Trendy slovenský účes na brokolicu. Čo na to hovoríte?
Dobrý deň. Nosi aj váš syn brokolicu na hlave? Povedzte mi, čo je to za hlúpy slovenský trend s účesom na brokolicu. V našom mestečku máme kopu Ukrajincov, Indov, Pakistancov, Vietnamcov, ale nikto iný, iba Slováci, a prevažne takí, ktorým sa to nehodí, to nosia. Keď vidíte z diaľky chlapov, ktorí majú normálny účes, zasa ste sklamaná, že im nebudete rozumieť, lebo určite to budú Ukrajinci. To akože ozaj máme baliť týchto vegetariánov so značkou na hlave?
Určite krajšie ako tie vyholené, vystrihane hlavy bez vlasov.
Určite krajšie ako tie vyholené, vystrihane hlavy bez vlasov.
@anonym_8f5742 súhlasím, to je oveľa väčší otras holá makovica... Mne tento účeš neprekáža, niektorým chlapcom sa hodí viac, niektorým menej ale sú aj horšie účesy. Napríklad aj taký "Ježko" čo sa kedysi nosil to je oveľa horšie ako karfiol. A rovnako v 90tkách ten okrúhly strih "na hrniec" tiež otras.
@anonym_autor to je pekná blbosť, že iba Slováci. Žijem na druhej strane zemegule a chalani to tu tiež nosia - vrátane Indov, Pakistancov, Ukrajincov … 🙄
Moja mamina je vyučená kaderníčka, a keď už ona povie že je to otrasná móda..
@anonym_autor
Daj fotku, aký účes nosí tvoja matka. Zhodnotime.
@anonym_autor brokolica sa nosí už dosť dlho a má ju na hlave aj môj 17 ročny a je teda ozaj fešak 💋
Sklamem ta. Nezijem na Slovensku a aj tu to chlapci nosia.
@anonym_autor moji 12 a 15r to nemaju a netuzia po tom 🙏 ale plno chlapcov ma. Najlepsie ked ide cela partia takych rovnakych 🤣 mne sa to nepaci, ale beriem, ze je to moda. Vyrastu z toho.
@anonym_autor Aj ja som si to všimla.Všade samá brokolica 😂
ukrajinec predsa môže vedieť po anglicky , takže sa dohovoríš
myslím že najväčší problém je v tebe a v tvojom vnimani sveta
plnohodnotný človek je len čistokrvny Slovák alebo ako to mám chápať ?
Toto nosia aj v zahraničí, takze to nie je slovensky hlupy trend. Neviem kolko mas rokov, ale kazda doba ma svoju modu, ci v obliekaní, účesoch, obuvi, architektúre, bytových doplnkoch, skratka vo všetkom. Nieco je typické pre určité obdobie. A to ze sa ti to nepaci....
Vyzerá to super. Hneď vidno, kto má dobré gény na vlasy a kto 4 vlasy, pripadne kúty či plešinu

@anonym_autor Úprimne? Nemám s ním problém a ani potrebu riešiť, že je spomínaný účes v súčasnosti populárny.Vzdy som bola zástancom toho, že každý má právo na svoj štýl, svoj vkus...