icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
iqqi
25. apr 2017

Nas syn ma 11mesicov a vyzera na 1.5roka a kocik mu je este stale velky, reversible je cca do 2 az 2.5roka

ja_bb
4. máj 2017

Ahojte, budete niektora predavat v kratkej dobe reversible biela+mint? O🙂 Ak ano, uvitam spravu, pekny den 🙂 PS. aktualnu ponuku vidim, len mint je moja srdcovka...

anjelicek26
4. máj 2017

@ja_bb ja nad tym rozmyslam... kocik ma dva mesiace, ale ona sa proste uz nevozi... musim popremyslat.

ja_bb
4. máj 2017

Pripadne aj klasik biely+mint,keby niekto uvazoval nad predajom... stale sa neviem rozhodnut :D

megica33
7. máj 2017

Baby ako sa s tym kocikom chodi v zime?

domka3008
8. máj 2017

@megica33 v zime je to horor ja som skúšala ked bol sneh a bolo to nieco neskutočne ziadne odpruženie kolies ani nafukovacie kolesa takze cesta ťažká za mna ho na zimu urcite neodporúčam samozrejme myslim tym ked je snehu a ladu

ja_bb
8. máj 2017

@megica33 Ja mam kocik s nafukovacimi kolesami a cez sneh som mala co robit, takze je to podla mna ako vsetky taketo kociky,asi sa moc nemylim 🙂 kocik na obdobie teplejsie,co som pozerala fotky,neevidujem moc foto v snehu 🙂) Ja ho tiez chcem ako druhy kocik,lahsi,spratnejsi,ale zima aj s riadnym fusakom opat ten moj prvy,ked som si vsimla,kde dieta sedi, cca na urovni kolien, tak je to o dost nizsie ako pri inych kocikoch,takze aj preto by som na zimu nad nim ani neuvazovala. Ale pokial chce niekto prejst iba par metrov a potom ist na nakup napr. urcite sa to da nejak zvladnut.

domka3008
8. máj 2017

Tak ja osobne mam obchod fakt kúsok a mala som co robit myslela som ze mi cely kocik spadne na jednu stranu kedže je lahunky aj ked tam je dieta tak sa to moze stat raz dva ale napodiv maly naobliekany vo fusaku a v pohode sa zmesti este aj teraz ked ma cez dva roky no v tej verzii Classic do revisible som skúšala ale tam by bol natlačený kedže je o dost menší aj úžsi sedacia cast.V snehu sa ide s každým kočíkom tažko no ja nedam dopustiť na nafukovacie kolesa 😀

anjelicek26
8. máj 2017

@domka3008 vseobecne kazdy jeden golfac a sneh a zaveje je uplna blbost, treba vytiahnut sane von 😂 Proste to nie je traktor 🙂 Ja som s greentomom sla piesok aj snehom, oboje pohoda, ziadna slava, ale slo to, ked sa neda tlacit - treba tahat... su aj horsie moznosti...

iqqi
9. máj 2017

@anjelicek26 cista pravda

katty8
11. máj 2017

Baby co hovorite resp. ake mate skusenosti s hlbokym greentomom? Maly sa nam narodi v juny a nemam este vybraty. Mala som greentom upp a s tym som bola spokojna

ja_bb
12. máj 2017

@katty8 Za mna by som sla do kocika s odpruzenymi kolesami a vanickou,ktora je vyssie... na obrazkoch,kde kocik niekto tlaci/stoji vidno,ze je to tak na urovni kolien a uf... to je pre mna skoro ako na zemi :D Ale toz moj nazor...

ja_bb
12. máj 2017

A ktore by ste sa rozhodovali,ci reversible,ci classic, mne pomohlo vidiet ich aspon v telke,ked nemam moznost na zivo porovnat vedla seba... Je to uz starsie,asi ste videli,ale mozno nie...cca od 30:20 http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/11665/11919...

hiphop_stawa
24. máj 2017

@katty8 mam 163 cm a vyska mi vyhovuje..ale niekomu vyhovuje viac odpruzena vanicka..mne nevadi ze nepruzi..ovladanie jednou rukou ako vsetky greentomy cista parada za mna anooo

yanka1979
6. jún 2017

Ahojte,prosim Vas,predava niekto Greentom?

evik.z
6. jún 2017
yanka1979
6. jún 2017

Dobry,posim Vas a aka je cena? to je ten najvacsi? Upp Classic?nas maly ma pomaly 3 roky,ale rad sa vozi a este spi v kociku,Vas je polohovatelny?kde by sa dal vyskusat?

evik.z
6. jún 2017

@yanka1979 skuste napísať tej pani. Ja som Vam to len skopirovala 😊

yanka1979
7. jún 2017

ok,dakujem..

ja_bb
8. jún 2017

Zienky chcem sa opytat, je to vseobecny problem classic verzie,alebo len u mna-predne kolesa akoby oscilovali, nenapada mi lepsie slovo...proste nejdu rovno,ale niekedy som videla,ze sa otocili 360 stupnov. Stalo sa to,hlavne to kyvanie na strany,aj ked nemam na kociku tasku....tak,ci je to povrchom chodnika,alebo kocikom.Poznate to?

anjelicek26
8. jún 2017

@ja_bb to podtacanie sa stane, ak je nerovny chodnik raz dva.. to lozisko je fajn, ide az moc lahko...

ja_bb
9. jún 2017

@anjelicek26 Ved aj to som rozmyslala,ze ci to je tym,ze je taky lahky, len mi to pride,ze az odpadne koleso :D Hadam nie...

hranolka22
14. jún 2017

ahojte greentom mamičky 🙂 bude niektorá teraz predávať greentom reversible? ďakujem

pauliss1
14. jún 2017

@katty8 ahoj ja predávam nemam ho v ponuke tu na konikovi este ale chcelaa by som predať mam novší typ, lepšie väčšie kolesa, úchytky na tašku. Vanička vo farbe petrol a reversible vo farbe mint podvozok je čierny bežne známky používania kocik som kupovala v pd v Drobcekovia v októbry no používaný bol ked sa maly narodil az v decembri 😊

hranolka22
14. jún 2017

@pauliss1
napíš mi prosím IP s cenou a foto,ale vaničku už nepotrebujem,ak sa dá tak len podvozok a sedačku.Ďakujem

pauliss1
16. jún 2017

@hranolka22 ahoj rada by som to predala vsetko spolu lebo len vaničku potom ťažko predám 🙂 mas záujem aj tak?

pauliss1
16. jún 2017

@yanka1979 ktoru verziu Greentom by si chcela ja mam vaničku +reversible 😊

momoqui
16. jún 2017

Prosim ako je spratny greentom ked je poskladany?

hranolka22
16. jún 2017

@pauliss1 dcerka ma.skoro pol roka takze vanicku tiez nevyuzijeme a su to pre.mna peniaze navyse...

iqqi
16. jún 2017

Baby, nepredava niekto len klasik verziu potah? Teda mam reversible a chcem uz mat len jednodielny kocik, ideal chlapcensku verziu, ak nahodou...a top by bol model 2017, teda do uplneho lahu