Čo do hlbokého kočíka pre bábo - fusak alebo niečo iné?
termín mám v apríly.Ďakujem
do vanicky urcite fusak, ale asi skor nejaky prechodny, nemusi to byt uz taky hruby,
ak ma vrch - co asi ma, tak podla mna staci aj teplejsia deka, ak by bolo chladno. v lete potom uz aj tensia alebo ziadna. my sme mali podobnu tejto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=43385&tab=14 a prezila som s nou dokonca aj 4 zimy 😉
ja som novorodenca od februara do aprila davala do zimneho overalu a prikryvala dekou a vrchom vanicky. mame zvycajne miernejsie zimy, takze to bohate stacilo. neskor mal uz len deku, potom len deku bez overalu.
ale zas fusak sa ti mozno bude hodit este aj na jesen. zalezi, ci mas skor chut investovat do fusaku, ktory mu bude dobry aj o pol roka na jesen, alebo mas kupeny teply overal
Ja mám aprílového, išli sme von až koncom apríla, dala som perinku, španielsku deku a vrch kočíka ;) Vtedy bolo už fajn, ktovie dokedy bude teraz zima. Samozrejme pod ním bola deka ešte ;)
Moj maly v zime vo fusaku nechcel byt vobec, navyse dnesne vanicky su niekedy take male, ze vacsie babo s fusakom tam ledva napraces 😝 my sme mali spanielsku deku, prelozenu na tretiny, dala som ju na spodok kociarika, polozila krpca a druhou polkou deky zakryla, na to vrch vanicky. Maly bol samozrejme v overaliku. Takto sme to vydrzali celu zimu, bolo mu super teplucko.
Fuha podla mna v aprili uz velmi vymyslat nemusis, dietatko oblecies, polozis deku pod neho a prikryjes druhou, ciapocka na hlavu a hotovo. Ten pvy mesiac asi aj tak kvoli pelu a vsetkemu vo vzduchu moc vonku nebudete, aj kym sa zotavis z porodu ziadne niekolkohodinove prechadzky robit nebudes. A v maji je uz teplucko.
fusak Ti už netreba, ak máš vo vaničke aj tašku, tak ti poslúži namiesto fusaku a stačí len deku a samozrejme dobre obliecť
jednoznacne odporucam prechodny fusak http://shop.babetkovo.sk/index.php/detske-kocik... vyuzitelny dlho 😎
moja dcéra je aprílová, mali sme len deku...ale ak aj kúpiš fusak, určite ho využiješ na nasledujúcu zimu, ked ti bude mať dieťatko 3/4 roka - takže pozeraj taký univerzálnejší aj pre väčšie detičky - napr. Emitex
taktiez fusak lodger bunker vyuzijes aj cez zimu a aj cez prechodne obdobie... je uplne super az do 3 r.
podla mna tiez deky pozeraj. Ked porodis v aprili tak asi 2 tyzdne nepojdete von - budete este v porodnici, potom este doma. (resp. v autosedacke pojdete k lekarovi.) Do autosedacky das iba specialny fusak s otvormi. Potom uz bude celkom teplo. Ten prechodny fusak od gabika7706 je skvely, je to vlastne aj deka, 2 v 1 a vyuzijes ho aj neskor - v septembri 🙂
ahoj,....mne sa dcerka narodila v novembri a mali sme kupeny fusak...na stranke tomsta,sk,,,,,a to je fusak aj predlženy ktorý sa da odzipsovat...takže bude aj na nabuducu zimu 😉 😉 😉

jasne fusak 🙂