icon

Aké negatíva má Stokke?

atkavnatka
12. júl 2013

Ahojte, zaujímal by ma váš negatívny názor na kočík STOKKE, alebo zlé skúsenosti, nakoľko som sa dočítala len o pozitívach a mizivé percento o negatívach. Mne osobne sa STOKKE páči ale čítala som aj zlé skúsenosti, ale je ich veľmi málo (možno je to tým, že má veľa pozitív 🙂
Ak máte aj negatívnu skúsenosť podeľte sa o ňu 😉

Aké negatíva má Stokke?
vedejova
15. júl 2013

Ja nepoznám kočík, ktorý by nemal negatíva 🙂 vyhovuje mi klasika, napriek tomu aj moja klasika má negatíva na 100%, ako aj ten o ktorom tu píšu, ale povyšovať sa nad ostatných, a vychvalovať sa tu že niekto má drahý kočík tak to už je len o ľudskosti človeka a je to žiaľ hanba si myslieť že niekto kto má drahý kočík je viacej ako ten druhý a keď niekto niečo povie o tom kočíku zlé tak že mu závidia, myslím že takýto človek sa cíti nedocenený a potrebuje si kúpiť kočík za vysokú cenu aby mal hodnotu, nie ľudská hodnota sa nemeria hodnotou kočíka, ani iných veci a odporúčam vyhľadať pomoc a nie napádať ľudí, ktorí vyjadria len svoj názor, či už je negatívny alebo pozitívny. 😕

stanislavao
15. júl 2013

co mne na stokke vadi je to, ze ho ma uz kazdy. idem po meste a kazdy kocar, co stretnem je stokke a ak nahodou nie kazdy, tak 4 z 5 urcite.

vedejova
15. júl 2013

@adriana89 myslím že admin by mal vymazať tvoj príspevok lebo sem nepatrí nevyjadrila si svoj názor, ale si tu niekoho napadla bezdôvodne, kto s tebou vobec nekomunikoval. A dávaj si pozor lebo rožčulovanie škodí bábätkám 😒

adriana89
15. júl 2013

@vedejova a naco budem vyjadrovat svoj nazor ked ste tu vsetky zaujate voci stokke hmm....nikoho som neurazila taak zase neprehanaj...ty sa teraz tiez starasvdo coho ta nieje a nevyjadrujes nadsenost nad stokke...
ale ked chces pocut moj nazor stokke je naj naj kociik bohuzial nemozem si ho kupit cakam dvojicky...staciii ti moj nazor....a admin nech zmaze tvoj blby koment....ok....

milankovazuzana
15. júl 2013

Ja som už tému nahlásila adminom ako zbytočnú, duplicitnú, bez výpovednej hodnoty a urážajúcu, ale nestalo sa nič.Mamičky z oboch strán, nechajte nevraživý tón, vzájomné napádanie, lebo táto téma týmto spôsobom nič nevyrieši, nikomu nepomôže... ak máte aspoň trošku ohľaduplnosti k sebe, ukončite ju sami...Veď svet sa netočí iba okolo kočiarika, svoj čas venujte tým, ktorí to potrebujú-Vašim rodinám s detičkami, obzrite sa okolo seba, niekto sa už nájde.

dreamer1
15. júl 2013

@adriana89 No je pravda ze je tu 12 stran sa tu hada ,komunikuje ,vravi sa nazor na kocik a ty si nedala ziadny nazor na kocik ale za to na moj koment si reagovala.a nevyjadrila si sa ku kociku ziaden nazor nic iba ti do oci svietil moj koment...hmmm cudne a naozaj zaujimave ze je tu 50 zien alebo kolko co nan nadavaju a ty si vyberies prave mna,nechapem preco?tak isto ze zavidim ja mam uplne ine hodnoty ako je drahy neprakticky kocik teda moje hodnoty nekoncia drahe znackove oblecenie a vybavicka pre babo,dolezite su ine veci aj ked jasne ze znackove veci aj drahe kociky odsudzujem sama mam dva kociky jeden lacny jeden drahy....niektore baby jednoducho zabudaju pre koho ma kocik sluzit ze neni pre nich ale pre ich deti.

sashabb
15. júl 2013

@adriana89 môžem sa spýtať, podla čoho usudzuješ, že to je naj naj kočik? (a nebor to ako v zlom, mňa to važne zaujima)

adriana89
15. júl 2013

@dreamer1 ty vies dobre ze sme kamosky mojej skupinke a jaa proti tebe nic nemam...len sa mi nepacilo ako kritizujes ked ma niekto 100 kocikov neviem co je to v dnesnej dobe sak jeden kupi preda a kupi dalsi naco to treba rozoberat noo niee....a ty si ten kocik ani neskusala a niesom sama co tebe a na tvoj koment reagovala komu sa to zjavne nepacilo......pozri mne je jednooo ze sa tu spikli zenske proti stokke len hladaju chyby na to na co nemaju....nic viac nic menej.....pre niektore je asi lepsi faakt niaky made in 30 storocie ci ja neviem aky kocik stary...s takym kocikom by som sa hambila aj na zahradu a nie sa nim chvalit...a nezabudaj ze nepisem na teba ale obrazne tvoj kocik som nikdy nevidela....taak kasli na too a viac mi sem nepis mna to nezaujima vase nazory tu......

adriana89
15. júl 2013

@sashabb podla toho ze som snim uz milion krat jazdila po dazdi po snehu po piesku vo vetre a ziadny problem nikdy nebol....a nepisem to preto lebo sa mi paci ale preto lebo je to pravda......

adriana89
15. júl 2013

@milankovazuzana ja som ju tiez uz nahlasila ale asi sa im paci ako sa husicky tu hadaju 🙂🙂🙂🙂🙂

danim
15. júl 2013

@milankovazuzana uplne kazdy kocik ma svoje pozitiva a aj negativa. ( ako aj kazda palica ma 2 konce 🙂 ide o uhol pohladu. podla mna dovod preco zakladatelka zalozila taku temu je ten, ze uvazuje nad nim, no vsade sa docitala len chvaly... a uz sa jej nechce medzi nimi prehrabavat. Proste chcela vediet ake ma negativa- kazdy kocik ma urcite. No a podla toho ake jej tu mamy napisu- ake maju skusenosti ona potom posudi, ci su to pre nu klucove negativa a vadili by aj jej- a preto kocik nekupi, resp- to pre nu nie su dolezite veci a nevadia jej a kocik si kupi. to je cele.

len ako citam si to stokkacky vzali ako alfu omegu, ze ich kocik predsa negativa nema a je tu hadka... a uz to sklzlo mimo temu.
mas pravdu, nech cas venuju radsej detom, kocik je len kocik- nic viac ( ci ho stokkacky uz povysili na clena rodiny ??? 😀
nastastie tie hadky su len na poslednych par stranach

odkaz pre sokkacky- neprezivajte to tak, je to len kocik a nie kazdemu sa musi pacit, vyhovovat ( a tympadom neznamena, ze ak ho nechcu/ nemaju, ze nan nemaju peniaze, pripadne zavidia- velky omyl )

sashabb
15. júl 2013

@adriana89 "pre niektore je asi lepsi faakt niaky made in 30 storocie ci ja neviem aky kocik stary"

---------------------------
noooooo ale bacha na to, retro kočíku su v móde 😀 😀 😀

adriana89
15. júl 2013

@sashabb retroo kocik stoji viac ako stokke taak kedy zacnu ohovarat retrace 🙂🙂🙂🙂

sense
15. júl 2013

kazdy kocik ma svoje plusy a minusy bez ohladu na znacku a cenu....osobne tento kocik nestretavam tak casto, asi preto ze nezijem na Slovensku ale tesim sa na dovolenku a budem ich ratat, ale....
...mala som moznost ho vidiet na vlastne oci a vyskusat si ho po obchode, ani nie tak preto zeby som ho chcela (nakolko sa mi ani dizajnovo nepaci - ale proti gustu ziaden disputat), ale preto ake halo je tu na konovi ohladom neho, ci uz z jednej al. druhej strany....a mne nesadol .....ale odporca nie som a zavist uz vobec nie, mame doma dva kociky inych znaciek v podobnej cene a dva preto ze ked spojim pozitiva oboch mam dokonaly kocik.....takze kto nan ma a paci sa mu tak prosim, komu sa paci a nema na novy moze si ho kupit v nejakom bazari, a ten kto ho nema alebo nechce mat, tak to nie je preto zeby zavidel tomu kto ho ma, ale preto ze sa mu nepaci alebo mu nevyhovuje...

dreamer1
15. júl 2013

@adriana89 a ty s nim skusenost nas?inak ja mam skusenost ked si precitas uvidi...no ved to prekvapilo mna ze sme v jednej skupine a toto mi napises ze zavidim ked si toto myslis asi kamosky nebudeme,...teda ja by som na kamosku nikdy neutocila aj keby mala iny naroz a uz vobec nie koli kociku.

adriana89
15. júl 2013

@dreamer1 jaa som ti tam napisala ze to nepisem tebe ale obraznee...ved ine o zavist tych zien co kydaju na nieco co videli len vo viklade nieee????co viac k tomu dodat.....ja mam zo stokke skusenost velmi dobru sama som ho chcela kupit ale kedze budeme mat dvojicky tak budeme mat bugaboo....inac na ten kocik su tiez take kecy ako na stokke len preto lebo stoji 1500 eur....noo cooo 🙂

dreamer1
15. júl 2013

@sashabb hahaha jaky kocik?to co pise?kto ma taky kocik?citala si tu niekde ze ma niekto taky kocik?co mas ,,citatiny,,? 😀

dreamer1
15. júl 2013

@adriana89 mne navadi cena,su aj ine v takej cene a praktickejsie podla mna.

sashabb
15. júl 2013

@dreamer1 sorry ale nechápem čo mysliš teraz 😀 adriana89 písala, že niekomu možno vyhovuje stary 30r. kočik, tak som len písala, že retro kočíky su teraz v mode 😝

adriana89
15. júl 2013

@dreamer1 vies toto je taka tema ze az....kazdy ma iny nazor na kocik na veci na jedlo pre deti kazda mamicka chce pre svoje dieta to najlepsie a nieje prijemne ked kazdy na stokke pise ze sme ho nekupili pre dieta ale pre seba aby sme boli in...pisem aj za seba lebo ja som zastancom stokke a cakat jedno babo taak uz ho mam objednany 🙂 a ver tomu ze ja mam vysoke naroky co sa tyka na kocik veci...a nechcem kocik len aby som na seba upozornila zee ahaaa ona na neho maaa serem na inych chcem ho lebo sa mi paci a je super....

dejnas
15. júl 2013

@adriana89 nikoho neurážaš, ale diskutujúce (s opačným názorom, ako je ten tvoj) nazývaš "husičkami"? a vo svojom statuse "kozami", hmmm.... čo je podľa teba potom urážka?
btw. vo viklade sa píše s Y - výklade 😉

adriana89
15. júl 2013

@dejnas 🙂🙂🙂🙂🙂 a cooo akoo teraz....🙂🙂

danim
15. júl 2013

@adriana89 a teba preco tak strasne rozculuje tato diskusia, ked ten kocik nemas, cakas dvojicky- tak najblizsie ani neplanujes kupit ?? ( a este sa aj rozculujes v svojom statuse ?? ) naco ??? sa tak hnevas, ci co to tak prezivas ? ved tebe to moze byt uuuplne fuk.... v dobrom pisem, lebo nechapem.. ozaj 🙂

adriana89
15. júl 2013

@danim mozem si aj 2 stokke kupit nemusim mat dvojickovsky kocik len tak pre zaujimavost 🙂 akoli tomu ze si ho nemozem kupit lebo cakam dvojky to znamena ze musim byt proti nemu ciiii???vobec nieje pravda co sa tu pise sak ten kocik je skvely...kazdy sa vrta mala vanicka a ktora dneska nieje mala??podla mna vobec nieje stokke vanicka mala...kazdy nech sa stara o seba a nie do druhych......

warholette
15. júl 2013

@adriana89 a status ti uz aj zmazali 😉 alebo si si radsej ty sama?

danim
15. júl 2013

@adriana89 kup si aj 3, nech mas do rezervy 😀 😀 prave preto, ze cakas dvojicky- tak by si to mala brat jednym uchom dnu, druhym von. nervami skodis len sebe a svojim detom v bruchu... a O NIC NEJDE. rozculujes sa na uplne nepodstatnej veci. nie nemas byt proti stokke, preco by si mala... a mozno keby si ho mala, skusila, by si nazor trochu zmenila. ( ale mne je jedno, ci si za alebo proti- len nechapem, ze naco sa tak roculujes - ked sa to teba ani netyka...

adriana89
15. júl 2013

@warholette jaaa saaama nepotrebujem aby mi tam tieee piiiip este pokazili status.....saak by sa nasli kozy co by cumeli na moj status a hned urazali tooo ja nepotrebujem toto......

adriana89
15. júl 2013

@danim saaak ja uz som kedy pisala nech ma neoznacuju a nekomentuju ale taak ked mam stale kolko upozorneni odpisujem len...ja zo stokke jazdim skoro kazdy druhy den..ok teraz 2 tyzdne niee lebo mi je zlee ale inac stale...a viem sama ze je super...urcite by som to nepisala len preto lebo som si nieco precitala

danim
15. júl 2013

@adriana89 ok tebe vyhovuje, inej nemusi- to je cele...

henikav
15. júl 2013

Nakukla som po nejakej chvike, pretoze som nad nim tiez rozmyslala a som prekvapena ako sa dokazete hasterit pre taku hlupost. Snad by stalo za to, zamysliet sa. Tema je o negativach stokke, na to aby sa o nich podiskutovalo, pripadne podali rady a nie kvoli hastereniu. To aky ma design, to sem asi nepatri, je zvlastny, pre niekoho nadherny a pre niekoho spatny, ale to nepatri medzi negativa ci pozitiva na rozoberanie v teme, to je vec vkusu a nazoru. Je dost hlupe ho urazat ze je hnusny, da sa povedat "mne sa nepaci, alebo paci.."takisto je hlupe urazat ostatne baby ze ked ho nemaju tak nemaju na to a vyvysovat sa. Nie kazdy kto na to ma chce prave Stokke, pretoze kocik sa ma vyberat podla potrieb rodiny, podla toho ako a kde sa pouziva... Takze kazdemu vyhovuje pre jeho potreby nieco ine a preto je tolko kocikov na trhu. Tak uz sa prosim Vas nehadajte, nechapem, v poslednej dobe sa tu kazda diskusia strhne do hadok