Môže 13-ročný chlapec nosiť čierne kraťasy na pohreb?
Áno alebo nie 🤷🏻♀️
Bola som 2 tyzdne do zadu, vsetci v ramci slusnosti. Aj ked chlapi cierne rifle a popisane tricko, ale budis. Jedna pani medzi 50-60 zelene kvetovane saty. Biele drobne kvietky na kriklavo zelenom podklade. Tak to uz bolo moc.
Myslím, že ak by si obliekol niečo takéto len v čiernom nikto by sa nemohol sťažovať (bez saka). krátke nohavice vedia byť aj slušne.. ak by sa neobliekol ale ako celok takto elegantné, tak by som radšej volila nejaké ľanové nohavice a košeľu s čiernou kravatou..
Ale tak či tak - osobne by som absolútne neriesila, pozostali majú dosť starosti namiesto toho aby riešili kto mal čo na sebe.. keď zomrela moja babka pred 20timi rokmi, mala moja neter 12r.. nemala nič čierne, bola s nami na pohrebe vo veciach čo proste mala a nevlastnia nič cierne.. neviem či to niekto riešil, podla mňa sa na to nikto nezameral..
@jana_eyre_2 slušné krátke nohavice samozrejme existujú, tie čo si dala sú slušné do školy.
Krátke nohavice sú všeobecne nevhodné na pohreb, svadbu, do divadla a podobné udalosti a je úplne jedno či ich má dieťa alebo dospelý
Jasne keď sú také horúčavy. Hlavne aby neskolaboval
Ja si myslim, ze to zalezi od toho ake kratasy, lebo su uz teraz pekne elegantne kratke nohavice a v takychto teplotach...ale take sportove by som mu nedala.
@really8 trápny komentár - akože kto sú staré babičke?
@xckaretxxx babizne
@patka06 ok..
@lonely66 ja som za slušné oblečenie na pohreb. Oblečením vzdávam uctu pozostalým. Radšej by som mu dala aj svetle dlhé letné nohavice a košeľu. Mne stačí, keď vidím zábery z celebritách pohrebov. Proste hrúza.
@xckaretxxx tie co prisli na pohreb komentovat vyzor druhych a riesit drby. Ale dakujem ti za tvoje uplne zbytocne hodnotenie.
Inak strasne to ti hrotite. Ze kravatu. Kratase tricko a dovi. Ma len 13
Bola som minuly tyzden na pohrebe a nikto nemal krátke nohavice ci minisukňu, aj keď bolo horúco ( okolo 30 stupňov). Ja a niektoré ženy mali sukne pod kolena ( ja som mala až takmer po členky ) a ďalší mali dlhé nohavice. Z úcty k mŕtvemu by som si nikdy neobliekla kratasy alebo suknu nad kolena. A to ani keď som bola dieta som nebola takto oblečená. A tých pohrebov som si zažila až až. Tričko či košeľa s krátkym rukávom je si myslím ok, ale nohavice by mali byť v tomto pripade dlhé.
Pozrite sa... každá si hlaďte svojho a svet bude hneď krajší☘️☘️
Vybavené, vyriešené...aj tak sa každý oblečie,ako uzná za vhodné,tu z koňa to neovplyvní nikto,tak sa tu zas nemusíte predvádzať a predbiehať 😏
@maciatkolulu tiež si myslím že toto je ok, veď to je dieťa.
Ano, dala by som
Nie. Elementarna slusnost kde?
Nejdeš tam na módnu prehliadku. Každý nech sa stará o seba, nie si viac trúchliaci len na základe oblečenia. Ak by niekto riešil, čo mal niekto iný na sebe, tak asi nebol na pohrebe sa rozlúčiť, ale súdiť.
V dnešnej dobe sa celkovo pretláča názor, že ktokoľvek si môže obliecť čokoľvek, hlavne, že je on spokojný.
Nuž a tak to potom aj vyzerá následne na pohrebich, svadbách, v divadle, na stužkovej, maturita h, pracovných pohovoroch.
Nejako tak sa prestáva dbať na určité vyjadrenie účty, dôležitosti. Škoda.
Na pohrebe som zažila ľudí v šlapjach, flip flop žabkách, rifliach. Rovnako sveter a rifle na opere v divadle. Tielko na dôležitom pracovnom stretnutí.
13 ročný chalan na pohrebe určite vydrží v dlhých nohaviciach.
Ja by som dala...
Ono je to cele uplne dopletene s tými prioritami. Co je to úcta a ladka?
Ja si myslím, že ten chlapec pokojne účtu a lásku môže vyjadriť zosnulého aj v pekných kratasoch.
Môj dedko keď už vedel, ze zomrie povedal mojmu otcovi, ze chce na pohrebe hudbu od Bocceliho. A ze ak mu budú hrať tie pohrebné, ze bude chodiť všetkých strašiť 😁
Ha osobne by som bola za pekne farebné oblečenie a aby ľudia spomínali na spoločné zážitky a to pekne. Keby to je v mojej mo i, čiernu na svojom pohrebe zakazem!
Vzdanie účty nie je o farbe ani o dĺžke. Je to o citoch a vnimani zomreleho a vztahu s nim.
A teda je logické, že si nedá nikto cros top čipkované priesvitný a namiesto sukne širší opasok. Zase odtiaľ potiaľ!
Kľudne.
Ale ak by 13r dieťa na pohrebe skolabovalo z tepla, zrazu by všetci súdili rodičov prečo bol v týchto horúčavách oblečený v dlhom, keď denne varujú že deti a starí ľudia sú ohrození
@babulkomale moji mali kratasi.
Inak ovela nevhodnejsie a nedostojnejsie ako kratase mi pride ked sa ludia teda narvu do oblekov lebo sa to patri a tak sa spotia a smrdia ze este tyzden vsetkych v okoli stipu oci.
Minulý týždeň sme boli na pohreb. V jeden deň popoludní dali vedieť, že na druhý deň o 13:00 bude pohreb. Našťastie sa nám podarilo vyriešiť varovanie pre deti, ale keby nie, tak môj 12 ročný syn (vysoký 170cm) ide v čiernych kraťasoch. Popravde kedy by som mu zohnala niečo iné? To ako všetci máte doma pre svoje rýchlo rastúce pubertálne deti v každom ročnom období kúpené oblečenie vhodné na pohreb?