Trendy slovenský účes na brokolicu. Čo na to hovoríte?
Dobrý deň. Nosi aj váš syn brokolicu na hlave? Povedzte mi, čo je to za hlúpy slovenský trend s účesom na brokolicu. V našom mestečku máme kopu Ukrajincov, Indov, Pakistancov, Vietnamcov, ale nikto iný, iba Slováci, a prevažne takí, ktorým sa to nehodí, to nosia. Keď vidíte z diaľky chlapov, ktorí majú normálny účes, zasa ste sklamaná, že im nebudete rozumieť, lebo určite to budú Ukrajinci. To akože ozaj máme baliť týchto vegetariánov so značkou na hlave?
😂😂😂😂
Áno, nosí a veľmi dúfam, že takýmto povrchným, prázdnym dievčatám ako si ty sa bude aj naďalej oblúkom vyhýbať.
Máš pravdu,vyzerá to príšerne
Ďakujeme za oznam, ne je povinnosťou aby sa každému páčila brokolica
Moja mamina je vyučená kaderníčka, a keď už ona povie že je to otrasná móda..
je to prakticke dole vystrihané , hore vlasy .. je to momentálny moderny strih ....
moji 3 synovia to maju tak všetci , no nie nechcu nosit na hrniec učes 😂😂😂😂
a čo s týmto má národnost som nepochopila, čo by si robila v takej prahe, pariži alebo ....
@anonym_autor čo s tým ma kadernička, iba ak to že chlapi teraz idu radšej k barbierovi , to je pravda ...............
No je to v mode tak, ako zeny nosia zarezane leginy ... 🙂
Co ja viem, pozri na ich rovesnicky. Vonku moze byt aj 10 stupnov a vsetky maju tie poloplavky (alias cropy). Tiez skvely trend.
@anonym_autor Ty si vsetci? Preco pises, ze sa NAM nepacia. To, ze sa Tebe nepacia, to verim, ale nebude asi pravda, ze sa to vsetkym dievcatam nepaci. Zi a nechaj zit.
Nepáči sa mi to, ale každého vec. Prečo ich mám odsudzovať kvôli účesu? No tak je to teraz moderné. Stále lepšie ako Kelly Family alebo mulet účes. Ženy v 80. rokoch mali tiež hniezda na hlave a každá vyzerala ako Bowie. Veď ty si svoju hlavu pokojne aj vyhol a nakresli si tam kosoštvorce, tiež tvoja vec.
No som zvedavá ako vyzerajú tvoje vlasy
Mne sa to tiež nepáči, ale podľa mňa lepšie ako niečo takéto https://i.redd.it/wybk1pavt2k41.jpg
Nepáči sa mi to, ale každého vec. Prečo ich mám odsudzovať kvôli účesu? No tak je to teraz moderné. Stále lepšie ako Kelly Family alebo mulet účes. Ženy v 80. rokoch mali tiež hniezda na hlave a každá vyzerala ako Bowie. Veď ty si svoju hlavu pokojne aj vyhol a nakresli si tam kosoštvorce, tiež tvoja vec.
@anonym_e9d4ae moj syn ma mullet a nahodou vsetci mu to chvalia. Ono to teraz ide zase do mody, tie retro ucesy.
moj syn + jeho vsetci kamosi maju normalny uces, neviem kade chodis
toto tu uz je ale 150 tema na to iste. mam pocit ze niekto ma nejaku obsedantnu poruchu a furt vypicuje to iste. a porovnavat slovakov s pakistancami... ti maju uplne inu strukturu vlasu ...
aky uces sa ti paci? veru ucesy 80 - rokov boli uzasne 😂 ale aj mastne dlhe v 70 rokovh hippie... furt je nieco.
ostan sama. ale aj tak si myslim ze furt riesi jedna a ta ista.
@anonym_autor aj podľa mňa sú tie brokolicové účesy otrasné. prirovanla by som to ku klasickým mulletom, pre mňa hrôza.
Tiez sa mi nepacia slepice s kačacimi perami a prekvapenym obočim a dvomi basketbalkami v podprsenke a tych je vidno omnoho viacej ako pubertakov s divnymi ucesmi - ti z toho vyrastu
Teraz je taká móda, predtým bola móda na CIBUĽKU. Každý druhý nosil ten vikingský copík. Tiež otras, ako aj tieto brokolice. Každý chalan na jedno kopyto.
@anonym_autor ty máš niekoho baliť? Nie je dôležité čo máš na hlave, ale v nej 🤔 mne sa to tiež nepáči, ako veľa iných vecí, ako dievčatá zmachlené, že sa bojíš buchnúť dverami, aby im omietka neopadala, cigareta v ruke, alebo teraz moderné vapy...dievčatá v chlapcenskom oblečení, alebo looku...vytratila sa ženskosť, dievčenské správanie...a toto majú chlapci s brokolicou ja hlave baliť?
@anonym_autor zbal Ukrajinca.. Majú o dosť lepšie správanie k ženám ako slováci
U dievčat je v móde kačací pysk, portviše namiesto mihalníc a vytetované čiary namiesto obočia, u chlapcov toto 🤷
Nie je týždňa aby sa brokolica neriesila🙄
@anonym_autor a to že je kazdernicka ma patent na to čo mamky nosiť
Neboj sa ,ani ty sa všetkým nepacis a ani to mas na hlave
Co ja viem, pozri na ich rovesnicky. Vonku moze byt aj 10 stupnov a vsetky maju tie poloplavky (alias cropy). Tiez skvely trend.
@anonym_d04723 a dievcata tiez maju vlasy na jedno kolyto dlhe rovne v strede cesti ka a vlasy v ociach
@anonym_autor ja neviem ci s vekom kazdej mamke odide mozog...ja som sa v puberte zaprisahala , ze nebudem ako nasi ...vsetko nove je zle a komentovat modu mladych , ako za hroznu ...ja som chodila von s pankacmi ,ale obliekala som sa klasicky 90-te roky ...strasna moda spatne 😂ale tie komentare nasich 🙄 ubohe ...ja to mojim detom nerobim nech nosia co chcu ...pokial nie su nahi ( alebo extremne vyzyvavi) alebo spinavi ...moj syn tiez nosil brokolicu a teraz muleta a ma to pekne ...a chodi k barberovi a nie ku starym kadernickam s drblymi nazormi 😚
Mne sa ten uces paci, moji obaja synovia maju kucerave vlasy, starsi ma teda asi tento typ ucesu, ale nepovedal, ze chce brokolicu, len ze po bokoch skratit a vzadu tiez a toto z toho vzislo, hore ma vlasy dlhsie, popravde, mne sa to vzdy pacilo, ved to nie je novy uces, v kazdom kadernictve kedysi viseli fotky roznych ucesov a urcite tam bol aj takyto.

:D je to teraz trend. To, ze to vacsine nepasuje a vyzeraju vsetci ako cez kopirak, je jedno, tak, ako boli kedysi v mode trvale a ondulacie a ine kreacie na hlave, tak teraz je toto.., o rok/dva bude zase nieco ind