icon

Do akého kočíka sa pohodlne zmestí bábätko na brušku?

medyson
7. máj 2012

😒

lejlla
7. máj 2012

ak mas na mysli do vanicky tak Jane slalom su velke vanicky,ale tie starsie rocniky 2008,2009.ale aj sportak je velky a aj vatsie 🙂 babo sa tam pohodlne zmesi a vyspinka

gabuska36
7. máj 2012

ahoj ja mám camarelo Q12 je to super kočík..mala sa narodila v novembri perfektne tam vošla a ešte stále ju vozím v hlbokom....vojde do auta aj do výťahu...fakt odporučam

anjelicek26
7. máj 2012

Aky je rozdiel medzi na brusku a na chrbatiku, ved to dieta je hadam rovnako dlhe?

Velke vanicky ma napr. hartan vip xl, concord fusion, jane slalom 2009, maci cosi mura.

kolinia
7. máj 2012

aj my mame camarello ako gabuska36 a tiez je dobry velky, teraz uz mame z neho sportak a je v pohodicke, my sme koncom oktobra, vanicku uz 2 tyzdne nepouzivame, kedze mala uz perfektne sedi, ale tento kocik je dobry a lacny

januliku
7. máj 2012

Babatko sa do kocika na brusko nema davat (asi vies preco), inac mame camarello q12 a vanicka je fakt veeelka.

lolko_lenka
7. máj 2012

ten Jané Slalom 2008 mám napríklad aj ja a je to dosť veľká vanička a športiak, to teda fakt 🙂

baklik
7. máj 2012

my mame Dorjan Danny Sport Prestige - vanicka ma dlzku 82 cm a sirku 38 cm

mmmzm
7. máj 2012

my sme mali Delti Cat-vanička dĺžka 78cm+šírka 35cm-v pohode do 10 mesiacov s fusakom, inak práve ho predávam tu na MK

ducci
16. máj 2012

my mame bugaboo cameleon a do 7 mesiacov vo vanicke na brusku kludne lezala 🙂

tinka648
16. máj 2012

Teutonia - vanicky su dost priestranne