Aké negatíva má Stokke?
Ahojte, zaujímal by ma váš negatívny názor na kočík STOKKE, alebo zlé skúsenosti, nakoľko som sa dočítala len o pozitívach a mizivé percento o negatívach. Mne osobne sa STOKKE páči ale čítala som aj zlé skúsenosti, ale je ich veľmi málo (možno je to tým, že má veľa pozitív 🙂
Ak máte aj negatívnu skúsenosť podeľte sa o ňu 😉

@ustrachana a Next je nejaka extra znacka kvoli ktorej sa treba hadat? Boze ze som este tu temu nenasla, musim si aj tam rozsirit svoj obzor 😀
@barborienka28 ja som reagovala iba na tuto vetu "a k tomu snehu, na to je taktiež sklápanie kolisok k sebe aby si si kočik mohla po snehu ťahať."
@dominika2727 musis najst temu resp.hadku a otazku adresovat tam, nie mne 🙂 a ani Stokke nie je extra znacka a mamicky by sa tu fackali 🙂)))))
@ustrachana jeden z mala dovodov preco som spokojna v uk je ze ludia tu taketo chujoviny vobec neriesia - kazdy si nosi co chce, vozi v com chce, najviac komplimentov nas maly dostal za 3 liborvy baretku, na slovensku by som mu ju asi musela podovysivat LV-ckami aby dakomu vobec stala za povsimnutie 😀
@ustrachana uz som nasla jednu temu kde je to tiez celkom vtipne...tak po veceroch citam aj tam...boooze len ci to budem vsetko stihat 😀
@barborienka28 ako vies ze tie ktore maju nanho negativny nazor nanho nemaju??
No mna by naozaj moc zaujimalo, v akych kocikoch vozite vy ostatne vase deti. Ved napiste, mozme rozoberat aj ine kocare;))) No sranda velika 😀 😀 😀
@ivanajelinek ja v concorde - max spokojnost
Niektore komentare=cisty primitivizmus....aspon vidim ake je slovensko pestre ohladom inteligencie a vyjadrovania
@atkavnatka dočkala si sa zaujímavých odpovedi🙂
@katkanova sa mi zda,ze sitentokrat prilis nepochopila temu.... mamina chcela vediet ci ma aj nejake nagativa kociar lebo praveze vsade su same stokke maniacky ... a tak chcela vediet od ludi ktory kocik majuu ake ma chyby... a to ze sa to tu zasa zvrtne na 'skrinu na kolesa' to je problem diskutujucich...
nakukla som sem zo zvedavosti,lebo s detmi je muz,vedela som,co robim🙂 iba fakticka poznamka:mam pocit,ze pre niektore mamicky je kocik vecou prestize,tak isto,ako pre niekoho auto.vecou prestize preto,lebo v tak chudobnej krajine ako Slovensko,je tento kocik stale nieco extra,nieco 'viac'.tak je to aj so znackou Next atd.lenze v zahranici si tento kocik moze dovolit kazdy priemerne zarabajuci par.takisto Next je vnimana ako obycajna znacka,nic viac.aj preto tu nie su tieto veci tak tlacene do eteru,lebo tu pojem znacka neexistuje.a k veci:tento kocik sme chceli pre Zojku.mala som moznost si ho vyskusat,ale nesadol.a tym to aj hasne.ziadne negativa,ziadne pozitiva,nie je to kocik pre nas a basta.tieto dotahovacky (a to z oboch stran,vid kancel.stolicka verzus zberac kukurice) su strasne komicke.je to len kocik.a ja stale verim,ze nezalezi na tom v com,ale kto tlaci.
@cawes no my mame "normalny" kocik, konkretne Bebetto Fabio Exclusive, nastupim aj vystupim v MHD krasne sama bez pomoci niekoho ineho 🙂 mala ani nezaregistruje, ze sa nieco deje 😉
@slniecko154 Lebo na Slovensku je to tak ...z každého hovorí len závisť...a preto, že nemôže mi niekto kto tlačí kombajn bez štipky dizajnu, bez štipky praktičnosti hovoriť , že stokke je zlý alebo horší. Keď si zoberiem tie kombajny, jak sa to nikam ni len pomedzi niektoré regály nezmestí, aké su zbytočne ťažké oproti stokke, ktorý je lahulinký, už len preto by som si nekupila ten kombajn. A navyše hodnotia ho tu niektoré "mamičky" ktoré žijú po dedinách a najradšej by s ním šli aj pásť kravy na pole, ale zabúdajú že všade sa píše, že stokke je MESTSKÝ kočiar.. Jedna tu dobre napísala, aby ste povedali, aké máte kočiare vy, či sa vôbec unúvali ich testovať, ked sa tu vyťahuje ako stokke obstál v testoch.
@barborienka28 ano na slovensku je to tak, mas pravdu, kazdy za tym vidi len zavist nic ine... a co tak prijat inu moznost, a to, ze niekto ma na danu vec odlisny nazor aj bez toho aby trpel nejakou zavistou?? to fakt nic ine nevidite len zavist?? och boze... 🙄 mne sa na stokke nepaci absolutne nic, a je jedno ci stoji 100 ci 1000 eur, zeby som zavidela, no fakt neviem co ako
@barborienka28 vyssie si pisala ze ty sa nikomu nesmeje.. a tie prirovnania ako zberac kukurice ci kombajn, to je co, pochvala??
@emma_932 keď si ho nemala tak ako môžeš tvrdiť žeje tá športová časť malá ?:D smejem sa na niektorých koemntároch ako je ten tvoj..to ako keby som povedala, že v tvojom aute smrdí, bez toho aby som v nom bola :D..
@slniecko154 ale ja a nesmejem na tom že majú kočiar za tristo eur, nie že sa nesmejem na tom ako vyzerajú tie kombajny :D...
Ja som rozmyslala inak tiez o Stokke pri druhom bejby, a dokonca som ho mohla mat aj za super cenu od kamosky (ktora sa ho pol ca 8. mes.zbavovala)...bola som sa este predsa len v predajni opytat na Quinny buzz, ci ho nemaju, nemali momentalne, ale dal sa objednat a ja ze a Stokke? a predavac (resp. majitel predajne) mi vravi: preboha, kocik na stracej nozke?? a ja ze ale no, ved je celkom pekny...a on ze o tom nebudeme diskutovat, lebo je to vec vkusu, ale on ho vo svojich predajniach neponuka, lebo len raz skusil a stacilo mu. Ze pri asi ziadnom kociku nemal tolke staznosti a reklamacie ako pri tomto, po kratkom case pouzivania sa "rozhega" a vrzga a uz si nepamatam co na nom dost casto odchadza, co nie je lacna zalezitost. Ze ked je uz taky drahy, je to len o dizajne, kvalita nic moc. Potom som vravela, ze ok teda, my sme mali pri prvej Quinny buzz a boli sme spokojni maximalne, len som predsa len chcela cosi ine este pozriet...tak sam mi odsuhlasil, ze sa neda porovnat. A veru znovu sme kupili Quinny 🙂 tot moj nazor a skusenosti.
@barborienka28 cize podla teba zavidim hej? 😀 😀 😀 typicky prejav typickej stokkacky 🙂
@barborienka28 a ty odkial vies, ze my ostatne nemame na stokke a preto ho ohovarame?
co sa tyka velkosti sportovej casti, bezne stretavam mamicky s tym kocikom a vidim v nom tie deticky, presne ako uz pisali predo mnou, sedia ako mali vojaci, a vidim svoje dieta v concorde, kopec miesta na kazdej strane 😉
mam pocit, resp. presne tak to vyzera, ze sa strasne snazili odlisit stokke od ostatnych kocikov, co sa niekomu paci, niekomu nie. pre mna je to vesiak, pre niekoho kanc. stolicka, pre niekoho ten najuzasnejsi kocik na svete. lenze maminky stokkacky aj nestokkacky, v prvom rade by sme mali mysliet na nase deticky a ich pohodu a nie na seba, s akym kocikom budem JA vyzerat najlepsie. lebo obavam sa, ze pri stokke ide doooost aj o to 😒 cielova skupina koc. stokke je dost uzka a specificka 😀
@slniecko154 "typicky prejav typickej stokkacky emoticon" 100 bodov 😀
@emma_932 😀 no a nie je to zvacsa tak? 🙂 ja tu proti nikomu neutocim, ale co som si vsimla, tak drviva vacsina zarytych stokkacok reaguje na to, ze niekto povie nejake negativum na ich milovany kocik tak, ze len zavidime a len preto lebo na to nemame.. akoze trapas no 😀
@slniecko154 😀
vsetci ste blazni, len ja som lietadlo 😀 😀 😀

@slniecko154 vidíš, a presne o to ide, že ja sa nesmejem nikomu kto nemá na viac, ale ptom prečo tie čo na to nemajú, tak útočia na tie čo nan maju len preto, že si ho nemôžu dovoliť ??