Starostlivosť o pleť v tridsiatke
ake kremy pouzivate na suchsiu plet s prvymi vraskami, hlavne okolo oci?
alebo uz pouzivate aj nejake sera?
s cim mate dobre skusenosti
a tiez malujete sa denne?
Baby a čo by ste mi odporucili od weledy na velmi mastnu plet? neter ma 20 a má strasne mastnu plate cela sa leske a je z toho strasne smutna lebo sa toho nevie zbavit
@hena6 nech si pravidelne cisti plet od weledy je tam pletove mlieko 2v1 mne robilo velmi dobre ked som bola tehu a mala som total mastny kxicht
pre mňa je najlepšia kozmetika Mixa, aj krém aj odličovacia micelárna voda,ale presne ako písali vyššie ťažko sa radí, každému vyhovuje niečo iné, a to som prestriedala a vyskúšala veľa značiek. Dobrá je aj Bioderma ,ale Mixa je dostupnejšia cenovo 🙂 ja sa chcem len vyjadriť k tomu , že niektoré spomínajú rôzne pílingy, teda hlavne na suchú pleť, neodporučujem, hlavne nie tie s tými bodkami vo vnútri chapeme sa, kožná mi povedala vraj to nie je vôbec dobré práve tie bodky roznášajú napríklad aj vyrážky aj na iné miesta, a kožu veľmi vysušujú takže ak píling tak úplne jemnučký a z mierou to je tak cca raz mesačne. 😀
@kamilka22 ja som už tiež na tieto krémy počula chvály 🙂
@adriana7 náhodu musím sa zastať krému ktorý obsahuje ureu, používam pletové mlieko EXCIPIAL predpísané kožnou lekárkou a v sekunde upokojuje rozdráždenú pleť a nedám si naň dopusitť fakticky a dávam to aj malému ak sa mu niečo vyhodí.a stojí ma 1,70 😝
@fiffinkaa kamoška má atopický ekzém a používa len modrú indulonu 🙂
@ivana_t ja som ho kupila pred nejakýkou dobou mojej svokre a pochvaluje si ona si potrpi na dobru kozmetiku 🙂
babule poradte mi od weledy krem pe mna na citlivu pokozku :/
@jarmila64 skus mandlový alebo kosatcový krem od weledy 🙂
baby aku pletovu kozmetku pouzivate? ta moja akosi zdrazela tak chcem prejst a nieco lacnejsie ale aby bola prirodna inu nemozem
@anitta41 a ktorý je lepsi? nechcem kupovat oba 🙂
@jarmila64 a preco si neskusis najprv objednat vzorky ? ja som to tak tiez urobila 🙂
@1erika3 a to sa dá??
@jarmila64 no jasné maju tam cestovne balenie tak skus popozerat alebo im napis mail a zistis ci ti poslu to co potrebujes
@jarmila64 mne robil lepsie kosatcovy
Baby pre malu pouzivam weledu a aj pre seba ale potrebovala by som vediet co je od nich dobre na odlicenie make-upu :/
@agnes9 cistiace mlieko 2v1 ja ho pouzivam vyse roka a apol a je super a hlavne rýchlo sa odlicis co je pri detoch super 🙂
@agnes9 ja zase pouzivam to jemne cistiace mlieko a ozivujucu platovu vodu od weledy to 2v1 by som chcela vyskusat ked sa mi toto minie 🙂
@jarmila64 ja mam zatial len cistiacu vodu ale to 2v1 vyzera dobre len i sa s nim da dobre aj odlicit makeup
baby, ja pouzivam obycajny mandlovy olej na odlicenie. Tamponiky namocim do vody, vyzmykam a nakvapkam olej. Odstrani to aj vodeodolnu spiralu a nezanechava mastnotu. Potom uz len umyjem tvar obycajnym mydlom. Kludne aj weledovym, tie nevysusuju tak plet
@doriss_po Tak záleží čo si predstavuje v boji proti vráskam. Základ je určite používať krém, potom botox( nedoporučila by som...) alebo môžeš skúsiť na vačšie vrásky galvanickú žehličku dixo. Záleží čo očakávaš 🙂
@doriss_po ja používam hydratačný krem priody- proti vráskam najlepšie hydratáciou, piť veĺa vody a pravidlene sa mazať
Ak by si mala záujem o bio Hyaluronovu kozmetiku môžem napísať bližšie informácie o rade anti-age do spravy.
ja odporuvam znacku rejuvenated.sk. Maju fantasticke vyzivove doplnky pre krasnu plet. ja uzivam collagen shots, je to kolagenovy napoj s mnozstvom vitaminov a naozaj ma skvele ucinky na plet. Upravila sa mi sucha plet a aj vyrazky... maju aj ine vyrobky 🙂 pekny den

ja som vyskusala vela kozmetiky ale weleda mi robi najlepie