Obliekli by ste túto súpravu chlapčekovi?
Ahojte baby, mam túto súpravu viď. foto. Doteraz som bola presvedčená, že pre chlapčeka v pohode, ale teraz si už nie som úplne istá...🙈. Strašne sa mi páči tento motív, ale ak je moc dievčenský, tak to asi nebudem siliť 🫤. Ďakujem za názory!

Zlaty je v tom, v pohode. Nic dievcenske na tom nevidim, ved kvety nie su len pre zeny 🙂 moj kolega dokonca hetero je blazon do kvetov a nikto sa nad nepozastavuje.
Moj syn chodil doobliekany v roznych farbach a motivoch okrem ruzovej ,fialovej a babik na obleceni mal vsetko na sebe, a bolo mi to jedno lebo ja som ho nevystavovala na obdiv alebo co, sme bežní ludia, na taketo sme si nejak nepotrpeli.
@barbora0308 v pohode. Je to Tvoja vec. Na ostatných kasli
@barbora0308 minulý rok som tu riešila modré leginy s mačkami pre chlapca 😂 vraj mačky sú dievčenské zviera 🥱😂 tak asi aj kvietky budu dievčenské 🙈 ale ja by som dala, veď väčšina zahradnikov su muži 😄😜 je to krásna súprava ❤️
@barbora0308 ja by som to vobec neriesila, v pohode by som mu to dala. Ked si vezmem, ze dnes chlapi nosia na trickach ananasy, avokada, palmy, plameniaky, na koseliach kvety...
@barbora0308 ak by sa to zvlast skombinovalo s tmavou farbou ok.napr bodycko a tmavohnede gate jednofarebnr.vtedy by mi to neprislo dievcenske..ale takto cely komplet asi skor pre dievca
Bez problémov obliekla.
@thoughtfulweirdo ani u nas, mala nosi co ma v skrini, dokonca aj sama jej niekedy kupujem chlapcenske veci, ona je teplakove dieta, v zime ked ma este pancusky tak tie dievcenske uzke leginky a teplaky si natahuje a neni jej to pohodlne ... tak hold nosi chlapcenske teplaky , tie su vacsinou sisrsie a volnejsie :D
Za mna tiez uni. Pre maleho...ci malu zahradnicku.
Mam syna a v pohode by som mu to obliekala aj von. Je to unisex. A keby moj syn chcel chodit aj cely v ruzovom, tak by som mu dovolila. Nas chcel z labkovej patroly vzdy byt Skye a aj plysaka si vybral Skye a jednoducho sa vobec nezamyslal nad tym, ci je to chlapcenske alebo dievcenske. Pacilo sa mu, ze lieta.
Podľa mňa absolútne v pohode aj pre chlapca. Okrem toho ide o bábätko a nie 6r drsňaka čo sa s rovesníkmi naháňa na bike.
@mandzula a preco by aj nenosili "ananasy, avokada, palmy"? to su nejakym sposobom dievcenske predmety? ako keby si napisala ceresnicky a jahodky, tak ok.. ale to ostatne je uplne univerzalne, nie?
@radkaradix ja som tým len chcela poukázať na to, že aj tie kvety na oblečení pre chlapca sú o. k., nič viac, nič menej.
Aj keď teda sa musím priznať, že pre mňa sú chlapi so spomenutými motívmi nejedlí.
@barbora0308 na doma kedykolvek😍
@mamickalisticka boze na tu temu si pamatam 😂 Tam boli ine bomby. Fakt chlapci aby mali na cele nalepene bagre a lopty aby nahodou nemali dievcensky motiv 😂
Prečo chlapci nemôžu mat kvetinové motívy? Ktoré ešte nesmú? Vdaka
@barbora0308 Úplne v pohode. Nevidím tam nič dievčenské. Pekné detské oblečenie.
Obliekla by som to chlapcovi. Nevidím toto oblečenie ze by bolo dievčenské.
Kludne, je to sede a iba to ma vzor. Za mna v poho, mame chlapca
@barbora0308 dievcensky 🤷🏻♀️
Jasné, že dala. Nič dievčenské tam nevidím. To akože chlapec nemôže robiť v záhradke? Pestovať kvety? Byť záhradníkom? Takisto ak by tam boli autíčka, dala by som to dievčatku. Môj malý zbožnoval svojho času rozpravku Frozen. Tak som mu kúpila tričko. Modré, ved Frozen, ale boli tam všetci. Anna, Elza, Olaf aj Chris a nonstop som počúvala, že nosí dievčenské tričko. Nevedela som, že Frozen je rozprávka len pre dievčatá. Treba mať názor iných v paži.
@barbora0308 prave som ho videla na foto v tej supravicke a je zlaty. Kde si ju kupila? Kupim aj tomu mojmu 🙂
@barbora0308 ja by som možno kombinovaná body napr s ťavozelenumi legosami alebo leginy s tmavomodrom body.

V pohode aj pre chlapca. Ja mam syna a moze byt od hlavy po paty v modrom, autickovom, dinosaurovom a aj tak si myslia, ze je dievca 🤷🏻♀️. Od mala az doteraz a to ma 11r. Ma taku jemnu dievcensku tvar asi.