Inglesina Avio 2011, 3 kombinácia. Ste spokojný?
Ahojte, ma niekto skusenosti s pouzivanim tohto kociara? Velmi sa mi paci, no u nas ho nikde nepredavaju, tak si ho nemozem nazivo pozriet. Pouziva ho niekto a je s nim spokojny? Myslite si, ze sa budu dat vyuzit vsetky 3 casti? Nie je nahododou hlboka vanicka prilis mala?
Dakujem za postrehy
@susisus zvazovala som cerveny urcite, no mam vyhliadnuteho dalsieho favorita - Maclaren Techno XLR, inac vdaka za ponuku 😉
no Avio je jednoznacne krajsie ako Maclaren XLR. 🙂
A nemáte některá avio v té modré barvě? Tmavé nebo světlé?
A SUSISUS, kolik je holčičce? Takhle vypadá hodně prostorný...
@ eendy
https://www.youtube.com/watch?v=ilX2IBP7h40tiez zacinam na nu pozerat... alebo ciernu. sa tej svetlej bojim.
Já ty videa znám už nazpaměť, to je hrozný. A pořád váhám... 🙂
Takže jste všechny spokojené?
ahoj, tak jsme si včera přivezli avio domů 🙂 konečně 😀 jen u nás celý den prší, takže jsem ho nemohla hned vytáhnout na procházku.
malému je 11 měsíců, zdál se být spokojený, zkoumal pásy, madlo... ta opěrka na nožičky, ačkoli je celkem krátká (ale pochopila jsem, že delší by být nemohla, vzhledem k tomu, jak se celý kočárek skládá), tak mu zatím bohatě stačí. později stejně bude chtít mít nohy dolů.
překvapilo mě, jak je prostorná a celkem velká. zároveň lehká a skvěle ovladatelná. uvidíme ale venku.
jediné, s čím zatím bojuji, je to skládání. bojím se, že něco utrhnu nebo ulomím při tom táhnutí. ale to se poddá.
jinak složenou (z krabice) jsme ji měli asi za 15 minut. všude jsem četla, jak s tím někdo bojoval i hodinu nebo víc 😅
@susisus to jsi byla ty, kdo avio prodával? proč vlastně?
to skládání je moje noční můra 😀 a co jsem koukala na videa na youtube, tak nejen moje. bojují s tím skoro všichni 😀
ještě jsem nepřišla na ten grif. musí se zároveň táhnout za táhlo směrem vzhůru, ale tlačit na madlo k sobě. až na to přijdu, bude to jednoduché, to je mi jasné. ale do té doby... 😖
@lenocka23 tak to nápodobně 🙂 manželovi to jde taky líp.
dneska jsem s ním poprvé vyjela a velká spokojenost. jen si nemůžu zvyknout na tu sedačku po směru jízdy, tj. že nevidím na malého, měla jsem ráda ten kontakt.
naštěstí je avio jen kočárek na doplnění, na nákupy, na zahradu, na dovolenou... takže si ten kontakt budu užívat i dál.
@ikarkulka my ho mame ako jediny kocik.. tiez by som rada viac videla na maleho ale jemu to takto vyhovuje viac, ked bol v predchadzajucom kociku tvarou ku mne, snazil sa pozerat dopredu a vyklanal sa... teraz je spokojny a najoblubenejsia cinnost v kociku je kyvat autam.. ani hracky mu netreba.. 😉
Ahojte babenky 🙂 ja som tiež dlhšie zvažovala kúpu golfového kočíka. Mám 3kombináciu concord neo ale nakoľko sme stále niekde na ceste tak som potrebovala niečo čo sa ľahšie skladá. Nevedela som sa rozhodnúť medzi Maclaren XLR a Ing.Avio, nakoniec som išla kúpiť Maclaren a domov som sa vrátila s Avio 😀 Na živo v predajni som si vyskúšala oboje, a i ked po fakt ťažkom rozhodovaní lebo aj Maclaren bol super som sa rozhodla predsa len pre Avio a neľutujem. Mám ho v krásnej farbe fuchsia, Neo mám čierno-bielu kombináciu a preto som tento kočík chcela v nejakej živšej farbe. Inglesina vyhrala u mňa nakoniec preto, že má spojenú čiže jednu rúčku a Maclaren nie, ten sa ťažšie ovláda jednou rukou a to je u mňa dosť podstatné lebo rada pri kočíkovaní telefonujem a tým pádom mám voľnú na tlačenie kočíka iba jednu ruku. Aj výzorovo ma viac oslovila inglesina a po poskladaní je menšia ako maclaren, jediné + u maclarenu je že v ňom má dieťaťko ešte viac miesta ako v inglesine, tá má síce vystužené bočnice, ktoré chránia dieťa ale kvôli tomu je v ňom trošku tesnejšie. Záver: kúpila by som inglesinu avio ešte raz, neľutujem 🙂
jinak se nám stalo, že sedačka při jízdě na nerovném povrchu nedržela v úplném sedu, pravá strana vždy padala dolů, levá držela, takže byla sedačka nakřivo.
už jsem byla připravená na to, že budeme kočárek muset reklamovat. ještě ke všemu prodejna, kde jsme ho kupovali, se zrovna stěhuje, takže mají celý tento týden zavřeno (na staré i na nové adrese). takže mě omývali.
ale naštěstí mi paní ze špuntíka poradila po telefonu. podle toho, jak se k tomu postavila, bych řekla, že se to stává asi často.
přestože jsem přesvědčená, že jsme kočárek sestavili správně a důkladně, tak tam asi prostě něco špatně sedlo.
teď už to krásně drží.
tak to je pro ty z vás, kterým by se to třeba stalo taky 😉
jsem s ním moc spokojená, je lehoučký, skvěle se ovládá, malý tam má dost místa... ani ta neotočná sedačka už mi nevadí. zjistila jsem, že malému to takhle vyhovuje víc. já sice hned nevidím, na co mě upozorňuje, když během jízdy neustále vykřikuje, ale on má přehled. když byl směrem ke mně, tak se pořád vykláněl a gestikuloval, ať mu uhnu 😀