Aký je kočík Stokke Crusi?
Veľmi uvažujem nad týmto kočím len som chcela vedieť či ho už aj niekto má. Aký je? Videla som ho v BA v predajni a padla mi do oka hlavne tá veľká vanička, lebo ja mám termín začiatkom augusta tak ešte celú zimu budeme v pohode v hlbokom. Manželovi sa zasa páči Stokke Explory. Môže byť takáto fialová aj pre chlapčeka? Síce ešte nevieme čo to bude ale keby náhodou 🙂

zienky co mate stokke mna zaujima jedna vec, maju penove kolesa, prakticke lebo nemusite nafukovat ale neopotrebuvaju sa vam velmi ? nas prvy kocik mal predne kolesa penove a zadne gumene nafukovacie a po roku tie penove vyzerali otrasne opotrebovane, vkuse sa tam zapichavali kamienky z chodnika kym gumene boli stale ako nove.....chcela by som crusi pre druhe babo len ma trocha odrazaju prave tie kolesa........tak napiste skusenosti prosim
Zienky, ja som tiez pobehala vsetky mozne obchody po Slovensku, je pravda, ze Stokke je drahsi, ale uz znacka kvality a nezpecnosti aj co sa materialov tyka. Dlho sme skumali a Crusi to vyhral. Na mna urobil dojem krasny ziarivy cerveny, ak niekto viete o niekom, kto ho predava nech sa mi ozve, inac sme rozhodnuti a kupime novy, prajem pekne kocikovanie...
Chcem sa spýtať maminiek, ktoré používajú stokke crusi, ako zvláda nerovný terén a kocky - mačacie hlavy. Naše mesto je samá kocka a nerovnosti 😠 Nevytrasie sa dieťatko? POčula som, že xplory je menej stabilnejší na nerovnom povrchu ako crusi, je to tak? ďakujem za každú odpoveď 😉
áno je to tak crusi je stabilnejší.ja ho mám a som spokojná je super!!! 😀
@wykitt Mohla by som sa spýtať ako zvláda nerovný terén? Zaujímalo by ma hlavne ako to je v snehu...no predpokladám že také skúsenosti ešte nemáte 🙂 uvažujem o kúpe, len sa bojím tiež blatníkov, či by sa snehom nezaniesli a hlavne tých kolies...či cítit každú nerovnosť na chodníkoch? 😨 Ďakujem
no mi ešte nemáme skúsenosť so snehom tak nebudem radiť,ale čo sa týka terénu podla mňa je to v pohode a tie kolesá sa opotrebúvajú na každom kočíku nie iba na stokku.My máme kočík 4 mesiace a chodím po strašne zlom teréne a kolesá sú celkom na tom dobre.Tak normálne zodraté.ja môžem iba odporučiť.Ja idem v stredu objednať športovú časť a strašne sa na ňu tešíme.
@nikaveronka
Novinka vhodná aj na ťažký terén:
http://www.stokke.com/global/strollers/stokke-t...
@ddiankaa
@nikaveronka tak asi vymenim xplory za crusi. Lebo ten je dobry akurat tak na uplne rovny povrch. Inak vytrasie babu dusu.a predne kolecka tiez o nicom v terene
@dollynkaa
Dá sa zakúpiť aj samostatne podvozok Crusi, sedadlo z Xplory pasuje 😉
@babymarket_sk hej hej viem. Ani netusim aka je cca cena podvozku?
Ahojte, chcela by som sa spýtať na farebné prevedenie beige, aká je údržba. Beige sa mi veľmi páči, ale v skutočnosti som ho v tomto farebnom prevedení nevidela, ak máte niekto skúsenosť s touto farbou, tak ďakujem za info 🙂 . Alebo akú farbu odporúčate, ešte sa mi páči aj black melange, ale beige boduje trošku viac 🙂 No som nerozhodná 🙂
@dollynkaa ja som sa už na 80% rozhodla pre Crusi, podvozok stojí tušim 600E ale teraz som zistila že od oktobra bude v ponuke aj Stokke Trailz cena bude 650 za podvozok nafukovacie kolesa,polohovatelná rúčka...no asi TOP...ešte stále uvažujem či nepočkať 🙂 bábo príde až koncom Novembra, tak uvidím ale včera som mala možnosť kočíkovať Crusi, je super!!! Mňa zaujímalo skôr ako cítiť nerovnosti na chodníku a ten sneh..ale dá sa aj s Crusi
@babymarket_sk uff NO.... veď práve....musí byť fakt super!!! už len preskákať celý kočík finančne :D
@nikaveronka tak so snehom nemam este skusenosti ale v terene hroza ;) o tom trailz som este nepocula.musim to kuknut 😉
@nikaveronka ahoj a vies mi napisat kde bude konstrukcia trailz za 650,- ? Pasuje na to vanicka z crusi? Vdaka za odpoved
@vivika79 v @babymarket_sk som ho videla a bude možné objednať začiatkom Októbra 😉 , tiež pasuje vanička Crusi.
@dollynkaa ty maš Xplory,že? Ten je hrozný v teréne? 😨 Bojím sa teraz toho Crusi, lebo kolesá su rovnaké len konštrukcia podvozku je iná, tak aby som sa na tých chodníkoch zbytočne netrápila 😅
@nikaveronka neviem crusi som este v ruke nemalq ale xplory to heh to je hrozne. Taky auparkovy kocik ;)
@nikaveronka ja som s xplory bola maximalne spokojna, bol to jediny kociar v ktorom mi mala obsedela. teraz mam strasnu dilemu ci opat xplory, crusi alebo zvolit ten trailz...
@teegreen ano,rozhodla som sa pre Trailz; babo bude Novembrove....tak cela zima..sneh..určite sa zíde 😉
@teegreen teraz sme sa rozhodli pre crusi, uz je doma vytesujem sa ako male babo. Je sice drahsi, ale zatial mame len s hlbokou vanickou kt.je obrovskaaa a autosedackou tiez fantasticky pohodlna. 0je drobatko sa v nom straca. Ale tak zima pred nami,miesto potrebujeme 🙂 . Dufam,ze aj noel bude spokojny 🙂
@nikaveronka aj ja som chcela trailz lenze dodanie 4-6 tt a to ja uz nevydrzim. Chcem uz kocikovat maleho najneskor bud.tyzden.
@vivika79 tak to určite,treba von 😉 ja mam presne 4-6 týždňa do pôrodu tak akurat by prišiel....
Ale som zvedava na skusenosti aj s Crusi...dajte potom vedieť ako,hlavne na takých nerovných chodníkoch 😖 ako sa manipuluje. Prajem krásne kočíkovanie 😎
@vivika79 ahoj. Tak aký je kočík?
@nikaveronka ahoj,tak zatial maximalna spokojnost. Vana je krasna velka,priestranna,makkucke polstrovanie,no proste ma stokke opat nesklamal v kvalite 🙂 . Boli sme uz parkrat vonku a maly v nej spal ani sa nepohol 😉 . A hlavne som si vybrala koli velkej vanicke oproti xplory vyrazne vacsia. Ved maly tam bude nasckovany aspon 6mesiacov s fusakom. Urcite odporucam 🙂 . Vterene som zatial neskusala kedze byvame v meste... zatial tolko..
Ahojte, mam otazku, paci sa mi stokke Trailz, babo sa ma narodit v marci, je vhodna vanicka na cele leto? (zda sa mi taka mäkka, objemna-skor na zimu) a zasa ked budem potrebovat sportovu cast, to už bude zima a dieta v nom bude dost obnažene,hoci bude urcite vo fusaku (ta sportova cast, sa mi zda zasa na leto) ....... ako ste to riesili vy? alebo aky mate z toho pocit?
Da sa na to pripevnit aj nejaka prirucna taska?
@sterin
Tak tohto sa nemusíte obávať, v letných mesiacoch vzhľadom na novorodeneckú vložku budete môcť už využívať športovú verziu v ľahu.
Taška sa dá na rúčku pripevniť akákoľvek pomocou univerzálnych "skobičkových hákov"

Aj mne sa strašne páči,ale vo farbe urban blue.Nemá niekto skúsenosť s objednávkou z anglicka?Tam je o dosť lacnejší.