8-hodinový spánok cez noc a potreba ísť v noci na wc
Baby dávam to sem anonymne, lebo mi je trapne už len sa na niečo take pytat. Priateľ ma nervy na mna a je si istý svojou pravdou tak mu dúfam ukážem že niesom jediná = presviedča ma že neni normálne a zdravé podľa neho, že sa v noci zobudím a idem na wc napijem sa a spím ďalej… príklad zaspim 21.30-22.00 v noci vstanem ja neviem o 2 pol 3 napijem sa idem na wc a spím ďalej do 7 cca… on mi tvrdí že keby je to raz za týždeň je to Ok, ale nie každú noc… ja si štatistiky nerobím niekedy sa zobudím niekedy nie… vraj zdravý človek ma spat 8h vkuse bez zobudenia, potreby pitia, či wc… tak poďte domna a sem s vašim režimom 😁 ja si za svojim stojím prosto som smädná napijem sa, treba ísť na wc vstanem a idem… samozrejme sa pri tom snažím byt potichu ale asi nestačí… 🤷🏻♀️
@ankare Ako vy si rešpektovala ty, keby sa tvoje dieťa do 15tky budilo v noci každú noc a ty by si musela ráno vstávať na 6 tu do práce, kde by si mala problém sústrediť sa?
To proste nejde. Tak ako on nedokáže toto rešpektovať, tak ona nedokáže nepiť v noci (ak teda neskúšala tú metódu, čo som písala na začiatku, skúsiť si od toho odvyknúť). Proste musia spať oddelene, ak to takto chcú mať naďalej a zároveň si neliezť na nervy.
Píšeš "Neviem si ho predstaviť,keď bude treba vstávať k babu. Isto sa odsťahuje zo spálne." - no áno, my sme to presne takto vyriešili. Dokiaľ sa deti budia, spím s nimi vedľa. Asi nebudem mužovi robiť napriek, keď je živiteľ rodiny (ja pracovať nemusím, tak načo by som jemu zámerne škodila na zdraví?)
Tak normalne ani ja nechodim v noci cikat, ale akonahle som otehotnela, tak to zacalo a skoncilo asi vtedy, ked mladsie dieta prespalo noc, aj to nie kazdu, potom som zase spavala celu noc bez cikania/pitia (ale 8 hodin, to je luxus, ktory som nemala davno teda🙂), no a potom som otehotnela treti raz a teraz, ked uz tretie dieta vacsinou prespava noci, bude mat 2 roky, tak zase sa budim, aj 2-3x, cakame stvrteho drobca...😅. Takzeeee, 9 rokov spavam rozhodne menej nez 8 hodin a prerusovane. Musim byt velmi chory clovek, nenormalny...😅🤣.
Ja sa ale obavam o Vas vztah, kedze deti este nemate, to bude "zabava" s tym Tvojim teoretikom.
Ja mam manzela spachtosa, co bezne za VS cias spaval do 11 do obeda skoro, no ako mame deti, naucil sa skoro vstavat (samozrejme, aj kvoli praci), ked chcel skor prist domov, tak siel rano o 6 z domu. Ale aby riesil, kolko x kto ide v noci na wc....ten Tvoj asi nema nervy v poriadku, ked ho zobudis, ako ides na wc, lebo ten moj netusi, kolko x som hore a ako dlho. Ci maly nahodou sa nemechri, nepyta sa napit, netreba prebalit, alebo dokonca ked kaslem a fukam si nos, ked som chora. Este si rano povie,ze ako dobre sme spali tuto noc. A ja len poviem, ze no kto ako 🤣🤣🤣...
Ja nechodim kazdu noc, neviem od coho to zavisi, podla mna od mnozstva vypitych tekutin par hodin pred spankom. Ale ked idem cikat, idem sa aj napit, proste mam suchu hubu. On ma chudak asi slaby spanok, ked ho to budi. Alebo byvate v garzonke. Nech si da stuple, alebo obmedz prijem tekutin, ina rada nie je
Pride mi normalne oboje, aj to, ze jeden chodi cikat v noci, aj to, ze druhy nechodi vobec. Skor by ma na tvojom mieste znepokojovala neschopnost tvojho priatela vcitit sa do situacie ineho cloveka a neschopnost pochopit, ze niekto moze mat nieco inak. Intuicia mi hovori, ze cikanie asi nebude jedina vec, kde sa to prejavuje. Asi by som prehodnotila, ci s nim chcem dalej byt.
Dakujem za názory všetkým, áno máte pravdu nie je to len o tom vstavani a budení, nech sa snažím byt akokoľvek potichu… sme v stadiu kedy neviem ako z toho von nakoľko sme spolu dlho ale dnes to už zašlo do extrému… (pre mna) keď mi ráno povedal že sa somnou nemá o com baviť, že som zlo a diabol… (bez srandy) ja som so slzami v očiach pozerala naňho a nechápala (už som si predtým vypočula že som piiii… je…a v jeho návale zlosti alebo ako to nazvať… ) atd a keď som mu povedala že ma takéto slova zraňujú tak dnes mi povedal vraj som diabol a to najhoršie čo ho v živote stretlo… keď vraj nechcem počuť pravdu aká som p… tak toto vraj neni nadávka… zopakoval a kričal to po mne možno 10x až kým som sa bez slova nevrátila pobalila veci a sla ku kamoske
Joj moja... to je mi velmi luto. Tvoj problem teda nie je v tom ze vstavas v noci, ale v tom ze ta partner neznasa. Ved on by bol najradsej keby si ani nedychala.
no tak ten musi mat riadnu psychicku poruchu, to je co za psychopata? :DD ja som taka zlostna ako cert, ked sa nevyspim lebo moj pobehuje, ale teda tvoj sa asi mesiace nevyspal :DDD
Pokiaľ si mladá tak do 40, som s tvojim priateľom. Podľa mňa je to znak, že niečo so zdravím nie je úplne v 100% poriadku. Ako to ide so starnutím, napríklad vo veku 55+ už asi väčšina musí vstať na WCko. Proste neskôr, čím je človek starší, tým je viac ako bábätko, bohužiaľ.
Ale čítam ďalej, je to debil. Napriek tomu zdravé mladé telo v noci nemá potrebu WC ani keď vypije 5 l počas dňa
@bluka2 urcite to nie je znak choroby. Ja som vzdy v noci chodila aj na wc aj sa napit. Od malinkeho malinka. A uz mam cez 50. Ako zaleziem do tepla, moje oblicky sa nastartuju. A ked sa zobudim na cikanie, mam sucho v ustach a musim si dat hlt-dva vody (nie cely pohar!). Proste mam telo tak nastavene.
@simsalabim ja to vidím iba na ľuďoch v rodine. Nikdy nechodili, len vekom začali. Nemyslím chorobu, ale proste, že funkcie idú trochu dole vodou, ako je aj prirodzené. Napríklad aj mozog stráca po 25ke, či nejak tak pomerne skoro už.
@bluka2 mozne to je, no ja som taka od detstva, od kedy si pamatam.
V živote som v noci nechodila na wc a bolo jedno, či som spala 5 hodín alebo 12 hodín. Proste som pred spaním išla a potom až ráno. Ale po pôrode sa mi to nejako zmenilo a keď musím tak musím a idem. Alebo som musela v noci vstať pre niečo alebo k malej a už hneď mi bolo treba cikať, ak by som nevstala, možno by mi nebolo treba. Asi tak. Predtým vôbec, teraz aj každú druhú noc. Ale ja teda v noci nepijem to iba málokedy. Aj dcéra sa hocikedy v noci zobudí a ide cikať, nie je na tom nič čudné.
Ja to mam takmer kazdu noc, dakedy takto idem aj 2-3x. Malokedy prespim.celu noc bez zobudenia.

Nikdy nevstavam v noci, nechodím na WC a ani pit, je jedno ako dlho spím. Prekvapujú ma odpovede, že väčšina z vás to má inak 😉