icon

Aký je kočík Stokke Crusi?

olga28
28. feb 2013

Veľmi uvažujem nad týmto kočím len som chcela vedieť či ho už aj niekto má. Aký je? Videla som ho v BA v predajni a padla mi do oka hlavne tá veľká vanička, lebo ja mám termín začiatkom augusta tak ešte celú zimu budeme v pohode v hlbokom. Manželovi sa zasa páči Stokke Explory. Môže byť takáto fialová aj pre chlapčeka? Síce ešte nevieme čo to bude ale keby náhodou 🙂

Aký je kočík Stokke Crusi?
sterin
20. okt 2014

Este jedna otazka, zimne prevedenie na sportovu cast sa da kupit aj dodatocne? Ci to mam riesit uz pri kupe a pasuje to aj na vanickovu cast?

katka_77
24. okt 2014

Kocky tie blatníky na zadných kolieskach; dá sa to odstrániť? Mne sa to tam nejak nepozdáva. 😒

erinka123
12. nov 2014

@katka_77 nie nedaju.vraj su tam zanitovane.

babymarket_sk
12. nov 2014
andrea631
23. nov 2014

Chcela som vas poprosit o radu..strasne sa mi paci Stokke Crusi v cervenej farbe..len sa bojim az tej sytej farby ci nebude moc rusit dieta..som z tej farby nadsena len nie je podla vas moc vyrazna koli dietatku? Alebo popripade nemate s tym niektora skusenosti?

pallacinka
23. nov 2014

Je pravda, ze maxi cosi vajicka nepasuju na crusi podvozok? Dost by mi to prekazilo plany ☹

martabalalajka
27. nov 2014

@nikaveronka Ahoj, chcem sa opytat ci si si nakoniec kupila Trailz a ci si s nim spokojna...Velmi sa mi paci, este som ho ani nevidela nazivo, kedze nemam moznost. Dakujem Marta 🙂

nikaveronka
27. nov 2014

@martabalalajka som s nim maximalne spokojna!!! Fakt odporúčam

martabalalajka
27. nov 2014

@nikaveronka este otazocka, je fakt robusny ako opisuje, alebo je taky akurat? a aku mas farbu? dufam, ze ta neotravujem 😉 Este co sa tyka vanicky, je fakt priestranna? este raz vdaka Marta

pilinka1
7. dec 2014

nemáte niektorá aj tú súrodeneckú časť, čo sa dá dokúpiť? myslíte, že by sa to prípadne dalo použiť aj pre dvojičky?

vivika79
16. dec 2014

@martabalalajka vanicka crusi je fantasticka ako aj cely kocik. Mam odskusany aj xplory, aj cameleona aj dalsic 15znaciek minimalne...ale crusi je absolutne super. Aspon pre nas. Vanicka perfektna,priestranna,pohodlna. Ak by mal niekto zaujem budem mat vanicku na predaj okolo marca. Farba dark navy. Tmavomodra s bielymi bodkami vo vnutri 🙂 . Ja si na svoje veci a hlavne kociky davam velky pozor a staram sa s "laskou" , urcite bude vo vybornom stave kedze sa maly narodil koncom sept a zacali sme chodit von konc.oktobra a uz vo fusaku..takze vanicka bude " nedotknuta" ...lebo fusak...

vivika79
16. dec 2014

@sterin ja by som urcite zvolila vanicku pre novorodeniatko. Vanicka je perfektna,priestranna,pohodlna. Urcite by som nedavala hned do sportovej casti aj ked ma novorodenecku vlozku. Ja budem inak predavat okolo marca vanicku crusi. Mame tmavomodru s bielymi bodkami... ale nie preto som odpisala,len poradila 🙂 , je na vas.

sestricka1
4. jan 2015

@babymarket_sk Ahoj môžem sa spýtať či kupim zvlášť stokke trailz podvozok a či naň sedi vanička od crusi Ďakujem za info

babymarket_sk
4. jan 2015

Podvozok trailz sa dá zakúpiť aj samostatne. Vanička je rovnaká ako na podvozok crusi tak aj na trailz.

sestricka1
4. jan 2015

@babymarket_sk Dakujem 🙂

monculik5
21. jan 2015

Ahojte chcem sa spýtat odkial ste objednavali kočik stokke trailz lebo tu na slovensu su dost drahe teda aspon čo som ja našla Dakujem za každe info

monulienkaj
15. feb 2015

ahojte,chcem sa opytat či ste nahodou nekupovali stokke cruzi z Anglickej stranky ???

babymarket_sk
16. feb 2015

@monculik5
@monulienkaj
Ak sa rozhodnete pre akéhokoľvek predajcu overte si na www.stokke.com, či sa jedná o oficiálneho predajcu originál Stokke, aby ste predišli kúpe napodobeniny.

katjaga
30. mar 2015

@vivika79 Ahoj. Prosim Ta ako si spokojna s Crusi? Premyšlam nad kupou tohoto kočika nakolko sa mi babo narodi koncom septembra,tak na zimu by bol super 🙂 Dakujem za každu skusenost 🙂

katjaga
30. mar 2015

@olga28 Ahoj. Chcela by som sa informovat,či ste si kupila tento kočik a ako ste s nim spokojna? Dakujem

janulik2008
30. mar 2015

Mne sa tento viac páči ako napt xplory ... no videla som ho iba pred kostolom jedna teta ho ma 🙂

najjulinka
7. apr 2015

@babymarket_sk ake su dlhe kočiare s dvoma sedačkami CRUSI a ten druhý... aký je v nich rozdiel?
Koli výťahu potrebujem dlžku... pripadne ak su rozne dlžky ked je sportova sedačka a ked vanička, tak aj to....

Teraz mame Peg-Perego Skate... predtým Marco Sky Longhorn sme mali. a teraz nikde neviem nič spratne najsť.

ifkael
8. apr 2015

@babymarket_sk viete sa mi vyjadrit k deep blue potahom na leto? Na vanicke crusi?

Prdtym modra farba co bola baby mali skusenosti ze cez leto vybledla...👀

babymarket_sk
9. apr 2015

@najjulinka
Môžem poprosiť rozmery výťahu do IP, preverím...
@ifkael
Ku všetkým reklamácia sa vyjadruje priamo výrobca Stokke, ktoré buď zamietne alebo uzná reklamáciu.
Mali sme len jednu reklamáciu na tento poťah, ktorú výrobca Stokke i napriek tomu, že zamietol, nakoniec vyriešil v spokojnosť nášho zákazníka.
Všetky látky sú testované a spĺňajú normy platné v EÚ, v látkach použitých pre kočíky nie je možné použiť agresívne chemikálie, ktoré by umožňovali vystavovať kočík intenzívnemu slnečnému žiareniu bez zmeny odtieňa, preto je vhodné v letných mesiacoch používať clony alebo summer kit.

najjulinka
9. apr 2015

@babymarket_sk 89cm je na dlžku... ked sa ručka zasunie (sklopí) najviac ako dá, tak musi mať do 89cm (vrátane)....

babymarket_sk
9. apr 2015

@najjulinka
Bohužiaľ nie, už len vanička je viac ako 90 cm.

najjulinka
9. apr 2015

@babymarket_sk a na sedenie ked je, tak sa tiež nezmestí? 😅

ifkael
9. apr 2015

@babymarket_sk ako dam summer kit na crusi vanicku? To nejako nedomysleli... 😒

anita77
21. jún 2015

My mame Crusi a sme velmi spokojni, kupovali sme ho pre synceka, co sa narodil v marci, ja aj muz mame nad 180 cm a teda vyska kocika je uzasna aj ovladanie, crusi sa nam hned pacil viac ako xplory, kupili sme si vanicku a vajicko, nas maly sa narodil ako 52 cm dlhy, teraz ma takmer 3 mesiace a uz 70cm, teda sme radi, ze ta vanicka je tak dlha, uzasna, len vajicko je problem, uz sa do neho pomaly nezmestime, tak neviem, ako to budeme riesit, lebo polozit vajicko na podvozok a ist s nim je super pohodlne, prave riesime kupu sportovej casti kvoli dovolenke, len dufam, ze bude tiez super dlha, lebo napr. Nuna je uz kratka sportova cast pre neho...

mat8999
22. jún 2015

Ahojte baby, zmestí sa pls. Stokke crusi do klasických panelákových výťahov (rozmer cca 100 cm na dl´žku a šírka 80 cm) ? Ci už s vaničkou alebo potom so športovou časťou?
vdaka za odpoved