Kedy je žena podľa vás pekne oblečená?
Kedy je podľa vás pekné oblečená žena a aký outfit máte radi vy?
vôbec nerozumiem otázke ...
@anonym_autor Akekolvek ciste oblecenie, ktore je vhodnej velkosti a z ktoreho netrci rit alebo dekolt po pupok. Ostatne je iba vec vkusu, to co sa paci mne sa nemusi inemu...takze pre kazdeho je to nieco ine.
keď nie je príliš obtiahnuté (najmä na objemnejších ženách)
ja mam najradsej pyzamo
@anonym_autor pekne oblečená? Keď nemá cecky ven, taviu stopu v legínach, keď jej netrčí slanina a priesvitajúce tangáče v polopriesvitných legínach, primerane oblečená veku a váhe. A ligotavé nápisy na tričkách sú nepekné.
@anonym_autor Ak jej sedi velkost oblecenia. Ma triezvy pohlad na svoju postavu. Lebo nestaci si len kupit leginy vo velkosti XXL aby sedeli velkostne. ( Mam na mysli leginy do mesta, nie na cvicenie) Farebne aby to tiez nejak spolu ladilo. Ale hlavne to musi vediet nosit.
Ked sa v tom co ma na sebe dobre citi
Nevšímam si druhé ženy, ani co majú na sebe oblecene, takže neriešim, ale za mňa, outfit aký mám rada je ten, ktorý je pohodlný. Môže to byť akokoľvek drahé, pekne, a neviem ešte aké, akonáhle nie je pohodlný, nie je dobrý.
Chces odpoved podľa mňa alebo môjho muza
Keď má na sebe oblečenie vhodnej veľkosti a neprezentuje sa ako ľahká deva na výpadovke.
Kwd vyzerá zensky,primerane veku a nie ako radodajka.
Ak je oblecena primerane veku, vahe, spolocenskej situacii a pocasiu 😁
Keď je oblečená v tom v čom sa cíti ona sama dobre , ostatné má netrápi ✌️
Kazda zena ma iny styl a iny typ postavy, proste kazdej sedi nieco ine. Toto uz je na konkretnej zene, ze co vie nosit a co chce nosit.
@anonym_autor záleží od štýlu. Mne sa páčia aj šaty, aj overaly, aj kapsáčový boy štýl. Keď to vedia zladiť, niektorým to sedí. Čo za mňa pekne nevyzerá je, keď je žena oblečená tak, že to pôsobí vulgárne. Naposledy to boli tie úžasné kraťasy kde im vyliezala polka vieme čoho von. Nemám rada, keď veľké baby nosia módu ktorá bola vymyslená pre chudé. Sama som veľká ale nikdy by som si neoblieka crop a legíny. Naozaj to nie je pekné keď pripomínaš misku s kysnúcim cestom na buchty. V dnešnej dobe máme x možností, každý môže vyzerať krásne, ale niektoré sa samy hovadia.
@anonym_autor vtedy, keď oblečená primerane príležitosti a oblečenie lichotí jej postave.
Jedno aj druhé býva problém..

jedna bola vcera pekne oblecena.
ja mam rada pekne outfity