva na plnej čiare.

Ta prva, taku maju aj 25roc kolegyne