icon

Aký je kočík Joie versatrax?

andrea_ff
2. jan 2020

Ahojte zienky.
Ma niektora kocik Joie Versatrax? Aky je. Dost vela mojich podmienok splna 👍😉 zvazujem este Cybex Balios S.
Budem rada, ak niekto napise, pripadne pripoji realne fotky kocika.
Dakujeeeem ♥️

barz
29. apr 2020

@jd17 toto aj mna stve, ze musim vyberat trasu 🙂

andrea_ff
autor
29. apr 2020

@jd17 no to je blbe... inak ja na 90%chodim tou istou trasou s detmi v tychto casoch...okruzna jazda cez dedinu a na ihrisko. Je pravda, ze ked idem do pola na vacsie nerovnosti, beriem radsej p&m street s nafukovackami...lebo v baliose by asi bola mala vyklepana, ako rezen 🙃
Poviem pravdu.... tiez by som menila kociky, ako ponozky....a mam pocit, ze dokonaly neexistuje...alebo ja nie som normalna?? Som nizka a nejake hebedo som tlacit nechcela.... dcerka mala teraz rok a teda nas caka este tak max rok kocikovanie...uz aj teraz casto cupita vedla, ja tlacim kocik a este dohliadam na syna na odrazadle....takze musim byt v strehu. Sama neviem, co by pre nas bolo dobre?? Mrzi ma, ze je to posledne kocikove obdobie, kedze dalsie dietatko neplanujeme...a ze si musim vystacit s tym, co mam 😁🤣🤣

jd17
29. apr 2020

@andrea_ff no ja by som aj s tym to sla do pola ale by som sa narobila 😀 tiez som nízka a tento kocik je premna hebedo mam co robit dokopca... presnie dokonaly neexistuje v tom sa zhodneme. Ale strasne lutujem ze som ten xmove objavila az po tomto inak by som mala aj doma aj na chate rovnaký kedze kocik nepotrebujem skladat... stale sa drzim ze uz to nejak s tymto vydrzim ale uz ako sapoznam tak asi nie 😂😂 kedze aj planujeme dalsie dietatko... a ak by ste si kupili nejaku lepsiu trojkolku? ci to je vlastne zas na zimu nevyhovujuce

zltadanka
12. máj 2020

@vierik08 ahoj mozem sa spytat kde si si dala sit striesku. ?? Dakujem

vierik08
12. máj 2020

@zltadanka ahoj, na FB si vyhladaj nellytex, velmi mila a sikovna pani🙂 mam aj podlozku od nej z tej istej latky.. ja som velmi spokojna,maly je tam krasne skovany teraz a stale mu aj vzduch prudi,neni tam vobec "zabarikadovany" 😉

teres2
14. jún 2020

@timszaboova prosím Vás aká je dĺžka hlbokej vaničky. Ďakujem

bibiqa
11. aug 2020

@vierik08 ahoj prosím kde si si dala šiť clonu?

vierik08
11. aug 2020

@bibiqa ahoj, na FB si najdi nellytex alebo si to vygoogli. Je to moc sikovna pani z Hlohovca. Ak jej budes pisat,tak ona odpoveda na spravy az neskor vecer,cez den nestiha😉 pekny den🙂

bibiqa
11. aug 2020

@vierik08 ďakujem 🙂

andrea_ff
autor
11. aug 2020

@jd17 ahoj... no ja som si kupila nedavno britax go a ten je faakt super. Hojdavo odpruzeny, velky kosik, otocne sedadlo a ide vlastne sam....krasne sa tlaci jednou rukou a to mam casto natrepany kosik pod sedadlom.... za mna po vsetkych skusenostiach asi najfunkcnejsi kocik....to iba tak pisem...ze ak zvazujes druhe babo 😂👍za mna uplne postacujuci kocik na cele kocikove obdobie.

jd17
11. aug 2020

@andrea_ff ahoj, ďakujem 😊 ano poznam ten kocik, uvidime potom 😂

ocicko89
15. aug 2020

@jazmina83 ahojky prosim ta si spoko stale s kociaorm ? zvazujem kupu a neviem sa rozhodnut :/
dakujem

jazmina83
25. aug 2020

@ocicko89 ahoj, som mega spokojná, už bol s nami v lese, pri brehu Neusiedlersie, po okruhliakoch prešiel v pohode, aj na luke vo vysokej tráve, po troch deťoch a toľkých kočíkov je pre mňa najlepší. A teda často chodíme na prechádzky a do potravín a v ruke by som ten nákup neuniesla,. ktorý sa zmestí do spodného košíka 🙂 Malý má 16mesiacov a sedí otočený smerom k nám, veľmi si to zatiaľ užíva 😉

zmmartinka
31. aug 2020

@vierik08 ahoj, kde si si prosím dala ušiť striešku?

vierik08
31. aug 2020

@zmmartinka Ahoj, na FB si najdi nellytex, alebo aj vygooglis🙂

zmmartinka
31. aug 2020

@vierik08 ďakujem 😉

milusa26
2. sep 2020

Ahojte, velmi sa mi pozdava kocik ale mam viac otazok lebo musim sa spravne rozhodnut pretoze manzel mi nedovoli po tomto uz kupit dalsi 😂 otazky pre vas ktore uz kocik mate: je kocik lahko ovladatelny jednou rukou?, Myslite ze zvladne zimu, sneh a fusak? Citala som vysledky testovania dtest kde odbornici pisali ze je vhodny od 6mesiacov ale lepsie sedi uz aspon na rocne dieta, je to pravda? Ďakujem

jazmina83
3. sep 2020

@milusa26 na všetky prvé odpovede píšem Áno, naposlednú píšem podľa môjho názoru nie, kúpila som takú novorodeneckú vložku značky Nuna a používam doteraz, ja som tam mala malého skôr než 1 rok 🙂

jazmina83
3. sep 2020
milusa26
3. sep 2020

@jazmina83 Dakujem krasne za odpoved. Chcem sa este opytat budes nejako riesit tu sietku v roztiahnutej strieske? Lebo mne dost vadi z toho dovodu ze je to neprakticke v zime a moj maly velmi rad spi vonku.

jazmina83
3. sep 2020

@milusa26 nie, už sme v tom boli v zime, malý mal čiapku a nejako tam nefukalo, keď áno, zatiahla som ju, ale niektoré dievčatá si tam dali ušiť na to kryt :+)

torinka87
14. sep 2020

Ajojte ako je to s pruzenim kočika v terene. Neni skor ako mestky kocik? Ďakujem za odpoveď

torinka87
14. sep 2020

@jazmina83 ahoj prosim ta je aj odpruženy? V teréne sa ako s nim ide? Ďakujem

jd17
14. sep 2020

@torinka87 podla mna skor mestsky, na hladke chodniky, zamkovu dlazbu, jemnu polnu cestu, trávu.. na velke kamene a korene skôr nie

jazmina83
14. sep 2020

@torinka87 ahoj, akože s každým kočíkom prejdeš asi každý terén, ale to závisí aj od sily, ktorú máš v rukách 🙂)) kolesá má veľké, to áno, ale je to skôr mestský, prípadne nejaká lúka, poľná cesta

teuflerin
20. sep 2020

@martinapodhorcova ahoj, prosim odkial si si dala sit novu striesku? dakujem

martinapodhorcova
21. sep 2020

@teuflerin Ahoj. Od Nellytex - najdes na FB. Velmi mila a sikovna osobka 🙂

majuska1990
13. jan 2021

@martinapodhorcova dobrý deň, môžem sa spýtať kto vám šil tu striešku na joie? Mám presne taký istý kočík a tiež by som chcela zmeniť striešku

martinapodhorcova
13. jan 2021

@majuska1990 pozrite www.nellytex.sk alebo Nellytex je aj na FB - pani Veronika je velmi sikovna, mila a ochotna 🙂

annie34
26. máj 2021

@martinapodhorcova ahoj chelaa by som s opytat na dĺžku kočíka...syn bude mať rok a už mám doma.joir ale litetrax 4 air a na dĺžku sa mi zdá byť krátky ..ako je to stymto kočíkom...ďakujem za info ;) a ešte v zime keď je fusak...v pohode je tam dosť miest .ja sa toho obávam .. ďakujem 🙂