Aký je kočík Monza Vario?
Mate niekto skusenosti s kocikom Monza Vario (3-kombinacia)?
Kočík je super! Ale veľký problém sú plášte kolies - 4 x reklamácia a stále sa derú a nevieme nájsť iného výrobcu aby sme nemuseli každé 3 mesiace chodiť reklamovať... 😣! Do kočíka Monza pasuje vajíčko Concord Ion - máme a už nepouživame... 😉
Nejaké nové skúsenosti? A zaujímalo by ma aké kolieska máte, lebo sú vario podvozky s nafukovacími, ale aj PU kolieskami. Vdaka.
ja ho mám v šedej a som sním spokojná ,je super lahučký , pekný , každý mi ho chváli .Mám nafukovacie kolesá a zatial nebol problém a to máme fakt hroznú cestu, tankodrom 😠 no budem ho musieť predať lebo ked niekam ideme máme problém sa zmestiť do auta , keďže nás je už 5,kúpim len golfáč
Baby ako sa da ta vanicka zlozit? Nejak ako na concorde? Som zvedava, dkaujem
@positivity ahoj nevieš kde zoženiem nové kolesá? Kúpila som kočík od ruky,nemôžem reklamovať a plášte sú zodraté ☹
prosím vás, tí čo ste si kočík kupili dávnejšie cca 2 roky, vydržal vám, odporúčali by ste ho?
@miniaturka19 to sa asi nepredaval ci? Ja som kupila 12/2015
A malokto ma 1 kocik cele 2 roky,potom si ked tak kupi sportak.
@kosta123 vlastne ano mas pravdu, len či teda vydržal aspon to jedno dieťa
Ano zacali ho predavat 2015 ja som monza go kupovala 11/2015 som spokojna velmi.
Mamičky kde sa dá dokúpiť nánožník na športovú časť?Je taký aj originál? Alebo musím kúpiť nejaký univerzálny ?
@bublinka12 v predeti.sk nanoznik stal cca 15€ original vo farbe
ja mám tiež monza vario, som nad mieru spokojná, tiež mi hrkoce predné koliesko ale to sa dá prežiť, dokonca s ním chodím po hroznom teréne (kamene) a kolesá mi držia..klop, klop..vanička je super veľká, na začiatku som s ňou mala problém že je dosť otvorená, vyriešila som to clonou na kočíky proti slnku..aa tiež mi ho každý chválil, veľa ľudí mi povedalo že to je bugaboo 😀 😀 ktoré stojí cca 1000 eur
@kosta123 jéj ten je krásny
@kosta123 jeeej..a kde, ak sa smiem opýtať 😉
@nonuska2611 kuk fb Bajaja

Tiez som si kúpila tento kocik, konkrétne Black almond. bol z druhej ruky, ale bol to len polročný kocik. Dovtedy som používala športiak z 3kombinacie Tako Captiva Mustang. Kupovala som ho kvôli lepšej "skladnosti" v aute. Určite je menší, ľahší, krajsi 🙂 ale aj tak sme museli dať dole kolesa zadné, aby sme ho narvali do fábie. Nevadí, prežijeme to. 🙂
no ale musím uznať, ze Ten ťažký športiak z 3kombinacie sa mi ovládal ľahšie. Ten som mohla aj jednou rukou tlačiť, vytáčať a s touto Monzou vario mam celkom problem. A este ked sa mi don zavesi prvorodena.... Dve ruky nestačia 😀 A ak mam pred sebou nejaký obrubnik a idem nadvihnut kocik, tak ho ledva "hodím" na zadné a mam pocit, ze sa mi ide zlomiť konštrukcia.
@monika2107 tiez mi hrkocú predné kolieska, aj ked ich zablokujem. A to som chcela nafukovacie kolesa do terénu a teraz mi tam budu hrkotať sruuubky.
Nejak to s tým kočíkom dokvakame uz do konca.