Aký je kočík Joie versatrax?
Ahojte zienky.
Ma niektora kocik Joie Versatrax? Aky je. Dost vela mojich podmienok splna 👍😉 zvazujem este Cybex Balios S.
Budem rada, ak niekto napise, pripadne pripoji realne fotky kocika.
Dakujeeeem ♥️
@margaretka111 áno klepe 😐
@jd17 ďakujem za odpoveď... tak to bude zrejme u všetkých tak robiť :(
@margaretka111 áno, casom si zvykneš alebo, ked kocikujes na mieste si to daj na najvyssie mozno ked to je na konci tak to bude menej klepat 🤷♀️ neviem no..
@jd17 ja som ten kúsok, ktorý sa vysúva, oblepila čiernou izolepou a už to neklepe 😀
@margaretka111 tak super 😀 ja to žiaľ nemozem lebo manzel si to zas nastavuje na najvyssie
@margaretka111 klepe, ale len na ľavej strane 😁
@jazmina83 ďakujem 🙂 no ja som to oblepila a zatiaľ celkom fajn 😀
Ahojte, prosím vás, je kočík dosť priestranný? Malý má skoro 9m, cca 75cm, nechcem o rok kupovať nový 😅 aké veľké dieťa v ňom vlozíte a má ešte dosť miesta? Ďakujem pekne
Ahojte, máte prosím niekto kočík v modrej farbe? Chcela by som vidieť ako vyzerá naživo 😊 dakujeem
@margaretka111 to robí aj náš Mytrax a ide mi tým na nervy :D chcela by som funkciami ten istý kočík, ale bez klepania rodičovského madla a predných kolies
@andrea_ff Ahojte mamicky. Mam kocik Joie Versatrax v zelenej farbe a pouzivam ho asi 2 mesiace. Zapacil sa mi na prvy pohlad hoci som povodne mala inych 2 favoritov 🙂
Ano, strieska je kratsia co sa aj mne pri pouzivani potvrdilo, ale dala som usit novu ktora je vacsia, takze ked dam teraz malu spat do kocika, je tam ako v ulitke a ma pritmie.
A este mozno spociatku trosku tvrdsie ovladanie, co sa vsak postupne pouzivanim podda (mali sme predtym Britax GO Big a ten siel lahko ako noz do masla, preto sme si vsimli rozdiel 😃).
Inak vsetko uplne super - super polohovatelny, priestranny pre dieta, velky kosik, rucka nastavitelna, otocny do oboch smerov, cena ... 👍😃
Pekny den zelam ;)
@martinapodhorcova super 👍 velmi dakujem za recenziu. Pripadne este nejake fotky, ako mate urobenu tu striesku? To by potesilo.
A ospravedlnujem sa za preklep v nazve temy....uz to neviem opravit asi 🤷♀️🤦♀️
@martinapodhorcova ta original strieska bude asi na leto super, kedy tam bude prudit vzduch....a trosku prefukovat. Tak aspon mate moznost vystriedat podla potreby 😀
@andrea_ff Nech sa paci fotky 🙂 Strieska moze byt bud plna alebo s otvormi na vetranie na bokoch 🙂
@martinapodhorcova 😍 no perfektna je ta strieska 👍👍👍 a ten silt k tomu dost pomohol, aby predsa v pripade slnka a mrholenia ochranilo babo. Velmi pekne dakujem za fotky. Kocik je nadherny.
@andrea_ff Nie je za co ;) Pekny den prajem 🙂
@jd17 ahoj. Omedzuje? Preco? Ja som si sice nakoniec kupila cybex balios M... a ten nie je odpruzeny vobec a tiez klepocu kolieska aj madlo.... co uz? Mam doma aj street...ten tiez ide podobne klepotavo, len je s nafulovackami trochu maksi... balios ma vyhodu oproti street... ze vidim na dceru... preto som kupovala posledny kocik.
Sestra ma emmaljunga...a to ide ako jedna basen.... ale co uz? 😄 mne uz manzel iny kocik neodklepne....lebo je uz moj 4 🤭🙉
@andrea_ff toto je tiez moj stvrty a uz nechcem vymslat 😂 ale stale mi to beha po rozume, uz aj bol na bazari amesiac nic, nikto ho nechce... no obmedzuje ma v tom ze si musim vyberat trasu, v zime som az tak nechodila tak sami zdal v pohode aj som si nan zvykla ale teraz na jar ked chodim na dlhe trasy po okolí tak mi lezie na nervy. na chalupe mame xlander xmove a snim mozem ist kamkolvek to je premna topka 😀

Ahojte, takže po dvoch mesiacoch používania hodnotím kočík 8,5/10
Prejde naozaj každý terén, po ťažšom treba "vypnúť" aretaciu kolies, ALE! na prechádzky lesom, po konároch a vymoloch, veľkých kameňoch ho neodporúčam 🙂 Na to používam náš starší odpruženú štvorkolku, ktorá prejde aj po blate a nemám výčitky, v akom stave ho domov z lesa dotlačím 🙂 Nákupný košík je mega, neviem si predstaviť, že by som tašky z nákupu trepala domov. Malý v ňom zbožňuje spinkať, ešte stále leží tvárou ku mne a keď fúka vietor,alebo je silnejšie slnko, strieška je super. Kocikovali sme aj vo veľkom daždi, pláštenka naozaj sadla super. Poťah je kvalitný, aj celá konštrukcia kočíka. Používam v ňom lodger fusak, ale malému sa páči, ak si môže nožičky vyložiť na madlo.Uvidime po roku používania, ale som spokojná s kúpou 😉