icon

Strieborný zásnubný prsteň a zlatá obrúčka

4. feb 2025

Máte niekto takúto kombináciu? Dostala som strieborný zásnubný aj keď som vždy chcela zlatý. Veď nebudem sa sťažovať, hlavne že som nejaký dostala. 😂 Ale obrúčky by som chcela zlaté. Nemáte niekto takúto kombináciu? Ak máte môžete sem pridať fotku? 🙂

Strana
z2
nevenka
4. feb 2025

Ak mas rhodiovane striebro, co asi ano, tak to bude na nerozoznanie od bieleho zlata, ktore sa tiez upravuje rhodiovanim. Napriklad.

tina1549
4. feb 2025

@nevenka ja si myslím že autorka skôr myslela zlato a striebro ako farby (žltá a biela) možno ani snubák nie je strieborný ale len striebornej farby

sima234
4. feb 2025

Tak si vyberte kombinované obrúčky.

lucilaines
4. feb 2025

Ja to tak mam. Dostala som zasnubny z bieleho zlata, talze “strieborna” farba. Obrucku som ale chcela nosit zdedenu z osobnych dovodov a ta bola zo zlteho zlata. Najorv sa mi to nepacilo a vadilo mi to, tak som si tu zlatu obrucku davala pravidelne porodiovat v zlatnictve. Ono sa to casom zosucha a treba to robit opakovane, je to dost drahe. Casom ma to prestalo bavit tak teraz mam kombinaciu. Sama by som si to tak nevybrala, krajsie je to podla mna rovnake, ale tak co uz 🙂 zvykla som si a prijala to za svoje 🙂

tanyan
4. feb 2025

Ja mám snubný z bieleho zlata s modrým kameňom a žltú obrúčku. Mne sa to takto páči, lebo sa to dá skombinovať so všetkým.

autor
4. feb 2025

@sima234 kombinované sa mi nepáčia

autor
4. feb 2025

@tina1549 áno tak som myslela 😌 zásnubný mám biele zlato

cukroska
4. feb 2025

Ja osobne mám zanubný biele zlato,nakoľko som vtedy nosila len striebro.Obrúčky žlté zlato Jedno nosím na jednej ruke a druhé na druhej a mme to absolútne nikdy nevadilo.

autor
4. feb 2025

@cukroska ja by som ich rada nosila na prste spolu, len mi to prípade také že sa dosť bijú

katarinka289
4. feb 2025

Podla mna sa to nehodi. Bud obe biele alebo obe zlte

cukroska
Autor odpoveď zmazal
nikiki29
4. feb 2025

Mne by to vadilo, nehodí sa to. Ani tu na fotkách vyššie sa mi to proste nepáči. Ale každá máme iný vkus.
Ja by som si dala buď zásnubný prsteň v zlatníctve upraviť na žltý alebo vybrala biele obrúčky.

sima234
4. feb 2025

Každý máme iný vkus. Mne sa zas nepáči jeden taký a druhý taký. Tak potom za mňa uz len biele obrúčky.

sarandon
4. feb 2025

Viem ze sa na to nepytas...ale tiez som spekulovala ako cesky zandar...a nakoniec snubak nenosim vobec, a to je briliantovy. Len obrucku.

rozculena
4. feb 2025

veď si urob ako chceš,ako sa to tebe páči,snáď sa nebudeš riadiť tým,čo sa páči alebo nepáči nejakým random užívateľkám MK.

trixuska
4. feb 2025

Ja mám snubak biele zlato a obrúčku žlté ale nebol to zámer, tak nejak to vyšlo. Nosím ich spolu, tak sa mi to páči. A teraz mám k tomu zladenu aj Pandoru 😁

nelka93
4. feb 2025

Mne sa žlté zlato nepáči a nevadí mi to k sebe s bielym zlatom. Išla by som radšej do rovnakej farby ako zasnubny. Ale ak sa to tebe paci, tak si to skombinuj ako chces

lenkakravcova
4. feb 2025

Nosím len obrúčku. Dva prstene mi prídu nepraktické na nosenie 😄

dadaaa87
4. feb 2025
nominka86
4. feb 2025

Spolu sa to nehodí. Ja osobne som za žlté zlato... biele vyzerá ako striebro. Kolegyne nosia "obrucky" strieborne... nie su vydate. Zlaté by si len tak nekúpili.

julik145
4. feb 2025

Jasne ,ze sa to k sebe hodi. Teraz sa to bezne kombinuje 🙂

autor
4. feb 2025

@rozculena práveže kombinácia sa mi nepáči. Ale ani to biele zlato sa mi nepaci

marsilea23
4. feb 2025

Daj sem fotku svojho zásnubného prsteňa a možno ti niektorá pomôže nájsť pekné obrúčky k nemu. Len taký nápad🙂

sandrasstini
4. feb 2025

Mne sa napr nepaci tiez kombo biele zlte. Kedysi som nosila vsetko len striebro a biele zlato, takze aj snubak mam z bieleho s tym ze som sama povedala ze zlte nechcem a teraz nosim vsetko zlate 😀 ale na vedlajsom prste mam zlaty prsten s kamenom a vyzera to v pohode. Ideal si to poskusat v obchode, ja tiez to tak urobim

anjelik12345
5. feb 2025

Ja mám ☺️

denk
5. feb 2025

Som na tom rovnako ako ty. A tiež sa mi nepáči stohovanie prsteňov, ktoré spolu nemajú nič spoločné. Pripadá mi to, ako keď sa do domácnosti každý rok prikúpi nejaký nový kus nábytku a je to tam takto pokope, piate cez deviate 😅 Tie prstene beriem ako symbol toho, čo majú reprezentovať. Snubný je "rezervačka", takže do svadby. Po svadbe si to pre mňa pýta už symbol vydatej panej, takže snubný preč a namiesto neho obrúčka.

zuzik1407
5. feb 2025

Ak biele zlato ,tak biele zlato obidve .Ak žlté,tak žlté.Aspon u mňa by to tak bolo.Kedze nosím len striebro,tak by som chcela zásnubný z bieleho zlata aj obrúčku.....

pikachu999
6. feb 2025

Ja som si vždy myslela že snubak sa nosí len do svadby a po svadbe už len obrúčka 🤨😁

autor
6. feb 2025

@pikachu999 nová doba 😀 páči sa mi nosiť ich spolu

pikachu999
6. feb 2025

Jasné v pohode 😀 ❤️

Strana
z2