Najlepšie športové podprsenky pre veľké prsia
Prisim kde kupujete dobre sportove podprsenky
Hľadám najväčšiu oporu pre väčšie prsia
Že žiadne tenké ramienka bez výstuže …
Panache od Triola, nelutujem ani jedno €€
Mám tiež Panache z Attractiv a je to top podprsenka na šport. Tu je ukázaná na väčších prsiach, ako super drží
Triumph … drzi a netlaci
Jednoznacne Panache od Attracivu. Ja som si kupila minuly tyzden.
Jednoznacne Panache od Attracivu. Ja som si kupila minuly tyzden.
@drews_beauty
@olimuc
@julia_romeo baby vsetky spominate panache podprsenku ale od inych predajcov - to je ta ista a si nezalezi kde ju kupim ci je tam rozdiel? Ja mam od Triola ale co pozeram foto tak vyzera ze je to to iste
@drews_beauty
@olimuc
@julia_romeo baby vsetky spominate panache podprsenku ale od inych predajcov - to je ta ista a si nezalezi kde ju kupim ci je tam rozdiel? Ja mam od Triola ale co pozeram foto tak vyzera ze je to to iste
@stormie panache je znacka, aj ja ju mam a je super
@drews_beauty
@olimuc
@stormie ano je to ta ista. len odporucam do Attractivu kvoli brafittingu. tam ti poradia a pomozu najst presne tvoju spravnu velkost..
@stormie ano je to ta ista. len odporucam do Attractivu kvoli brafittingu. tam ti poradia a pomozu najst presne tvoju spravnu velkost..
@julia_romeo braffiting som mala aj v predajni Triola
Podla mna lepsia ako panache je Freya. Ja mam 80 I (i) velkost a freya je top na uzky driek k velkym prsiam. Vyzeraju ale podobne.
@julia_romeo braffiting som mala aj v predajni Triola
@stormie sak pohoda.. tam to tiez vedia
Podla mna lepsia ako panache je Freya. Ja mam 80 I (i) velkost a freya je top na uzky driek k velkym prsiam. Vyzeraju ale podobne.
@banalu freya je sice dobra, ale nie tak ako panache. ked uz na velke tak je lepsia sesterska znacka panache - sculptrese
@nevenka este sa mi nestalo 😮 a to mam cierne a telove uz asi 10-15 ks za sebou co ich nosim. Ale stalo sa mi, ze prisli v inych boxoch a cierna rychlo vybledla na gumickach, tak mozno menili vyrobcu
@banalu ale mozne je aj to, ze ta biela je vytahana uz a musim si predlzovat obvod a tato cierna nova je sice obvod vacsi, ale zodpovedajuci kosik, to mi presne poradili, aky si mam kupit. No a ja som pribrala aj, takze mozno mi fakt treba este vacsi kosik, mozno minimalne, ale predsa. Objednala som Avu teraz, viacero druhov a velkosti, tak uvidim. Je to blbe, ked sa vaha hybe. Mozno je to mnou.

https://www.decathlon.sk/p/323708-43210-fitness... napríklad