icon

Starostlivosť o pleť v tridsiatke

xlucia
12. jan 2012

ake kremy pouzivate na suchsiu plet s prvymi vraskami, hlavne okolo oci?
alebo uz pouzivate aj nejake sera?
s cim mate dobre skusenosti
a tiez malujete sa denne?

janka874
17. mar 2015
Používateľ janka874 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janka874.

ja som vyskusala vela kozmetiky ale weleda mi robi najlepie

blue99
20. mar 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
hena6
25. mar 2015
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

Baby a čo by ste mi odporucili od weledy na velmi mastnu plet? neter ma 20 a má strasne mastnu plate cela sa leske a je z toho strasne smutna lebo sa toho nevie zbavit

jarmila64
23. apr 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

@hena6 nech si pravidelne cisti plet od weledy je tam pletove mlieko 2v1 mne robilo velmi dobre ked som bola tehu a mala som total mastny kxicht

janka_mamka
23. apr 2015

pre mňa je najlepšia kozmetika Mixa, aj krém aj odličovacia micelárna voda,ale presne ako písali vyššie ťažko sa radí, každému vyhovuje niečo iné, a to som prestriedala a vyskúšala veľa značiek. Dobrá je aj Bioderma ,ale Mixa je dostupnejšia cenovo 🙂 ja sa chcem len vyjadriť k tomu , že niektoré spomínajú rôzne pílingy, teda hlavne na suchú pleť, neodporučujem, hlavne nie tie s tými bodkami vo vnútri chapeme sa, kožná mi povedala vraj to nie je vôbec dobré práve tie bodky roznášajú napríklad aj vyrážky aj na iné miesta, a kožu veľmi vysušujú takže ak píling tak úplne jemnučký a z mierou to je tak cca raz mesačne. 😀

janka_mamka
23. apr 2015

@kamilka22 ja som už tiež na tieto krémy počula chvály 🙂

janka_mamka
23. apr 2015

@adriana7 náhodu musím sa zastať krému ktorý obsahuje ureu, používam pletové mlieko EXCIPIAL predpísané kožnou lekárkou a v sekunde upokojuje rozdráždenú pleť a nedám si naň dopusitť fakticky a dávam to aj malému ak sa mu niečo vyhodí.a stojí ma 1,70 😝

janka_mamka
23. apr 2015

@fiffinkaa kamoška má atopický ekzém a používa len modrú indulonu 🙂

ivana_t
24. apr 2015
Používateľ ivana_t je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ivana_t.

baby poradte, mamina pouziva weledu a chcem jej kupit k narodkam celu sadu ktoru nepouziva a minule mi povedala ze by chcela vyskusat serum máte s ním niekto skúsenost? prikladám foto 🙂

darinas2
27. apr 2015
Používateľ darinas2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od darinas2.

@ivana_t ja som ho kupila pred nejakýkou dobou mojej svokre a pochvaluje si ona si potrpi na dobru kozmetiku 🙂

jarmila64
11. máj 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

babule poradte mi od weledy krem pe mna na citlivu pokozku :/

anitta41
25. máj 2015
Používateľ anitta41 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anitta41.

@jarmila64 skus mandlový alebo kosatcový krem od weledy 🙂

1erika3
25. máj 2015
Používateľ 1erika3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1erika3.

baby aku pletovu kozmetku pouzivate? ta moja akosi zdrazela tak chcem prejst a nieco lacnejsie ale aby bola prirodna inu nemozem

jarmila64
27. máj 2015

@anitta41 a ktorý je lepsi? nechcem kupovat oba 🙂

1erika3
28. máj 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1erika3.

@jarmila64 a preco si neskusis najprv objednat vzorky ? ja som to tak tiez urobila 🙂

jarmila64
29. máj 2015

@1erika3 a to sa dá??

1erika3
2. jún 2015

@jarmila64 no jasné maju tam cestovne balenie tak skus popozerat alebo im napis mail a zistis ci ti poslu to co potrebujes

anitta41
5. jún 2015
Používateľ anitta41 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anitta41.

@jarmila64 mne robil lepsie kosatcovy

agnes9
24. jún 2015
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

Baby pre malu pouzivam weledu a aj pre seba ale potrebovala by som vediet co je od nich dobre na odlicenie make-upu :/

zazana22
30. jún 2015
Používateľ zazana22 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zazana22.

@agnes9 cistiace mlieko 2v1 ja ho pouzivam vyse roka a apol a je super a hlavne rýchlo sa odlicis co je pri detoch super 🙂

jarmila64
2. júl 2015

@agnes9 ja zase pouzivam to jemne cistiace mlieko a ozivujucu platovu vodu od weledy to 2v1 by som chcela vyskusat ked sa mi toto minie 🙂

moonshine1
6. júl 2015
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@jarmila64 ja mam zatial len cistiacu vodu ale to 2v1 vyzera dobre len i sa s nim da dobre aj odlicit makeup

anett52
28. júl 2015

baby, ja pouzivam obycajny mandlovy olej na odlicenie. Tamponiky namocim do vody, vyzmykam a nakvapkam olej. Odstrani to aj vodeodolnu spiralu a nezanechava mastnotu. Potom uz len umyjem tvar obycajnym mydlom. Kludne aj weledovym, tie nevysusuju tak plet

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
anulienkalenka
23. júl 2016
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

@doriss_po Tak záleží čo si predstavuje v boji proti vráskam. Základ je určite používať krém, potom botox( nedoporučila by som...) alebo môžeš skúsiť na vačšie vrásky galvanickú žehličku dixo. Záleží čo očakávaš 🙂

maca283
24. júl 2016

@doriss_po pozri si stranku just je tam denny aj nocny krem po 30 ja som s nim velmi spokojna

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
julinka29
25. júl 2016
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

@doriss_po ja používam hydratačný krem priody- proti vráskam najlepšie hydratáciou, piť veĺa vody a pravidlene sa mazať

biokozmetika
25. júl 2016

Ak by si mala záujem o bio Hyaluronovu kozmetiku môžem napísať bližšie informácie o rade anti-age do spravy.

mirulka167
21. sep 2016

ja odporuvam znacku rejuvenated.sk. Maju fantasticke vyzivove doplnky pre krasnu plet. ja uzivam collagen shots, je to kolagenovy napoj s mnozstvom vitaminov a naozaj ma skvele ucinky na plet. Upravila sa mi sucha plet a aj vyrazky... maju aj ine vyrobky 🙂 pekny den