Parazity v našom organizme
vedeli ste ze vecina problemou v nasom tele sposobuju prave parazity v nasom organizme ........ako aj rakovina ktora sa tvori prave s tychto parazitou a prave preto nasi vyskumnici nedokazu najst liek na rakovinu lebo nikdy neriesili pricinu v parazitoch ale stale hladaju liek na rakovinu vela probkemou na ktore nam daju doktori antibiotika a nam sa nachvilu ulavi a zase je problem spet ma nasvedomi prave parazit ludia ani netusia co vsetko sa v nasom organizme moze nachat tak rozne bakterie ze by sme ani neverili .....1 rok som chodila po kadejachych vysetreniach s bolestami brucha a zaludku bola som vsade aj na gastre kazdy mesiac som mala zavrate niekedy naval tepla a bolelo ma brucho objavovalo sa to raz za mesiac niekedy raz za 2 mesiace niekedy 2x do mesiaca ale az tento mesiac som sa zacala citit dost unavena nie kazdy den ale niekedy ano 2x som bola na pohotovosti stym ze sa mi rozklepali ruky a nohy aj sa mi hlava tocila dosla som na pohotovost a nic vsetko preslo a uz mi bolo dobre ked som tam dosla o tyzden znovu tak sa opakovalo to iste znovu som tam dosla a bolo mi dobre ani by som na tu pohotovost nesla keby som vedela co mi to sposobuje ale tym ze mi doktori tvrdili ze som ok a to mi robili viteri,krv vsetko proste na pohotovosti mi povedali ze nech idem ku psychiatrovi a na neurologiu ci to nemam psychicke tak som na druhy den isla stym ze som uz aj sama zacinala verit ci to predsa nemam stoho kedze doktory su neschopny psychiater mi dal nejake tabletky ze ked to pride nech si to dam samozrejme som si ich nedala bola som aj na rangene hlavy vsetko ok nakoniec som isla na diagnosticke cetrum kde vam daju sluchadka na usi a cely vas organizmus to snima pomocou frekvencii a buuuuum pripad virieseny mam v T .creve parazita ktory mi sposoboval vsetku tu habaturu a teraz sa konecne liecim prirodnimi likmi konkretne Pau D Arco a Herbal Star .....tymto chcem len upozornit nato ze dnesny doktory su neschopny a hladaju kade jake ine priciny a nepozeraju nato ze by clovek mohol mat v tele takychto parazitou nakazit sa nimi v dnesnej dobe je velmi lahke maso,zelenina zle umyta,ovocie,arasidy a mnoho inych za cely ten cas 1 rok a pol co som obbehala vsetky vysetrenia mi ani jeden doktor nepovedal ze to mozu byt parazity.....Parazit je velmi inteligenty zivocich ktoreho clovek len velmi malo prekukne ze je vnasom tele ale vsetky problemi ktore vnas pretrvavaju a nie a nie sa ich zbavit maju nasvedomi prave tieto parazity ako je bolest brucha,nafokovanie brucha,bolest zaludka,klbou,hlavy..........a mnoho inych problemou.......... Prejavy parazitou v tele mozu byt taketo ,obcasne tocenie hlavy,bolest brucha,zavrate,teploty len tak znicoho nic mnoho ludi to pripisuje prechladnutiam ale nieco zle zme zjedli apod..... Ale nie parazity su zakerne organizmi ktore vyhhladavaju zdravich jedincou aby mohli prezivat v nasom tele .........a preto chcem upozornit na to ak vas nieco dlhodobo trapi hladajte za tym parazity lebo pocase vam vysaju s tela vsetku energiu a znicia imunitu
@ekinkala ako by som počúvala kamošnu 90% z toho sa aj ona sťažuje bola už aj v nemocke a dr. Nič nezistili no problém pretrváva.
Ja som nedavno objavila na odporucanie znamej taký bylinkovy prírodný produkt, mesacnu kúru, ktorá sa môže brat aj ako detox, ale ak máte aj parazity vraj ich to zničí. Normálne dostupný v lekarni, nie nejaká šarlatánska blbosť. https://www.drmax.sk/parazitex-pripravok-proti-...
@mileenica zevraj nie sarlatanska blbost???? 😀 Ako vies proti ktorym parazitom mas bojovat. V ludskom tele su ich tisicky. Niektore skodlive, niektore velmi potrebne. Urcite v lekarni Dr. MAX namiesali univerzalnu texturu 😀 😀 😀 Teraz su parazity velmi IN, takze urcite sa najde dost blbov, ktori to budu jest. Sice neuskodi, ale ani nepomoze.
@stanulienkat To je v pohode, mám lajknutú na FB stránku "prečo ľuďom hrabe?", kde človek nájde nejaké tie perly z rôznych hrabajúcich zdrojov. A minule tam bol screen obrazovky, kde chlapík písal žene, že za rakovinu jej otca môže nejaký parazit, že nie chemoterapia, ale nejaká rastlinka pomôže. Takže po novom je aj rakovina parazit.
Velmi pekne napísane! o tejto teme sa velmi málo hovorí. Ale aj o teme, kde vsade sa daju parazity chytiť. V ludskom tele sposobuju nemale skody, ci uz zaciatocne bolesti zaludka, problémy s travením.... a clovek až pri bolestiach, ktoré ich obmedzuju v beznom zivote, zacnu riesit tento problém. Netreba hned zakaždým bežat za doktormi, ktorí ako inak na tento problém predpísu a odporucia len vermow. Mne osobne v lekarni odporucili prírodný produkt, obsahujúci bylinky, ktorí nedráždi žalúdok. Je to mesačná kúra - 60 tabletiek. Hodím Vám aj link https://www.drmax.sk/parazitex-pripravok-proti-...
Velmi pekne napísane! o tejto teme sa velmi málo hovorí. Ale aj o teme, kde vsade sa daju parazity chytiť. V ludskom tele sposobuju nemale skody, ci uz zaciatocne bolesti zaludka, problémy s travením.... a clovek až pri bolestiach, ktoré ich obmedzuju v beznom zivote, zacnu riesit tento problém. Netreba hned zakaždým bežat za doktormi, ktorí ako inak na tento problém predpísu a odporucia len vermow. Mne osobne v lekarni odporucili prírodný produkt, obsahujúci bylinky, ktorí nedráždi žalúdok. Je to mesačná kúra - 60 tabletiek. Hodím Vám aj link https://www.drmax.sk/parazitex-pripravok-proti-...
@kiki68 ale ludia naozaj podcenuju parazitov, pritom naozaj aj pri rôznych zd.problémoch sa ludia lieca na rôzne iné diagnostiky..a pritom po case ked vyprcha sila antibiotik sa problemy vratia ....a clovekovi zase zle...ja sama mám doma psika a aj ked ho zboznujem aj vsetko, nedovolim si spat s nim,, nechavat ho mna olizovat aa podobne veci...
@jerryjanka ked si pouzila uz velmi silny ako pises kaliber...ja ak písem od kedy mam psíka sa venujem aj tomu aby som sa nenakazila a nenabrala od neho parazity a pouzivam volnopredajný bylinny produkt https://www.drmax.sk/parazitex-pripravok-proti-... tak za skusku nedas nic 🙂
mam pocit ze sa tu velmi zacal propagovat pripravok parazitex. ktory sa nedavno objavil na pultoch lekarni.....pobobnost a zhoda cisto nahodna?
Prosim viete mi poradiť ako mam bojovať s hlistami u 10mesacnej dcérky? Netuším odkiaľ sa to vzalo 😔 ale ked som našla červíka v plienke skoro som odpadla ... Moja mama obviňuje nášho domáceho psíka ... Hlavná otázka je ale co mozu užívať deti menšie ako 1.rok prosim pomôžte ...
Mne lekarka potvrdila ze parazity sa v organizme daju zo vzoriek velmi tazko preukazat aj ked v tele su. A to ze si niekto bude z druhych robit posmech este neznamena ze ma pravdu. Poznam osobne ked lekarka po viac mesacnej kure antibiotikami bola bezradna ze jej liecba nezabera a namiesto klesajucich boli este vyssie hodnoty. A nakoniec vhodne antiparazitne pripravky na prirodnej baze dali hodnoty krvi do normalu. Parazity casto su zodpovedne za mnohe z ochoreni.
@lailaveve psíka som hneď dala k svokre a nas som zacala liečiť ale neviem ako dlho ma byt psík mimo a ak bol na vine, ako predísť opakovaniu ... Psík s nami býva v byte je stále umývaný a je to člen rodiny, uz tých pár dni bez neho je ťažkých .... A malej predpísal lekár Zentel - 7ml kvapiek jednotazovo dat. Uz sa ani nevyrába ale podarilo sa mi zohnať poslednú fľaštičku ... Bojim sa ale ci to stačí a viac sirupu nemam uz len na jedno podanie ... My s manželom sme si nasadili vermox ... A psíka sme dali odčervnit taktiež ... Vsetko výprate a dezinfikovane ..:
ja sice nie som doktor, ale takisto by som ti odporucil psychiatra. Evidentne si trosku mimo realitu. Ak to teda nebolo pisane v ramci recesie.
@epelino chcela by som sa spýtať či ste vyskúšali ten program Natural Swiss Clean inside. Chcela by som to vyskúšať aj ja.
tiez som minule nad tymto rozmyslala, ze ako je to s tymi parazitmi ked odcervujeme svoje zvieratka ale seba nie? ... my zijeme v domacnosti s 2 psami a 1 mackou a v poslednej dobe rozmyslam castejsie nad detoxom a s tym spojenou ocistou creva a hladam nove info
@anulienkalenka mňa by to tiež zaujímalo. Kúpila som v lekárni tabletky parazitex, tak uvidím po mesiaci že č a ako bude 🙂 potom dám vedieť. Ale určite lepšie, ako nerobiť pre telo vôbec nič. Pravdepodobne si dám aj nejaký detox k tomu, nech tú očistu podporím viac
Mna uz ide poraziť z týchto parazit tém . Bože môj . Niekedy ľudia na dedinách žili ( aj žijú ale niekedy všetci ) so zvieratami vkuse , zvieratá neboli ani odcervovane ani nic a ľudia nemali žiadne parazity. Z každej strany sa hrnú nejake "hrozby", len aby ľudia kupovali a kupovali kDejake prípravky . Ok , ak máte nejaký problém , s ktorým si uz lekári nevedia dať rady, vyskúšajte . Ale preventívne ? PohľadAjte aj ine články na nete , ze niektoré parazity su aj prospešné . Nedočítala som cely úvodný príspevok , lebo veta , ze vedci nenašli luek na rakovinu lebo nevedia , ze je spôsobená parazitmi, ma dostala . Ano, špičkoví vedci to nevedia, asi by im trebalo dať echo, nech sa opýtaju tu na mk, kde vlastne začať pátrať ...

@lailaveve mám doma Jak se zbavit barazitu a Jak vyléčit 200 najčastejších nemocí...užívame teraz tinktúru zo zelených orechov a druhú z klinčekov, škorice a paliny a potom by mala nasledovať hladovka, aby sme vyhladovali tie, ktoré sme nezničili tinktúrami