Do akého kočíka sa pohodlne zmestí bábätko na brušku?
😒
ahoj ja mám camarelo Q12 je to super kočík..mala sa narodila v novembri perfektne tam vošla a ešte stále ju vozím v hlbokom....vojde do auta aj do výťahu...fakt odporučam
Aky je rozdiel medzi na brusku a na chrbatiku, ved to dieta je hadam rovnako dlhe?
Velke vanicky ma napr. hartan vip xl, concord fusion, jane slalom 2009, maci cosi mura.
aj my mame camarello ako gabuska36 a tiez je dobry velky, teraz uz mame z neho sportak a je v pohodicke, my sme koncom oktobra, vanicku uz 2 tyzdne nepouzivame, kedze mala uz perfektne sedi, ale tento kocik je dobry a lacny
Babatko sa do kocika na brusko nema davat (asi vies preco), inac mame camarello q12 a vanicka je fakt veeelka.
ten Jané Slalom 2008 mám napríklad aj ja a je to dosť veľká vanička a športiak, to teda fakt 🙂
my sme mali Delti Cat-vanička dĺžka 78cm+šírka 35cm-v pohode do 10 mesiacov s fusakom, inak práve ho predávam tu na MK

ak mas na mysli do vanicky tak Jane slalom su velke vanicky,ale tie starsie rocniky 2008,2009.ale aj sportak je velky a aj vatsie 🙂 babo sa tam pohodlne zmesi a vyspinka