icon

Aký máte názor na váš kočík?

lea123321
27. apr 2011

Dúfam ,že admin túto tému nezruší. 😉 Preto som stránku označila ako otázku ,aby z toho nevznikla diskusia ,ale aby sem každá mamina napísala ,aký má kočík a nejakú recenziu k nemu.V diskusiách sa dosť ťažko hľadajú recenzie na nejaky vybraný kočík a takúto stranku som nenašla ani tuna na modrom koníkovy ☹ ,kde by boli len čisto recenzie ,tuna može každý prispieť len raz.... 🙂 🙂 🙂 ....

mummy01
13. jún 2012

ja som mala tieto kociky-
PP Pliko Pramette-ked bol spraveny ako hlboky videla som na maleho,lahky,skladny ale strasne maly bol,dieta sa tam poriadne nezmestilo v 4.mesiaci.A sportova cast velmi dobra.
PP Venezia-to bola katastrofa,mal preklapaciu rucku,zle sa s nim manipulovalo,ked som dala opierku do lahu tak nebola vodorovne ale o nieco nizsie takze dieta malo nizsie hlavku ako nozky,kolieska velmi zle,strieska strasne mala..jedine plus bolo ze mal az vynimocne velky kosik.
Hauck Disnej golfac-sice pekne vyzeral ale bol nebezpecny,uchyty striesky o konstukciu boli kovove a vo vyske hlavky dietata tak si o ne dcerka skoro hlavku poranila,neskutocne vrzgali kolieska
Coneco Traffic golfky-uzasny kocik,dve deti odvozil a stale je plne funkcny,lahky,skladny,pohodlny,super strieska,kolieska sme nikdy nemazali a nikdy nevrzgali

kikuska131
19. jún 2012

kočky a náhodou nemáte niekto skúsenosti s kočíkom hauck city? uvažujem nad ním, lepšie povedane uvažovala som kým mi nebolo povedané, že má slabu konštrukciu, ktorá sa rada láme.

nanulik
19. jún 2012

ja som mala /mám dva a som maximálne spokojná. prvý bol verso conect z polska. ako hlboký super, športák bol tiež v pohode, teraz máme golfky zopa smile. a oba by som kúpila znova
a možno je to aj tým že nemám prehnané nároky

marulka83
19. jún 2012

Britax B-smart 4 otras kocik. Cosatto yo light ujde. Najlepsie pre nas icandy peach sweetpea a bugaboo bee momentalne pouzivame. Oba kociky su kompatibilne s maxicosi vajickom. Naj volba pre nas 🙂

silviatko
19. jún 2012

Hartan VIP super kociarik, nevieme si ho vynachváliť 🙂

petraxy6
19. jún 2012

@milankovazuzana a Stokáčika si prečo nespomenula? 😲
ja som mala asi šťastie pri kúpe kočíkov, lebo nikdy som neriešila vnútorné rozmery, polohovanie, atď. a vyšli mi - proste sa mi páčili a kúpili sme.
Ja mám tri: Stokke ešte kolekcia 2009 - suprový kočík. Malá má skoro 14kg a v pohodičke sa tam zmestí. Ľahko sa ovláda, no proste ideál. Veľa rečí bolo okolo vaničky, že je úzka, malá....a bola tam skoro do 7-mich mesiacov, krásne si tam pospinkala.
Maclaren Grand tour - super výbava, tiež má dosť miesta, sedačka sa dá otočiť buď v smere alebo proti smeru jazdy. Som tiež veľmi spokojná, má super zateplený nánožník a nemusím ho skladať celý dolu, ale len odzipsujem hornú časť. Tu je ale váha jediný problém, ale na chudnutie ako stvorený 😀 - ale nie v týchto horúčavách 😀DD
A golfáče (ktoré som súrne potrebovala 😀 ) Maclaren techno XLR, tiež má dosť miesta, proste super. 😎

tatianka7
19. jún 2012

Tak ja som najprv mala poliaka Coneco Mustang V3 ,ale po piatich mesiacoch sme sa nezmestili,ťažko sa išlo,kedže drobec má už desať kíl,nezmestil sa do kufra(kočík,nie malý) a nemali sme ku nemu vajíčko ..Tak som si po roku splnila sen a kúpila Cam Cortinu X3 a nedám si ho za nič na svete...Tu na MK ma vyšiel 70 euro,kedže naše pomery sú slabšie.A susedy sa pri ňom striedajú,lebo som u nás kočíkový guru,tak boli zvedavé.Za týždeň my ho chvália všetci.Nie je pravda,že s trojkolkou je kríž na obrubníkoch..Nechám si ju pre druhé dieťatko,len dokúpim vaničku 😀 .

palomka
19. jún 2012

my mame kociky 2. Prvy som kupovala pred narodenim dcery Graco Quattro tour deluxe este v roku 2008. Ma 2 chyby a to, ze je tazky a dalsia, ze sa babatko do tej fusakotasky vojde tak do 2-max.3 mesiacov. Ale ma vela vyhod. Sportova cast je velmi priestranna, da sa dat do uplneho lahu, da sa nastavit opierka na nohy...ma vlozku pre male babatka ktore sa ucia sediet, nastavitelne madlo, velky nakupny kosik, lahko sa sklada, fakt jednou rukou, velmi suprova je strieska, zakryje cele babatko a v zime alebo ked fuka silny vietor je to vynikajuca pomocka. da sa na kocik nadpojit autosedacka, proste super az na tie 2 veci ktore som spominala. preto sme kupili teraz kocik s vanickou Espiro Vector 4. ten ma dobru vanicku, je lahky, velmi lahko sa s nim "jazdi", na nanoznikoch ma super odkladacie vrecko, lahko sa sklada. sportova cast sa da otacat do smeru a do proti smeru jazdy...vsetko je super az na maly nakupny kosik a male kolieska v predu s ktorymi sa tazsie jazdi na piesku, kamenoch, snehu....a kvoli tomu si nechavam na zimu ten Graco 🙂 no a do tretice mame golfac Easy Go Loop a k tomu mam opat vyhradu len ten nakupny kosik ku ktoremu sa veelmi tazko dostat. iank som spokojna so vsetkymi 🙂

ivana.natasha
19. jún 2012

tak mi sme mali X-lander 3-kombináciu a kebyže nemusím tahať kočár na prvé poschodie peši(mám operované koleno) tak ho nepredám. aj kamoška má x-lander a je spokojná. a teraz máme športový iCandy Cherry, a neviem si ho vynachváliť- ľahký, skladný, ľahké čistenie, otočenie aj v smere a proti smeru jazdy- a aj keď nás presviedčali, že to je u tak veľkého dieťaťa zbytočné, neviem si to vynachváliť keď svieti slnko, keď prší a v zime úplne super. fusak je zapínateľný takmer až pod krk.košík je veľký, a celkovo sa dá ovládať kočár jedným prstom. a pravdaže má aj zápory, nedá sa sklopiť až do lahu- je to také korýtko, ale Lili už od jesene nespí v kočíku vôbec, tak to nám nevadí. pršiplášť sa nedá používať, ale pri otočení ku mne ho ani netreba.aj cena je trocha privysoká- stál cca 470€ v športovom prevedení s fusakom, ale pre mňa stojí za tie peniaze. 🙂

radka24
21. jún 2012

My mame kociarik V-travel bola som max. spokojna splnil vsetky moje ocakavania. Teraz mame Chicco multi. a ten sa mi nepozdava velmi chcela som znackovy, ale cakala som vacsiu kvalitu. 🙂

aknel1985
21. jún 2012

ahojky ja mam peg perego pliko golgovy a je to super kociarik lahky lahko skladatelny ja som s ni velmi spokojna a pritom sme nekupovali novy ma uz 3 roky a mala ma 13 mesiacov a nic sme na nom nemenili, ani sa nijako neopravoval takze asi tak

rorinka11
21. jún 2012

Ja som mala uz vela kocikov a naj bo x-lander xv aj s vanickou/v bazari/ vsetky som predala cca po 2mesiacoch a keby ho mam kde skladovat tak by som ho urcite nedala na predaj! Presiel vsade ,priestrany sportak, aj vanicka priestranna...

miroslavus
27. aug 2012

Po zlych skusenostiach chcem upozornit vsetky mamicky a ich polovicky na slabu kvalitu kocikov HAUCK. Neriskujte zdravie svojho dietata! Pribeh zacal kocikom HAUCK Malibu ktory sa nam po 7 mesiacoch pouzivania zlomil. Nic sa nastastie malej nestalo. Nasledne sme zakupili kocik HAUCK Citi. Absolutna katastrofa. Nevyvazeny kocik - trojkolka. Ked chcete nadvihnut predne dvojkoleso, musite vyvinut nesmiernu silu aby sa vam to podarilo. Vaha dietata je totiz rozlozena viac dopredu a zdvihnut predok kocika jednou zenskou rukou je nemozne! Strieska ktora stale odpadava, nevraviac ze nekryje a vobec netieni. Najvacsi problem je vsak v tom ze je kocik absolutne nestabilny! Staci ze predne kolesa su natocene na jednu stranu + velmi mierny svah alebo nerovnost (niekedy aj bez uvedeneho) + dieta sa priputane natiahne po nejaku vec = sialeny pad!!! Dcerka spadla s kocikom dva krat a nastastie jej ostala len obrovska hrca a odrety nos. V kazdom pripade vam tento kocik NEODPORUCAME a zvazujeme ze na uvedenu celu vec dame podnet na SOI. Predsa nemoze byt na trhu vec ktora ohrozuje zdravie deti!

lejlla
27. aug 2012

mame Jane slalom pro 2009 a som s nim nadmieru spokojna. 🙂

stanislavao
27. aug 2012

Mala som hlboky Steggi Lux a bola som spokojna. sportovy bol super Zopa Fusion - velmi nerada som sa ho vzdavala, bol uzasny a buginu Coto Baby Soul. Boli to kocare cenovo rozumne, ziadne prepichove vymozenosti nemali, ale boli spolahlive, stabilne. mala som este 3 dalsie - bugina Dema Handy New bol tiez ok, ale Coto je lepsi. Ak by som mala zas kupovat kocar, tak Steggi a Zopa urcite by tam boli.

emilii
27. aug 2012

my sme mali pri prvom synovi Dema .. pri druhom Tako natalia ... a teraz sme sa vrátili opäť k Taku typ Captiva mohycan ... táto značka sa nám osvedčila ...

katren
27. aug 2012

A s ktorym 😅
Coletto Matteo - trojkombinacia, kvoli tomu otacaniu by som kupila zas a znova, velka spokojnost 😉
PegPerego Si - ako lahke golfky do nakupneho centra, do obchodu, na rychle presuny jednoznacne ano....
BabyJogger City Select - lepsi surodenecky som si vybrat nemohla....super sportiak....absolvoval tury na Kysuciach a bola som z neho veeeeeelmi prekvapena 😉 tohto sa budem najtazsie vzdavat ☹

mia551
27. aug 2012

my máme gesslein f2 cocon. s kocikom som spokojna tak na 85%. najviac ocenujem tieto veci: 1.vymenitelne predne kolieska (velke nafukovacie do terenu / snehu alebo mensie plastove plne otocne - vyuzili sme naplno oboje), 2. sportova cast otocitelna aj proti smeru jazdy (maximalne vyuzite, i ked teraz by som radsej uprednostnila prehadzovaciu rucku), 3. velka strieska na sportovej casti, ktora dokaze zakryt cely kocik, 4. velky nakupny stabilny kosik, ktory sa da vybrat von (nemusia sa vyberat jednotlive veci, ale staci vybrat cely kosik a nakup pohodlne vybalit priamo do ladnicky - napr.), 5. vlozka pre mensie babatko v sportovom kociku, 6. velmi variabilne nastavitelna rucka (co hlavne ocenil moj manzel, kedze je medzi nami takmer 30cm vyskovy rozdiel). celkovo je kocik celkom velky, i ked patri medzi tazsie kociky. lahko sa sklada, i ked po zlozeni zaberie celkom dost miesta (relativne).
slabe miesto tohto kocika vidim v tom, ze sportova cast sa sklapa cela (ako kolibka), neda sa polohovat do uplnej roviny - i ked dietatko lezi, je vlastne v takej kolibke, ako by sedelo...). kocik je celkom drahy, najma prislusenstvo treba vsetko dokupovat (v zakladnej cene je zahrnuty ozaj len sportovy kocik bez niciho). kocik svoj ucel splnil, ale pouzivali sme ho v ramci moznosti, kedze nasa mala nechcela v kociku byt uz ako 3-mesacna, takze sme vyuzivali aj ine prostriedky na jej prepravu (nosice). z tohto pohladu uz nikomu neodporucam kupovat drahy kocik (akykolvek), kedze dopredu clovek nevie, ci dieta vobec bude ochotne v kociku lezat / sediet. ak vsak napriek tomu je niekto do kocika ochotny investovat aj 1000 EUR, tak gesslein je dobry kocik, nemali sme s nim ziadne problemy / komplikacie... az na to sklapanie sportovej casti mu v podstate nie je az tak velmi co vytknut 🙂

viera77
27. aug 2012

dvojkombinácia Teutonia Spirit, sportak urcite vyuzijeme este aj tuto zimu, a golfac Cybex Callisto, maximalna spokojnost s tymito znackami, naozaj nemam co vytknut 😉

hujka
14. sep 2012

Ahojte, no ja som tiez prestriedala pri dvoch detoch kocikov ale nastastie som natrafila na super kombinaciu.
Ucarovala mi znacka peg perego. Od nej som mala kazdy model.
Nakoniec som skoncila pri AT4 ako super priestranny a super pohodlny pre dieta. Odnesie vela a aj dlhe deturence sa
v nom v pohode vyspinkaju ( vlastna skusenost). Daju sa na nom odviezt aj dve deti vdaka stupaku vzadu ( tiez odskusane). Nenormalne velky kosik dole pod kocikom, zmseti sa tam ozaj straaaaaaaaasne moc.
Takze jednoducho povedane na tento kocik nedam dopustit.
A este peg perego Si , to je super golfac, ked uz su deti velke ale zase nie tak velke aby vydrzali prilis dlho ist same.
Velmi spratny, lahky , pohodlny. Prosto super.
Tak teda tato kombinacia u mna vyhrala na celej ciare 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

wewe22
14. sep 2012

prvy som mala polsky ozon bol fajn velky priestranny ale mal predne dve otocne kolesa a to na cestach dedinskych krivich nerobilo dobrotu inak som bola spokojna
teraz mam chicco s3 je uplne super jedine co mu viem vytknut je ze ma strasne maly kosik preto budem teraz menit bud za cam cortina alebo peg perego lebo budem mat dve male deticky a pri nich toho treba vela sebou 😉 golfac mam bertoni picadeli ci tak dako sa to vola je fajn len jednu chybu ma a to ze sa neda odopnut madlo

mimuska2
14. sep 2012

ja mam v cros a j super.super sa mi snim jazdi zvlada vsetky trasy co ja potrebujem.je super velka vanicka a velky sportiak.

monika15
14. sep 2012

MILUJEM svoj BRITAX je to uplen pecka... bez jedineho minusu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skoda ze som o tom envedela skor....
taktiez moje CHICO.....
OBE MOJE LASKY !! hehe 🙂)

katrin58
17. okt 2012

Prosim Vas ma niekto skusenosti s kocikmi znacky dorjan?ak ano poprosim vas nazor..dakujem za odpovede

zuzub
17. okt 2012

hehe to je super otázka, hlavne pre mamičky, ktoré sa potrebujú pochváliť, že majú doma 3,4,5,6 .....10 kočíkov, len akurát, že detičkám je to úplne jedno 😀

sachmetttt
17. okt 2012

my máme danny sport dorjan prestige a je uplne super 🙂

monika837
17. okt 2012

My mame espiro enzo evo a som maximalne spokojna.... 😉 vanicka je dost velka takze mala v nom nieje ako sardinka... 😀 sportova cest este poriadne neodskusana, kedze mala nesedi, ale starsej dcere sa sedelo dobre... 🙂 jej komentar: Mami to je fajny kociar... 😀

sviezost
17. okt 2012

Ja som bola spokojna chiccom ct 01 kombinovany teraz mam phil & teds sport surodenecky som snim spokojna zalezi od kufru auta aspon unas sa tak kocik vyberal. 😉

honeybunny81
17. okt 2012

My máme bugaboo cameleon a bugaboo bee. V lete bee, v zime cameleon. Pre nás je to top. Dôvody a recenzie sú na dve veci, treba si to vyskúšať a už nikdy nebudeš chcieť iný. 😀

luciferkax
17. okt 2012

@zuzub detičkám to jedno nie je 😀 😀 😀 keby si mohli detičky vybrať, tak by si vybrali klasciké kombinované hojdacie velké kočíky 🙂 My sme taký mali pri staršom, žial, pokazil sa, skúšala som Dema step easy (požičanú), potom som kúpila Graco Quattro, kedže mal koooooopec recenzií, aký je to super kočík, no na zimu sa opäť raz vraciam k "normálnemu" kočíku, s velkými kolesami, s velkým nákupným košíkom a s velkým priestorom pre velké dieťa s fusakom 🙂 bez modernej značky, ale pohodlný pre dieťa