icon

Aký kočík pre dieťa staršie ako 3 roky?

shia
19. nov 2015

Dobrý deň, prosím o radu vo výbere kočíka pre dieťa staršie ako 3 roky (väčšie ako 100cm). Dcérka samozrejme chodí sama úplneveľké vzdialenosti, ide len o potrebu oddýchnutia/pospatia si počas dovoleniek a výletov, náš športový z trojkombinácie jej je krátky čo sa dĺžky týka, inak bol super - prosím o radu najlepšie kočíka štvorkolky s nafukovacími kolesami, čo najväčší, najdlhší, polohovateľný, skladný na cestovanie atď. Ďakujem.
Btw - v pbchode mi bol doporučený BRITAX B-AGILE 4 PLUS + , takže prípadne skúsenosti s týmto, ďakujem moc

celasapremenim
24. nov 2015

@maciatkolulu recaro ma nafigu robene striesky a citala som rozsiahle diskusie ludi, ktori ho pouzivaju, aj v anglictine...preto nie recaro

maciatkolulu
24. nov 2015

@celasapremenim no tento je v predaji len par mesiacov.... a co je konkretne na nich nafigu. Pretoze dotycna mamina, co ho ma my opisala ako najvacsie plus prave strechu. A podla videii a fotiek je tiez vidiet, ze strecha sa da vynikajuco posuvat. Tak by ma zaujimalo co je konkretne nafigu na streche citylife. Nemam chut zase kupit nieco nie dobre. Ale veru tato strecha vyzera byt super. Teda aj z recenzii som ja usudila, ze je to prave plus. Mozes mi pls.hodit linky (teda ak mas cas) na tie zle recenzie. Dakujem.

celasapremenim
24. nov 2015

@maciatkolulu pocuj, ja osobne som mala v ruke recaro easy life, takze nie city life
ja ked pozriem na ten kocik city life na fotke, vidim, ze napr. tu strechu nema vobec predlzenu proti vetru, ten kocik, co som drzala, bola uplna detska hrackarska hrkalka a to nezaznavam, len konstatujem, mozu mat jeden kociku uplne super a druhy takyto?
necitala som recenzie na citylife, ved vyskusaj, ja by som sa osobne tejto znacky bala

maciatkolulu
24. nov 2015

@celasapremenim tak striesku ma aj proti vetru, da sa v sedacej polohe dat uplne dole... a easylife je ako yoyo. Na presuny. Ja som naozaj nevidela recaro, iba yoyo, mali sme na dovolenke a to bola tiez hrkalka, ale zase super skladna, takze si nevyberies asi super duper kocik. Nejako posklbovat a urobit z toho jeden. Len si mi poakazila naladu s tym recarom, lebo som už bola rozhodnutá. A teraz mam chrobaka. Predtym som bola za mamas a ich armadilo flip xt, ale nema madlo a to mi dosť vadi. A cakat na uppu cruz sa mi nechceeee, podla teba sa to oplati?

celasapremenim
24. nov 2015

no ale yoyo ma odpruzene kolieska a inak to ide po zemi, ako hento
to bolo akoby z tvrdeho plastu ten podvozok ako hrackarsky kocik, akoze najlepsie ist pozriet :D
super duper kocik je uppababy cruz, nemam jedine minus na neho a to som myslela ,ze v zivote o ziadnom kociku nenapisem :D
ak sa da zlozit ku kolenam strecha, je to dobra strecha :D hoci na uppa mi uplne staci to, co tam je, je priestranny a super zavetrie urobi, ja uz bych do inej znacky nesla, kym ju nepokazia

katrinka8
24. nov 2015

@evittam - uff, tak 6-ročné som v kočíku zase nevidela v autobuse u nás (iba choré detičky). Ale tak cez 3 roky áno 😉

janifer
25. nov 2015

Skuste TFK joggster, je to velky kocik, ma vysoku chrbtovu opierku cez 55cm a dlzka sedacej casti vratane noh ma 52 cm cca. Ale je to vacsi a tazsi kocik, my mame verziu Joggster twist trojkolku. Je drahsi oproti Britaxu, ako nas mladenec sa do Britaxu nevosiel osuchovala sa mu hlav o striesku.

evittam
25. nov 2015

@katrinka8 Tak hlavne, že sa veze zadarmo!!! No nie?! 😀 No len, že sranda už nie je to, že od 6 rokov sa u nás už platí zľavnený lístok......

celasapremenim
25. nov 2015

@janifer hej,britax je nizsi k strieske, vsimla som si, mas recht

katrinka8
26. nov 2015

@evittam - no, aj u nás, len do 6 rokov dieťa zadarmo 😉 Ale ozaj také veľké dieťa som v kočíku tuto ešte teda nevidela 😕

moniciatko9
27. nov 2015
Používateľ moniciatko9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moniciatko9.

ani ja som este nevidela velke dieta v kočíku..

janifer
29. nov 2015

nas drobec ma 88 cm pri 16 Mesiacoch. Co je velkost 3 rocnho. Do normalneho kocara mi ani s fusakom nevojde, cize my sme fakt kupovali ten TFK aj kvoli tomu, predajca v obchode tvrdil, ze aj postihnute deti do 4-5 rokov v nom vozia, ma nosnost do 34-36kg. Len teda je to velky kocar, ziadny golfac na dovolenku. Ale my sme riesili pohodlie dietata pri kazdodennych vychadzkach a aj pri spanku v kociku

shia
autor
2. dec 2015

ďakujem baby za užitočné rady, tak nakoniec to vyhral Baby Jogger Elite v krásnej červenej farbe, tak už sa naňho teším a nepokazia mi radosť ani neželané názory podaktorých ;)

strelicia
4. dec 2015

@shia tak nech vam dobre sluzi 🙂 ja som teraz este trojrocneho viezla v kociku k dr, a je mi jedno kto si co mysli, auto som nemala a bolo to daleko, on horucka ledva stal na nohach tak nebudem ho trapit.

shia
autor
4. jan 2017

@katkasofi vdaka za tip aj dodatocne, presne ten sme nakoniec kupili a nevedeli sme vynachvalit ;)

katkasofi
4. jan 2017

@shia jeeej super. Som rada 😚

luciferkax
4. jan 2017

@strelicia Môj šiel aj ako 4ročný
Niekomu sa povie že nalozim choré dieťatko do auta a idem.
Ale.my bez auta sme kocikovali dlho

dadka_bb
8. feb 2018

@shia ahoj nasli ste nejaky kocik?akurat riesim to iste. To ludia co vyjdu pred barak a rochnia na riti na ihrisku nepochopia.ja som dynamicka,sportovo zalozena,zvyknuta chodit kilometre/hodiny peso a to moja 3dcerka nezvladne.nechapem tu tych mudrlantov co trepu ze ma mat nejaky postih. Boha az som sa nasrala! Skratka hladam aj ja kocik kde dam 3rocnu malu.nas sportak nam je uz maly,a na tury kocik potrebujem.neviem koho 3rocne decko vydrzi sliapat 5km rychlej chodze och .

maciatkolulu
9. feb 2018

@dadka_bb moze ti to byt jedno nech si hovori kto chce co chce, nas ma styri a v pohode sa vozi a ja som v este vacsej pohode. Phils&teds ma dobre kociky mountainbuggy. My mame maclare a philsa. Kludne pravidelne behame po meste co by zvladal.s pizukanim a ja este aj s taskou a nakoniec deckom.na rukach,dakujem nie🤣

dadka_bb
9. feb 2018

@maciatkolulu no ved presne!aj ja mam kamosky co sa posadia do auta odvezu dakam, prejdu meter oddychnu,pauza,zahraju. Vlecu cas.... ja zboznujem tempo! Chodime aj my teraz na mensie prechadzky kvoli snehu,ale tesim sa na leto! Zbalim tasku do koca,mala zboznuje dlhe vychadzky do mesta v kociku peso, ne v smradlavej mhd. Ideme popri domoch macky,psiky,popod tunel ,pumpa, potom namestie, dame zmrzku,tam ju na pesej vypustim, prejdeme do parku atd! Jaaaj nech uz je leto! Samo ze chodime aj my peso,dakam autom s tatikom, ale ked sme samy ja milujem toto sloboda!idem kam chcem.nemrnci mi nikto za ritou ze nevladze.abo ruksak trepat. Psa mame, tak neviem co skor ratovat ci psa ,dieta atd. 😂😂 ach pokukam sa po dacom. Golfku mame,ale s tymi koleckami to neni na polne cesty.potrebujem offroad

siska53
Autor odpoveď zmazal
maciatkolulu
9. feb 2018

@dadka_bb tak moutain buggy alebo phils😁a sme na rovnakej note🤣

dadka_bb
9. feb 2018

@maciatkolulu uz len prekusnut tie ceny 😂3 roky sme jazdili na poliaku 3kombi za 200eur. A tieto kukam ze 700 ups 😂😂😂

maciatkolulu
9. feb 2018

@dadka_bb tak ojazdeny kus😁. Mna este chveje radost,ze by som klofla gb ppckit canopy. Dnes sme ho skusali v brendone a je super na cestovanie a zlozis maximalne a aj sa tam.vyspi. mne zaspi este vonku ked sme vylezeni cely den v kociku a ta slast,sediet na kave a dieta spi😂. Dufam,ze to potiahneme este do leta na velke pohorsenie niektorych konikovskych dam😂. Ale syn je zjavne kocikovy tip. Ved neni blby,ked sa da preco by si neoddychol a pritom nemusime cucat na jednej lavicke,ale mozeme v pohode stradovat dalej a este sa pritom aj naje a zdriemne. No bola by som blba....nevyuzit to.

siska53
9. feb 2018

@dadka_bb tak ale to je tvoj problem,ze sa nechces par rokov prisposobit tempu dietata! Ja si neviem prestavit ich ani teraz vla it po velkolmestach,lebo viem,ze by sa nudili..chodili sme tak na den,prvykrat,ked mala mala 1,5roka. Amaly 3,5r. Ona bola v bugine,on chodil cely cas..ale on nespinkal poobede uz davno a vydrzi toho dost. My respektujeme,ze sa treba prisposobit nzjslabsiemu clanku, v tomto pripade najmladsiemu clenovi rodiny.. Velkomesta pockaju, tury chodime v ramci hranic, aj tak si tak male deti este zazitky nepamataju.ale ked ty citis potrebu nutne chodit rychlym tempom s malou dcerkou,tak si pre mna za mna kup..ja v tom nevidim zmysel..nasa hoci so slabsim svalivym tonusom bezne kuknutie mesta zvladla a i tury sme ju teraz vo veku takmzr 5,5r.donutili spravit -rok predtym to neslo,muz mal.zlomenu nohu a zakaz minimalne rok akychkolvek tur a my chodime zasadne spolu..a ona si samozrejme odvykla..

dadka_bb
9. feb 2018

@maciatkolulu presne!moja rec. Ten pocit ze mozem ist kam chcem ,sadnut na kavu.malej dam daco v kociku papat nemusim ju sledovat nahanat. Ved presne si moj clovek! Zivot si treba ulahcit! Nie sa navlacat s taskami,detmi, nahanat ich,stresovat sa .ale ist kam chces,spokojne decko .moja miluje kocik! Aj teraz mame nas na chodbe sama si vylezie,zapne sa. A ked poviem ze neda sa na sneh s kocarikom tak smutna. Kamoska po roku predala kocik a kukala po mne ze ja 2rocnu este kocarujem.ku 3rocnej uz sa ani nevyjadruje. 😂 ale to je presne ten typ ze vyjde pred dom na ihro,abo na kavu pod blok.do centra na aute,tam prejdu 5metrov uz sedia na kave 😂 ja uplne zboznujem chodit peso.cely zivot chodim vsade peso. Na vyske v blave som z vrakune do centra chodila bezne peso,aj do petrzalky! Hudba sluchatka a parada! Ale cely zivot som aj sportovala. My sme s dcerkou na ihrisku pod nasim blokom boli za 3roky asi 5x 🤣🤣 mna mrle zeru.musim furt dakam daleko chodit 😃😃 jooj no nic vylev. Ak mi schvalia tu max podporu teraz tak jednu oplieskam na kocar 😂😂

olifcek
Autor odpoveď zmazal
momoqui
9. feb 2018

@dadka_bb skus greentom. Turistiku som neskusala ale je lahucky a priestranny a lahko sa sklada.

shia
autor
Autor odpoveď zmazal
shia
autor
Autor odpoveď zmazal