Aké negatíva má Stokke?
Ahojte, zaujímal by ma váš negatívny názor na kočík STOKKE, alebo zlé skúsenosti, nakoľko som sa dočítala len o pozitívach a mizivé percento o negatívach. Mne osobne sa STOKKE páči ale čítala som aj zlé skúsenosti, ale je ich veľmi málo (možno je to tým, že má veľa pozitív 🙂
Ak máte aj negatívnu skúsenosť podeľte sa o ňu 😉

@vercicha tak s Tebou asi vo všetkom súhlasím 🙂 mala som aj purple aj dark predala oba a už necem 😀
Ja som mala/mam od Stokke snad vsetko okrem kocika. Nedam dopustit na tripp trapp, stale spavame v sleepi postielke, prvy rok aj v koliske bounce&sleep, atd.
Ale kociky som mala vzdy Bugaboo, jednoducho preto, ze ja by som nemala dobry pocit, keby bolo dieta tak vysoko. Z kazdeho jedneho kocika sa moze zdrbat - niekto do teba vrazi, dieta sa vyvlecie s pasov, staci sekunda a dieta je dole. Je dost rozdiel, z akej vysky padne.
Moj najoblubenejsi kocik je Bee+ (dokonca ho mam radsej nez Cameleona)
@amartina24 no jednoducho nevyhovies kazdemu...len uz s tymito stokke kocikmi mi to pripada ako s ockovanim...Skratka baby maju iny nazor, ked budes do nebies vychvalovat myslis ze to nieco zmeni? skratka tebe sa paci a si spokojna...Co ti to pomoze presviedcat o tom inych...
ale na druhej strane - za 1000E co je nemala suma - ani jedna by si nepriznala ze je nieco zle ...Teda spatne si spominam teraz ze niekto tu vymenuval par veci co bolo negativne...vlastne to co chcela autorka vediet..
ja osobne ked si citam recenzie na cokolvek - tak ked niekomu sa nieco nepaci tak to berime ako subjektivny nazor, ale ked sa uz 5-10 ludi stazuje na to iste tak asi nieco na tom bude nemyslis?
@amartina24 mne sa stokke opticky velmi paci, ale mne je vysoky a potrebujem kocik x-krat denne skladat do auta a to by s tou konstrukciou by bol dlhodobo velky zdroj nadavania, ked uz nie mna, tak manzela urcite.. kazdy hlada za kocikom ine parametre, pre niekoho je to vec na presuvanie z bodu A do bodu B, pre ineho imidzovka, ja v tom problem nevidim, pre kazdeho sa nejaky najde... my mame icandy peach sweet pea a je uzasny, ale vela zenam by bol prinizky a detom maly, nuz ja som trpaslik,mne vyhovuje xixi
no baby vy sa viete ale krasne hadat koli kociku 😀 ja osobne som kupila bexu a vobec sa za to nehanbim.... s kocikom stokke nemam ziadny problem.. ved to ako vyzera je kazdeho osobna vec.. niekomu sa paci taky inej taky... to je jedno ale mne sa na nom nepaci ze ma malicke kolieska, babatko musi lezat len v jednej polohe a musi mat nozicky v tych priehradkach, nemoze si lahnut na brusko ani na bok (veru niektore deti chcu spat iba na brusku).... sportova cast je dost uzka a nie velmi hlboka.. teda by som sa bala ze mi odtial dieta vypadne... videla som par maminiek s vacsimi detmi okolo roka a pripadalo mi ze este kustik a dieta je vonku... take nepohodlne mi to prislo.. ja som prihliadala na to aby sa mi v sportovej casti dalo dat lezanie uplne do rovnej polohy, neviem ci sa to v tomto kociku da ci nieje len to korytko... niektore deticky tak nechcu spinkat.. hmm a nakoniec bala by som sa ze cela vanicka ci sportak je iba na jednej nozicke... podla mna je to nestabilne...
a nakoniec chcem povedat ze ja urcite nezavidim ziadnej maminke ked si kocik znacky stokke kupi.. ked sa jej paci nech si ho kupi... ale neurazajte ine maminky za to ze maju iny nazor na tento kocik ako vy..
@katie555 Kati, nechaj tak, vsetci zavidime 😉 😀 len niekto nechape, ze aj ked si ho mozeme dovolit tak sme si ho nevybrali... @amartina24 ano,drzala som ho v ruke, bol v uzsom vybere a nevybrala som si ho, hlavne kvoli nemotornosti, nie velmi dobremu odpruzeniu, malej vanicke, zlej autosedacke (ale to bol najmensi problem)..inak skandinavske veci preferujem 🙂
A riadne sa tema zvrhla, ale to sa dalo cakat 😖
Kocik zaujimavy....extravagantny....mozno ma nieco do seba...ale odradil by ma ten odkladaci priestor...ja dost cestujeem vlakom...a nosim so sebou kopu veci+babka nieco pribali..no neviem si predstavit kam b som dala tie veci...toto je najvacsia nevyhoda u mna..
Kazdy jeden kocik ma niekolko negativ.Treba si vyberat kocik na zaklade toho co od neho pozadujeme, dalsia vec je kvalita havne materialy, ved na tom to babo travi niekolko hodin denne a teda treba si uvedomit, ze nahradza nozicky, takze kvalitny kocik je dolezity, pre jednu je kvalita poslky kocik ,pre duhu nemecky atd.
Ja som stokke mla moja dvojrocna dcera si tam super oddychla spinkavala 3hodiy v kuse, on sa nezda,ale ma vela miesta aj o dolzky aj sirky, ta nakupna taska je super, neznasam,ked mi niekto cumi na malom meste do kosika co som nakupial tam to vidno nebolo, je velika
negativa pre mna, bola uz vaha pri dvojrocnom dietati uz to bolo citit
madlo bolo treba davat cele dole, nie je tam klbik
skladanie do auta, je fakt velky
ked napadol cerstvy sneh bola to makacka,ale to skoro z kazdym
nedali sa zaaretovat predne koliecka
tie som kedysi sledovala stokke temu, ktora tu je a vsimla som si dost reklamacii,ale to ma naozaj kazda firma, my sme mali stastie ziadna reklamacia nebola fungoval vyborne.
ked porovnam s bugaboo cameleonom, tak v stokke je viac miesta v sportovej casti.
@barborienka28 hmm ty pises ze sa s nikoho nevysmievas a pritom pises ze lacne kociky su kombajny a zberace kukurice, a maminky s nimi posielas past kravy na pole... to je podla teba normalne? aj ine kociky stoja 1000 eur.... stokke proste vyzera inak ako ostatne kociky a ten dizajn sa nemusi pacit kazdemu... ale to ze niekto ma nan iny nazor a nepaci sa mu to este neznamena ze zavidi....
@anjelicek26 presne tak ako píšeš. Ja som vysoka a aj manzel je vysoky, takze nam to uplne vyhovuje. Mas pravdu to skladanie do auta je dosť neprakticke.ja ho casto skladam a vyhovuje mi to. ......pekny kocik mas.u nas som tiez tento bidela ale v takej strieborno sivej farbe
Mne sa stokke celkom pacil, aj sme boli na ceste, kupit ho, ale na mieste, ked som ho skusala poskladat, mi to pripadalo dost tazke. Neviem ci to bolo tym ze bol novy a ze by sa to vychodilo, ale vzdy ta sedacka pri skladani a rozkladani tak neprijemne pukala, az som si myslela ze som ju zlomila. Inac je pekny, mne sa ten moderny desing celkom pacil. No a kolega co ho ma tiez ma problem so skladanim, tak ho nesklada, ale ho nahodi cely ako je, ale zas kolko miesta to zaberie, mam sice kombi, ale nie autobus a okrem kocika tam chcem nalozit aj ine veci. Nakoniec som volila quinny a s tym som spokojna, ten mi velmi vyhovuje. Mozno keby som s nim chodila na peso, by som si ho bola vybrala, ale ja nespocetnekrat musim kocik nalozit a vylozit z auta, tak som pozerala aj na to ako sa sklada a kolko miesta zaberie. Preto je tolko kocikov na trhu, aby si kazdy mohol vybrat prave ten ktory mu vyhovuje.
@barborienka28 krasne si to napisala
@zuksa súhlas
@barborienka28 A tie husičky by si si fakt mohla odpustiť
@slniecko77 o vaničke neviem.ja som kupovala len sportovu časť
Ale kamoska vo vanicke mala malu 7 mesiacov. A to ju celu zimu vozila
@katie555 na co sa sťažujú najčastejšie?
@amartina24 vies ide o to, ze ked niekto vyjadrei slusne svoj nazor, v niektorych pripadoch negativne, to este neznamena, ze niekomu zavidi 🙂 ako som napisala, u nas bol v uzsom vybere tj paci sa mi, ale rozhodli sme sa pre iny, podla mna ma Stokke uzasne farby 🙂
A k invektivam typu "husicky" ani nemam slov/pismen, tak vsetci mame pravo dychat vzduch a bohuzial aj volit...bolo by fajn sa riadit heslom: zi a nechaj zit.
@martinano no ved vtedy ked som davala sedacku dole a hore, to zaklapnutie mi slo tak velmi tazko, to toto tak cudne pukalo, akoby som ho zlomila, predavacka mi povedala ze to je normalne. To viem ze sa neda zlozit so sedackou, to sa neda ani ten moj quinny, ale ten sa mi aspon lahko odpoji. No neviem, mozno by to slo casom lahsie, ako vravim, ja som ho skusala len v obchode, lebo sa mi pacil, no ale ked ho ma clovek niekolkokrat denne skladat a rozkladat, tak chce kocik co najlahsi a co najjednoduchsi. Keby som s nim bola len doma na materskej a sluzil na prechadzky, asi by som ho vzala, ale zial u nas je to trosku chaotickejsie, stale niekam chodime, vozim syna do skoly, mala pojde za chvilku do jasliciek, vsade sa zle parkuje, takze potrebujem zakazdym vytiahnut kocik... Preto si myslim ze kazdy si vybera podla svojich potrieb
@slniecko77 ja som to slovo husicky nepouzila!
Totálne trápna diskusia. Mali sa zapájať iba tie, ktoré majú kočík odskúšaný, nakoľko zakladateľku zaujímajú skúsenosti!
@amartina24 ja som chcela kocik zo ziarivymi farbami a kvalitny.. teraz som dokupila ku nemu set pre dvojicky a mozem to dat na povodnu konstrukciu, to je uzasna vec...
@amartina24 najvatsia nevyhoda kocka stokke su mamicky, ktore si myslia, ze ked maju drahy kock tak su nieco extra, pritom ten kocik je iba neprakticka modna a pre babo nepohodlna zalezitost... a dieta do 3 rokov si nepameta ze v com sa vozilo, takze zazitok z jazdy mava iba mamicka ocividne.... tak enyoj :D
@amartina24 ja viem, nebolo to myslene na teba..preto je to v dalsom odstavci. Na tu slecnu nechcem reagovat preto nepadol nick 🙄
@barborienka28 krasna ukazka toho ako sa tu povysujes nad ostatne 😉

@amartina24 moc sa do toho vžívaššš. veď ide len o kočík a ty tu na každého čo si dovolí povedať nahlas svoj názor útočíš a obviňuješ že ZAVIDI... No prepáč ale fakt to preháňaš a s tým tvojim povyšovaním mi dosť lezieš na nervy. Neznášam ľudí čo sa povyšujú, to len svedčí o ich inteligencii... Dieťa vôbec nevníma v čom sa vozí, pre matku by malo byť najdôležitejšie aby bolo bábätku pohodlne, nie čo je IN. A HOR SA KAMEŇUJTE MA!