Prdíte pred chlapmi?
poradite prdite pred chlapmi lebo mna strasne duje boli brucho tak prdim a jemu to dost vadi neda sa to zastavit co s tym
@natas4 ja jak som bola vycapena na koze , ani som nestihla podakovat za klystyr , ihned som isla trubit do hajzika a potom sa osprchovat a potom uz len cakala jak kura na sopel
Mna to zrejme zajtra caka, tak dufam, ze wc bude blizko, bo sa este aj osablujem.
@charlie1980, bioplyny to su vazne veci...
@nativanativa hej este sme pisali aj neskor, aj IP.. a sarin ju posielala za psychologom, tak ju obvinila, ci si mysli, ze potrebuje psychologa.. neviem kedy presne to prebiehalo.. v grafoch 🙂 teda aky den.. skoda. 🙂
@zita19 to tu ani nepis, lebo ta poniektore roznesu v zuboch 😀 ja sa v dnesnej dobe radsej vyhybam aj detskym ihriskam, lebo ja tieto mamicky moc nemusim 😅 😝 donekonecna rozoberat kazdy detsky prd ...ja ficim na kamoskach, ktore sme rovnaka krvna skupina, raz idem ja na navstevu, potom zas k nam dojdu...inak by ma asi doma piclo 😝
@lauritka my sme si vysluzili titul - zavistlive kravy , lebo urcite nemame vlastne deti 😀 😀
@nativanativa Jaj to tu je o tej zo vcera s bublinkami.... No dobre rano stara mama!!! Konecne si v obraze 😀 😀 😀
@nativanativa ohh, az tak ?? 🙂 mimichodom do profilu si moze clovek napisat hocico.. aj ze ma tri deti.. 😅
@sharlotta dalsia , co tu nema co robit a prdet radsej na vzdycharni 😀 😀 😀 , ides uz tameky
Ahojky!! 🙂 🙂 🙂 Nemam sanci Vas docist... 😎
@sharlotta no moja zlata , ja som s tym mala problem po porode ..... ked som si kychla tak som si cvrkla , ale uz je to ok 😉
@nativanativa rezat ma budu...to bude uplne ina sranda, sa musim odreagovat nejak, aby dietko nemalo stres.
@nativanativa sakra jsem mimo, nedokazu rozlisit vtip od urazky a prd od sr........ POMOOOOOOOOOOOOC 😒 ☹
@nativanativa, tak tak. Ideme s muzom po vonku. Hovorim mu, pockaj. Prekrizim nohy a kychnem. Niekto si moze mysliet, ze to je nejaky sialeny ritual 😀 😀 😀 a to nehovorim, ze zo zaciatku som sa este radsej aj podrzala 😀
@lauritka ona je aj na fajsbuuuku a ma tri deti !!!!! 😀 😀 😲
@nativanativa tak toto idem ceknut :D

@vehuhu tak ale vies toaletak pouziva kazdy inym sposobom 😉 niekto prelozi, druhy da do guce, tretiemu staci jeden stvorcek a radsej dobre vydrhne ruky .......... 😀 😝 😅