Naozaj existujú elegantné tepláky do školy?
23. sep 2025
Ahojte, da sa pls kupit nejake vyslovene slusne/slusnejsie teplaky/nohavice? Syn mi uz nechce nosit ani za svet rifle, dnes siel radsej v kratasoch nez by si to mal obliect. Chcel ist v teplakoch. Ale to zas ja nedovolim, podla mna je to nie je vhodne. Ale verim, ze existuju nejake slusnejsie. Dakujem.
Predošlá
Strana
z5
@svetlonos
@mizoko
oo diky za info 😀 takže si spokojná? Ja som ich nedávno objavila a myskela som, ze je to nejaká ruská firma podľa názvu 🙂.
Potom som zistila, ze sú Slováci.
@svetlonos výborné sú tie látky. A krásne farebné a dlho vydržia 🥰 ja veľa periem lebo moje deti sú jak z divých vajec a látky držia aj farbu aj materiálovo 😎 takže vrelo odporúčam
anonym_839950
•
25. sep 2025Prečo už nie v elegantnom pyžame? 😂
Predošlá
Strana
z5

😂😂😂 ach tie reci, ze teplaky do skoly nie 😂😂😂 to je ako deja vu ked za komunistov boli v skole zakazane rifle. A jedneho dna hups, z pracovneho oblecenia pre kovbojov a stavebnych robotnikov sa stal modny kusok, ktory sa dnes povazuje za slusne oblecenie do skoly. Nevydi, ze tam diera, tam nite, ale je to slusne. No pekne, nepotrhane vkusne teplaky su fuj.
@anonym_autor hladaj, najdes, su ich stovky: https://www.google.com/search?sca_esv=637c0e90f...
@katarinaba Ďakujem, že sú to napísala! Roky toto hovorím, že tepláky sú fuj fuj fuj nevhodné, ale za to rifle, tak to už hej, to je už priam elegantné maximalne vhodne.. 🙄
Rifle sú asi najnepohodlnejsim oblečením, čo mám v skrini.