Ako riešite chrápanie vašich partnerov?
Ahojte 🙂 moj partner niekedy a dost casto chrape tak zemusim ist spat do vedlajsej izby ako to riesite vy???vasich chraposov ? 😝 😝 😝 😝
HAdzem po nom Nelinho plysoveho medveda,kopem ho do clenku a ked je uplne ze najhorsie vyzeniem ho do obyvacky!
pretocim ho na lavy bok, ked spi na lavom boku, je tichucko 🙂 ale kym som na to prisla, boli aj noci,kedy som sa prestahovala do vedlajsej izby🙂
pockam az usne...a modlim se celou noc, at se mi nechce curat..
v tomto pripade, kdyz jsem nucena vstat a curat - nesmim prestat "kopat" do te doby, nez se neprobere a nez usne on (cili nechrape)a tak usnu zase ja jako prvni.. 😒
tak včera som to vzdala....zobrala som si paplón,že idem spať deckám do izby...vrátim sa pre vankúš a on už prehodený cez celú posteľ a nechrápe ! to akoby mi robil naschvál! Ale dobre že som sa nevzdala,lebo začal chrápať zas-ešte som ani nezatvorila dvere do izby...
ja viem,že za to nemôže,ale chytajú ma strašné nervy z toho 😠 😠 😠 😠
@dada26920 - necitala som celu diskusiu, mm chrape iba obcas a v urcitych polohach, cize bez problemov sa prevrati. Ale ocino chrape dost a mamina to riesi tak, ze bud ide spat skor ako on a zaspi (potom jej to uz je jedno 😀 ) alebo si zoberie knihu a cita v posteli. Potom je uz taka unavena, ze rychlo zaspi a nevadi jej to 😀
aha čo so našla: http://www.zlavadna.sk/team.php?id=14709 myslíte,že to pomáha ? ja teda tomu moc neverím...navyše ma napadla taká vec: budem schválne chrápať za manžela,nech má impulzy naviac,ak ma bude cez deň hnevať 😀
Ahojte, tie kvapky ADENOL sa dajú kúpiť aj v obyčajnej lekárni či len na nete?
môj manžel má tiež jednu polohu, do ktorej keď ho naženiem, tak prestane chrápať 😀 a keď už zaspím, tak mi je to jedno ... 🙂
@ani3012 to by me teda taky zajimalo, jestli to funguje 🙂
ahojte, Adenol odskúšaný. Je to fakt sila - tá vôňa. Vrele odporúčam. Už prvú noc bez chrápania. Určite poteší aj moju maminu 🙂
@bejby81 to sú tie kvapky čo sa kvapkajú na vankúš?.....no ja obdivujem toho,kto povie,že mu chrápanie nevadí a s kľudom angličana pri ňom zaspí 😕 akože synove občasne chrapkanie mi nevadí....ale polovička,och 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@miskakyska aj na vankúš. Pár kvapiek na vreckovku a vdýchne poriadne do seba. Ak sa mu bude zdať málo, tak si môže dať pár kvepiek na pyžamo-hruď a vankúš. Ale manžel to s pyžamom skúsil len raz a ráno sa zobudil fialový, že to trošku prehnal 😀
A uz sa vam stalo ze ste sa niektora zobudili na vlastny chrapot? 😀 😅
@jania023 no az som sa zlakla, ze co to za zvuk 😀 😀
@bejby81 kvapky sú slaby odvar...sme skúšali už dávno ☹
ked som este v pohode, zatrasiem nim, ked uz som vytocena, kopem ho 😀 😝 😠
Ako manzel zacal pravidelne behat, prestal chrapat, presiel ho drazdivy nocny kasel, konecne spim ako clovek 🙂
My máme oddelené spálne 🙂! Poriešime, čo treba 🙂 a spinkať ideme pekne každý zvlášť 🙂! Tak sa dobre vyspinkám 🙂! Na dovolenke máme buď dvojizbový apartmán alebo si beriem štuplíky so uší 🙂! Ale nieked chrápe tak, že ani tie mi nestačia.
štuple do uší 🙂
@majuskacechova najlepsie je ked sa zobudis na vlasny chrapot a zvalis to na manzela 😀 ze prestan chrapat drahy 😀 😀
@odrik my tiež tak fungujeme 😀 a nijako to neovplyvnilo naš spoločný život 😉
@dada26920 To by sme si mohli podat ruky... 🙂)) Tuto noc som to o 4 uz nevydrzala a sla spat do obyvacky 🙂)) Nastastie nechrape stale hned... ale ked si da pivo, mal tazky trening, vtedy je to hroza. Niekedy odide on, inokedy ja. A co je najlepsie? Ak odide on, ja sa este preberiem obcas na malu, dam jej cumlik, alebo napit... a ked odidem ja, spia aj do pol 8, lebo on spi a nepocuje ju!!! Zo zaciatku som ho stale budila, ze nemozem ani ja ani mala spat, teraz sme si u znejako zvykli, malej to asi nevadi, ma 14m... no a ja obcas idem vedla 🙂)) Nic nezabera... Teda, pomohlo, ked sme na celu stenu medzi spalnu a obyvacku dali vstavanu skrinu!!! 🙂 menej ho pocujem, ked chrape vedla 🙂)))
@miskakyska
🙂! U nás to už inak nešlo, bolo to presme tak ako to popísala @mamutka, začala som ho v noci nenávidieť, bolo mi do plaču, dávala som si štuple, hlavu pod vankúše a to bolo strašne unavujúce, a potom samozrejme nefungovalo nič. Teraz všetko funguje 🙂! Konečne sa obaja vyspíme a sme spokojní! Takže aj Vy ste to takto super vyriešili 🙂! Ja som to poznala od mojich rodičov 🙂!
@odrik 🙂 🙂 🙂 tak,tak,tak veru takpresne viem do bodky o čom píšeš...štuple do uši si dávam ešte aj teraz 😀 😀 počujem chrápanie,už aj ked nechrápe 😠
@miskakyska
Nepočujem 🙂! Ale často ho počujem z jeho izby, ale vtedy len vstanem, zatvorím si dvere do svojej izby a synovi, nech ho to nezobudí a spím ďalej 🙂. Som šťastná, že to môžeme takto riešiť, nie každý má tú možnosť. Sme už svoji 17 rokov a určite by som si chrápaním nedala pokaziť vzťah, treba to riešiť a hotovo 🙂!
@odrik @miskakyska jaj ako som sa ukľudnila....aj my spíme oddelene a stále riešime, či je to správne. A že čo si pomyslia deti....Teraz aspoň viem, že nie som sama 😀
Dobra tema 😀 ja mam velmi zly spanok takze ked manzel nahodou trochu zacne chrapat bud mu zacmukam alebo podrgam nech sa otoci nabok. Ak by moc chrapal isto by sme spali oddelene, na tom nic nie je. Hlavne je fajn ak je vobec kam sa presunut, v takej garsonke neviem 😉

Dobrá téma 🙂 . Ja som 5 rokov pocas VS byvala u svojej babicky a spali sme spolu v izbe. A ta teda chrapala poriadne, ja som si na to tak zvykla, ze ma to vobec nerusilo..skor ked nechrapala, mala som strach, ci je OK. Cize ak by aj moj priatel chrapat zacal, mala som dobry vycvik a rusit ma to asi nebude.