Ako riešite chrápanie vašich partnerov?
Ahojte 🙂 moj partner niekedy a dost casto chrape tak zemusim ist spat do vedlajsej izby ako to riesite vy???vasich chraposov ? 😝 😝 😝 😝
@ilona3 dakujem,studujem vas dozadu..sa tu smejem...🙂
Neviem ci to pomoze, no nam ano, drahy zacal pravidelne behat, zmizlo s tym aj nocne chrapanie aj pokasliavanie. Po 5 rokoch trapenia som uz nedufala. Vsetko ostatne uz davno vylucil - prekazky v nose, bakterie, alergie, krv, zatazovy test, vsetko... az toto pomohlo..
bude to zniet neuveritelne, ale moj chlap tiez dost brutalne chrapal, odkedy spime na francuzskej posteli, dost makky matrac to ma, tak nechrapal 5 rokov ani jednu noc, to odprisaham. lenze! minule som posunula postel, kvoli detskej postielke, no co ja viem, o 30cm? a odvtedy zase chrape! zeby fungovali nejake zvlastne chrapacie a nechrapacie zony?? 😀
@amulienka - skor suchsi a vlhci vzduch, ze si posunula postel dalej od okna?
U nas jedine co mi pomaha, ze usnu jako prvni, ale nesmim se v noci ani jednou probudit.. 😒
@anjelicek26 blizsie k horucemu radiatoru, to by davalo zmysel, vdaka! 🙂
@anjelicek26 mozno by to pomohlo ale mojho medveda doma by som asi nepresvedcila ze ma ist behat 😀
@ilona3 - xixi moj sa tiez dlho odhodlaval, kym vybehol prvy krat - potme prosim pekne - aby ho nikto nevvidel a len taky kustik, ale teraz po pol roku mu to uz celkom ide, chodi 3x do tyzdna a je to teda vidiet na kondicke, beha 3x tak daleko, ako na zaciatku a teda hlavne to pokasliavanie vecneeee, 5 rokov trvajuce zmizlo a aj to chrapanie, to mal "len" rok, oboje zmizlo, ja konecne SPIM ako clovek.
@anjelicek26 mojmu by nevadilo pri behani svetlo ale lenivost 🙂
@ilona3 - no to tiez, odhodlavanie mu trvalo dva roky 😅 😅 Ale teraz mu okrem dazda nic neodpustim, rano ak vidim, ze je lenivy na neho hodim stiplavu poznamku, ze kedy ide behat a hned sa berie 😅 😅 A je cely happy, ze to chrapanie zmizlo, sa napocuval a nabehal po lekaroch kvoli tomu..
@anjelicek26 tak ho teda poslem na prevychovu ku tebe 😀
@anjelicek26 no tak to musime vyskusat!!! 😀 . U nas to snad nebude taky problem, mm behaval 2 mesiace kym som bola v nemocke, moze sa k tomu vratit 😕 . Ak je hoci len minimalna nadej... 😅
@anjelicek26 no moj ma chronicke problemy bedrove klbu mal by ist na druhu operaciu, prvu pokoslali doktori, cize beh neprichadaza do uvahy to by radcej vyhnal on mna behat 😝
nastastie to nie je kazdu noc to chrapanie, aspon to nepocujem cize su dni kedy sa vyspinkam 😀 aj ja
fuuu a co uz nam muzi nechrapu? 😕 😀 😀
jeden trefny a aktualny som nasla 😅 😀
Príde žena k doktorovi pre radu, čo má robiť,
pretože jej muž strašne chrápe. Doktor jej poradil: Keď manžel zaspí
a začne chrápať, roztiahnite mu nohy. Manželka hneď prvú noc
vyskúša radu doktora a ono to pomohlo. Na druhý deň ide sa k doktorovi poďakovať
a pýta sa, ako je to možné. Doktor jej odpovedal: To je jednoduché,
ako ste mu roztiahla nohy, spadli mu vajcia na ritný otvor a tím stratil
ťah...
😀 😀 😀 😀 😀
...občas zacmukám, občas ho podrgám a občas sa sťahujem do obývačky...aj dnes v noci som šla s perinou pod pazuchou...
...v podstate mi ho je ľúto, lebo ráno na mňa hľadí previnilo, že "ved som ťa nechcel zobudiť"...
...a ja zas viem, že to nerobí naschvál...
...ešte, že máme tu obývačku... 😀
my odkedy mame zvlhcovac vzduchu, moj drahy nechrape. asi to bolo tym suchym vzduchom... 😝
baby,tak naposledy som to vyriešila tak,že som odišla spať k deckám...už som nemala nervy 😠
ten nosny kruzok sme skusali ...a blbooost, neucinna..aspon u nas 😝 🙄
dnes v noci som myslela, ze ho vykopnem z tej postele...ty kks..to bol koncert 😠 🙄
inak ja neviem preco by som mala odchadzat na gauc ja...sak nech si chrapos ide 😠 😅 😅 😀
Kocky, tak ja som asi divna, ale moj ked prestane chrapat, tak ja som hned hore a kontrolujem, ci dycha 😅 alebo kam zas odisiel.....proste ja som si na to tak zvykla, ze ked prestane, hned som hore 😅
Ja mojho stale hladkam po tvari, casto sa strhne a so slovami "mmm co ma furt chytas" sa otoci a prestane.
pise manzel: Milacik, ty chrapes tiez, ja ta jemne poskrabkam po zadku a po mojich slovach "tak co ideme na druhe", vzdy prestanes chrapat a celu noc o tebe ani neviem 😀
zacnem chrapat ja nasilu a este hlasnejsie ako mm , kym sa nezobudi a nejde si kvapnut do nosa a nelahne si potom na bok
@januliku 😀 😀 😀 dobrá metóda!

@timinka1984 tak vitaj 🙂