icon

Najlepšie športové podprsenky pre veľké prsia

30. apr 2025

Prisim kde kupujete dobre sportove podprsenky
Hľadám najväčšiu oporu pre väčšie prsia
Že žiadne tenké ramienka bez výstuže …

stormie
30. apr 2025

Panache od Triola, nelutujem ani jedno €€

drews_beauty
30. apr 2025

Mám tiež Panache z Attractiv a je to top podprsenka na šport. Tu je ukázaná na väčších prsiach, ako super drží

olimuc
30. apr 2025

Triumph … drzi a netlaci

julia_romeo
30. apr 2025

Jednoznacne Panache od Attracivu. Ja som si kupila minuly tyzden.

stormie
30. apr 2025
@julia_romeo

Jednoznacne Panache od Attracivu. Ja som si kupila minuly tyzden.

@drews_beauty
@olimuc
@julia_romeo baby vsetky spominate panache podprsenku ale od inych predajcov - to je ta ista a si nezalezi kde ju kupim ci je tam rozdiel? Ja mam od Triola ale co pozeram foto tak vyzera ze je to to iste

babushkaem
30. apr 2025
@stormie

@drews_beauty
@olimuc
@julia_romeo baby vsetky spominate panache podprsenku ale od inych predajcov - to je ta ista a si nezalezi kde ju kupim ci je tam rozdiel? Ja mam od Triola ale co pozeram foto tak vyzera ze je to to iste

@stormie panache je znacka, aj ja ju mam a je super

julia_romeo
30. apr 2025
@stormie

@drews_beauty
@olimuc

@stormie ano je to ta ista. len odporucam do Attractivu kvoli brafittingu. tam ti poradia a pomozu najst presne tvoju spravnu velkost..

stormie
30. apr 2025
@julia_romeo

@stormie ano je to ta ista. len odporucam do Attractivu kvoli brafittingu. tam ti poradia a pomozu najst presne tvoju spravnu velkost..

@julia_romeo braffiting som mala aj v predajni Triola

banalu
30. apr 2025

Podla mna lepsia ako panache je Freya. Ja mam 80 I (i) velkost a freya je top na uzky driek k velkym prsiam. Vyzeraju ale podobne.

julia_romeo
30. apr 2025
@stormie

@julia_romeo braffiting som mala aj v predajni Triola

@stormie sak pohoda.. tam to tiez vedia

julia_romeo
30. apr 2025
@banalu

Podla mna lepsia ako panache je Freya. Ja mam 80 I (i) velkost a freya je top na uzky driek k velkym prsiam. Vyzeraju ale podobne.

@banalu freya je sice dobra, ale nie tak ako panache. ked uz na velke tak je lepsia sesterska znacka panache - sculptrese

nevenka
1. júl 2025
@banalu

@nevenka este sa mi nestalo 😮 a to mam cierne a telove uz asi 10-15 ks za sebou co ich nosim. Ale stalo sa mi, ze prisli v inych boxoch a cierna rychlo vybledla na gumickach, tak mozno menili vyrobcu

@banalu ale mozne je aj to, ze ta biela je vytahana uz a musim si predlzovat obvod a tato cierna nova je sice obvod vacsi, ale zodpovedajuci kosik, to mi presne poradili, aky si mam kupit. No a ja som pribrala aj, takze mozno mi fakt treba este vacsi kosik, mozno minimalne, ale predsa. Objednala som Avu teraz, viacero druhov a velkosti, tak uvidim. Je to blbe, ked sa vaha hybe. Mozno je to mnou.