icon

Aké negatíva má Stokke?

atkavnatka
12. júl 2013

Ahojte, zaujímal by ma váš negatívny názor na kočík STOKKE, alebo zlé skúsenosti, nakoľko som sa dočítala len o pozitívach a mizivé percento o negatívach. Mne osobne sa STOKKE páči ale čítala som aj zlé skúsenosti, ale je ich veľmi málo (možno je to tým, že má veľa pozitív 🙂
Ak máte aj negatívnu skúsenosť podeľte sa o ňu 😉

Aké negatíva má Stokke?
malinkaaninka
12. júl 2013

keby mohli deti rozprávať,ktovie aký kočík by si vybrali..
jedným som si istá.dieťaťu je do istého veku dizajn ukradnutý.dôležité je pohodlie.

monika15
12. júl 2013

@atkavnatka ja som mala Stoke tyzden a chvalabohu ze mi ho vratili celu sumu....
Mne osobne sa nepacilo ze malemu tam nebolo pohodlne, trasne uzke, hohy v kuse rozlozene musel mat,
nebolo to stabilne...., po dalsie pri nakopoch tam dole nic nedas.... pri vyletoch taktiez.....a to skladanie do auta no sorry hovorim po tyzdni VON>>>>
Vela mamiciek vybera aby bolo IN... co je v mode aby nezaostavala ze suseda ma Stoke a ona obycajne Perego alebo nieco ine.... 🙂))
Vyber si tak aby dieta malo pohodlie...... a to je najdolezitesie teda u mna.... 🙂))

monika15
12. júl 2013

@ivanajelinek ja Britax 🙂)

a netreba sa urazat..... KAZDY jeden kocik ma svoje plus a minus.... proste aj Stokke 🙂))

sjuz
12. júl 2013

Je ako z inej planety 🙂 mne sa nepaci...

pingu1
12. júl 2013

podla mna vsetko. vypada to jak ufo, sportova cast je zalostne mala... mne sa vooobec nepaci

ivanajelinek
12. júl 2013

Zasa väcsina zien nepochopilo tuto temu. Zakladatelka chce vediet,ake negativa ma Stokke a nie ci vyzera tak alebo onak,ci sa niekomu paci alebo nie. Ale ved ako kazda tema tu na MK.

zajaciq
12. júl 2013

@vercicha ahoj , v holandsku ho mala jedna znama a nastupovala do elektricky tak, ze predne kolieska nejakou packou alebo nejakym klikom pustila smerom na zadne a najprva nastupila ona a kociar potom len nadvihla po oboch schodoch. takto to tam robil kazdy pri starych elektrickach, tak sa cudujem,ze ti to nejde samej. ona mohla mat tak moju vysku okolo meter 60 take tintitko ze az kociar je predsa lahsi nez bezne sportiaky alebo vanickove nie? 🙂

sashabb
12. júl 2013

@emma_932
@slniecko154

presne o tomto som písala hneď na začiatku. 😝 Je zaujímavé, ako sa vždy príde k tomu ako všetci závidia a je to všetko len o závisti. No neviem teda, ale dotyčná ktorá tu najviac prská má 2-mesačné dieťa, takže určite má daný kočík uplne vyskúšaný vo všetkých terénoch a pod. 🤐 🤐 🤐

vercicha
12. júl 2013

vdaka mno ono je to super tie kolieska ked sa klapaju a da sa výjsť aj po schodich, do malých výťahov s dvierkami a pod. Kvoli tomu som ho kupovala - máme mini výťah a v pohode tam vojdem aj s nákupom aj kočíkom. Ked idem z brány zdolávam 10 schodov dole alebo hore na to je skvelý, schody a pod ten kočík nemá konkurenciu 🙂 Skusenosti s MHD : dalo by sa sklopiť kolieska tiež no bezohladní vodiči zastavuju niekedy aj 50 cm - 1 meter od nastupišťa a pri tom ti sklopenie nepomože len vela trpezlivosti nepovedať par teplých slov 🙂 neviem či to len my v KE mame taký problém. Ale stokke si aj tak nechávam. Hoc má negatíva mám ho velmi rada 🙂

amartina24
12. júl 2013

@sjuz
@pingu1 ja viem ze ticho zavidite😀 ako mozte pisat o niecom ked to nemate vyskusane.....ja mam 8.mesacneho synčeka ktory mi vyspi v stokkaciku aj 3 hodiny.....kocik je uzasny!!!!!!!! I LOVE STOKKE .....rozpravate len kvoli tomu same negativa lebo si ho dovoliť nemozete

zigzag
12. júl 2013

@amartina24 neviem co ti maju tocho zavidiet ? ved ten kocik je strasny uz len na pohlad, kymasa sa zo strany na stranu, nestabilne ufo, tazko sa nim prechadzaju obrubniky, ulozny priestor minimalny, spanie na brusku pre dieta nemozne, otras.... ale kludne sa cit in 😀 nikto ti to neberie 😀

saska247
12. júl 2013

tak otazka boli negativa stokke..lezu mi uz nanervy tie pripecene komenty typu laska sa nemeria cenou kocika a podobne...ako treba sa spamatat,potom su nenormalne aj majitelky concordov,teutonii,janeciek??? ved to su take drahe kociare,ze dovi a na ne nik nenadava???
no k otazke...podla mna negativum vysoka cena a pre mna tazsi kocik,kamoska ma nurse a ten je lahunky jak pierko...
inak je vrtky,skladny,stabilny a dokonca aj igelitku s nakupom odnesie!!!!!

amartina24
12. júl 2013

@zigzag kyvr sa na stranu? To skadial mas!!!!!! Mala si ho vobec v ruke? Urcite sa s nim lepsie ide po chodnikoch a aj vychádza nie na ne.kolieska sa otacaju o 360 stupnov.mala som casualplay a poviem ti ze s nim sa mi obela tazsie vychadzalo a schadzalo s chodnikov.vzdy sa mi predne koleso zablokovalo. A prečo dieta by malo spat na.brusko. ulozneho priestoru je tam dost! Len zavid moja

zigzag
12. júl 2013

@amartina24 no mam oci tak vidim, ked nahodou neake to cudo ide oproti, moj spaval na brusku stale, inac ani nezaspal,len na brusku, alebo boku, a pre nas by toho ulozneho priestoru bolo veru malo, nepomoze ani pridavna taska, ale kazdemu vyhovuje nieco ine, ale tento stoke fakt nie je nasa salka kavy, mi chodievame aj inam ako na promenady do OC na kavu... fakt nemam co zavidiet 😉 a co sa tyka tych koliesok, tak som videla ako so stoke sa mamicka nemohla dostat cez obrubnik, ktory my sme presli ako nic, saskkovala tam dobru chvilu,lebo sa jej to cele zacalo kyvat, tak fakt toto nezavidim urcite 😀

pingu1
12. júl 2013

@amartina24 urcite je to tym ze si ho nemozem dovolit 😀

ladyka8
12. júl 2013

ach bože presne som vedela že táto diskusia takto dopadne!

amartina24
12. júl 2013

@zigzag neviem ci potom dobre vidis 😀 ved ta nakupna taska je ovela vacsia ako klasicky kosik pod kočíkom! Mozno nosis same somariny v taskach a kosikoch.... ved nebudem chodit s kočíkom po meste a na nom same igelitky ako poniektore mamicky....ja nahodou po nakupnych centrach nechodím, kedze nebyvam vo.velkom meste 🙂 ked si nebyskusala kocik tak ho neries! Kto ho raz vyskusa iny už nebude chciet!

katkanova
12. júl 2013

ten nazor ze sa tento kocik nemoze niekomu nepacit a hovori o nom zle len preto ze nan nema je fakt stupidny ... s tym sa presne stretnem ked niekomu poviem ze sa mi nepacia veci luis vuiton - neveri ze sa mi proste nepaci mat veci popisane hologramami a robit niekomu reklamu jak blba a ovela radsej si kupim drahu a znackovu vec ktora nekole oci ... baby naco sa tu este nasier...e niekto potrebuje aby sa mu kociar zmestil pomedzi regale a niekto holt s nim jazdi po poli - a za to jazdenie po poli fakt neviem preco by sa mal dakto hanbit ... to si fakt myslite ze sa navzajom presvedcite o pravde?? 😀 dajte si radsej kazda po pohari vina a uzite pekny vecer 😝

pingu1
Odpoveď bola odstránená
andelok
12. júl 2013

Parada, namiesto debaty o negativach, ktore by mohli trosku pomoct tym, ktori uvazuju, ze Stokke kupia, sa to tu kruti okolo toho, kto ho komu zavidi...ach jaj. Ved je to LEN kocik! To je fuk, ci je to Stokke, alebo Jane alebo Concord alebo ake znacky este existuju...je to prostriedok na prevazanie dietatka, tak sa k tomu tak skusme postavit a bavme sa k veci, k teme. Tu su hadky ako keby islo o zivot, nie o kociar 🙂

zigzag
12. júl 2013

@pingu1 jasne zavidime, zavidime, aj Durianova taky ma, tak preto zavidime :D

katie555
12. júl 2013

@amartina24 ty neveis pochopit ze skratka nie kazdej sa paci??
ja si v pohode mozem tento kocik dovolit , ale nepaci sa mi vyzorovo...Aj to je zavidenie?
kociky si kazda matka vyberie podla toho co sa jej paci a co od neho ocakava...
len pre tvoju info ja mam quinny buzz , stokke je cca o 300 drahsi, takze uz ked mam 700 tak 1000 je ok ...
jednoducho u teba nepacenie je zavist?

zuzana76
12. júl 2013

@atkavnatka ahoj, ja som stokke sice nemala, ale mne najviac posluzil komentar od @vercicha a na zaklade toho by som si ho nevybrala, musis si vyberat kocik podla toho, kde a ako ho budes pouzivat, v rovnakej cenovej hladine a podla mna praktickejsie su kociky Janem alebo Concord

pingu1
12. júl 2013

@zigzag aj durianova? No asi prasknem 😠 😲

zigzag
12. júl 2013

@pingu1no, tu na konovi v albume niektora "stoke maniacka" si davala, ake celebrity maju stoke, a bola tam nasa Durianova s takym cudno zelenym stokacom....

tomikejt
12. júl 2013

nechapem o akej zavisti sa tu pise? zavidiet kocik? ach.. ja som kocik kupila pouzity od kamosky, a ucel splnil. maly si v nom aj pospal, aj 3 hodky, bol pohodlny, a nebol to stokke 🙂 a moj nazor, stokke sa mne osobne nepaci..ano, priznavam ze ani dovolit by som si ho nemohla, ale nepaci sa mi.. ale odbacam od temy, diskusia ma byt o negativach stokke, tak diskutujte dalej 🙂 aj ked uz sa to tu zvrhlo, ze komu sa nepaci stokke, ten len zavidi lebo si ho nemoze dovolit 🙄

teegreen
Odpoveď bola odstránená
zigzag
12. júl 2013

@teegreen no niektore maminky si kocik kupuju koli image, a poniektore koli tomu asi aj to dieta maju, aby mali co v tom kociku vozit 😀

amartina24
12. júl 2013

@katie555 ja to beriem ze nie každej mamicke sa kocik páči. ...mne islo o tom, ze niektore ho odsudzuju aky je, ako vyzerá a pritom ho ano nevyskusali a mozno ho ani na zivo nevideli. ......

amartina24
12. júl 2013

@amartina24 mali tu pisat mamicky ktore tento kocik maju a nie ktore ho nemaju. Pisu tu tie , co ho nemaju, co počuli o kociku "ze nejaka baba povedala".