Aký je kočík Joie versatrax?
Ahojte zienky.
Ma niektora kocik Joie Versatrax? Aky je. Dost vela mojich podmienok splna 👍😉 zvazujem este Cybex Balios S.
Budem rada, ak niekto napise, pripadne pripoji realne fotky kocika.
Dakujeeeem ♥️
@jd17 no to je blbe... inak ja na 90%chodim tou istou trasou s detmi v tychto casoch...okruzna jazda cez dedinu a na ihrisko. Je pravda, ze ked idem do pola na vacsie nerovnosti, beriem radsej p&m street s nafukovackami...lebo v baliose by asi bola mala vyklepana, ako rezen 🙃
Poviem pravdu.... tiez by som menila kociky, ako ponozky....a mam pocit, ze dokonaly neexistuje...alebo ja nie som normalna?? Som nizka a nejake hebedo som tlacit nechcela.... dcerka mala teraz rok a teda nas caka este tak max rok kocikovanie...uz aj teraz casto cupita vedla, ja tlacim kocik a este dohliadam na syna na odrazadle....takze musim byt v strehu. Sama neviem, co by pre nas bolo dobre?? Mrzi ma, ze je to posledne kocikove obdobie, kedze dalsie dietatko neplanujeme...a ze si musim vystacit s tym, co mam 😁🤣🤣
@andrea_ff no ja by som aj s tym to sla do pola ale by som sa narobila 😀 tiez som nízka a tento kocik je premna hebedo mam co robit dokopca... presnie dokonaly neexistuje v tom sa zhodneme. Ale strasne lutujem ze som ten xmove objavila az po tomto inak by som mala aj doma aj na chate rovnaký kedze kocik nepotrebujem skladat... stale sa drzim ze uz to nejak s tymto vydrzim ale uz ako sapoznam tak asi nie 😂😂 kedze aj planujeme dalsie dietatko... a ak by ste si kupili nejaku lepsiu trojkolku? ci to je vlastne zas na zimu nevyhovujuce
@timszaboova prosím Vás aká je dĺžka hlbokej vaničky. Ďakujem
@jd17 ahoj... no ja som si kupila nedavno britax go a ten je faakt super. Hojdavo odpruzeny, velky kosik, otocne sedadlo a ide vlastne sam....krasne sa tlaci jednou rukou a to mam casto natrepany kosik pod sedadlom.... za mna po vsetkych skusenostiach asi najfunkcnejsi kocik....to iba tak pisem...ze ak zvazujes druhe babo 😂👍za mna uplne postacujuci kocik na cele kocikove obdobie.
@ocicko89 ahoj, som mega spokojná, už bol s nami v lese, pri brehu Neusiedlersie, po okruhliakoch prešiel v pohode, aj na luke vo vysokej tráve, po troch deťoch a toľkých kočíkov je pre mňa najlepší. A teda často chodíme na prechádzky a do potravín a v ruke by som ten nákup neuniesla,. ktorý sa zmestí do spodného košíka 🙂 Malý má 16mesiacov a sedí otočený smerom k nám, veľmi si to zatiaľ užíva 😉
@vierik08 ahoj, kde si si prosím dala ušiť striešku?
@zmmartinka Ahoj, na FB si najdi nellytex, alebo aj vygooglis🙂
@vierik08 ďakujem 😉
Ahojte, velmi sa mi pozdava kocik ale mam viac otazok lebo musim sa spravne rozhodnut pretoze manzel mi nedovoli po tomto uz kupit dalsi 😂 otazky pre vas ktore uz kocik mate: je kocik lahko ovladatelny jednou rukou?, Myslite ze zvladne zimu, sneh a fusak? Citala som vysledky testovania dtest kde odbornici pisali ze je vhodny od 6mesiacov ale lepsie sedi uz aspon na rocne dieta, je to pravda? Ďakujem
Ajojte ako je to s pruzenim kočika v terene. Neni skor ako mestky kocik? Ďakujem za odpoveď
@martinapodhorcova ahoj, prosim odkial si si dala sit novu striesku? dakujem
@teuflerin Ahoj. Od Nellytex - najdes na FB. Velmi mila a sikovna osobka 🙂
@martinapodhorcova dobrý deň, môžem sa spýtať kto vám šil tu striešku na joie? Mám presne taký istý kočík a tiež by som chcela zmeniť striešku
@majuska1990 pozrite www.nellytex.sk alebo Nellytex je aj na FB - pani Veronika je velmi sikovna, mila a ochotna 🙂
@martinapodhorcova ahoj chelaa by som s opytat na dĺžku kočíka...syn bude mať rok a už mám doma.joir ale litetrax 4 air a na dĺžku sa mi zdá byť krátky ..ako je to stymto kočíkom...ďakujem za info ;) a ešte v zime keď je fusak...v pohode je tam dosť miest .ja sa toho obávam .. ďakujem 🙂

@jd17 toto aj mna stve, ze musim vyberat trasu 🙂