Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Nepredava tu niekto bielu konstrukciu? Dakujem
@janulla1183 ja budem predavat,ale komplet sand na bielej konstrukcii kupovany 07/2018
Ak by bol zaujem uvazujem o predaji sivej konstrukcie
A nahodou greentom upp classic 2017 v bielej konstrukcii
@cucineckova dobrý večer. Smiem sa opýtať na cenu a foto? Ďakujem
@janamatejkova zajtra poslem do spravy☺
@cucineckova uz ste ho predala?
@cucineckova nič mi neprišlo.
Kupim cervenu vanicku 🙂
Predávam 3v1 Petrol na bielej konštrukcii, model 2017, fusak, rukávnik a decká vo farbe...
Zdravím, nepredáva niekto Greentom classic vhodný pre chlapca alebo neutral farba? Vďaka
Nepredava niekto pre dievca classic s tymi odolnejsimi kolesami?
Ahojte,pripájam sa.nepredava alebo nechystá sa niekto o mesiac o dva predať clasik (celý kočík alebo konštrukciu)vo farbách pre chlapca ?dakujem
Aj ja zvažujem predaj biely rám Olive poťah plus origo GT fusak . Ale ešte niesom 100% rozhodnutá
Dobry den, kdybyste některá měla zájem, na bazárku české verze (modrykonik.cz) prodávám Reversible - šedý rám s béžovým potahem a modrou shopping tašku. Oboje používané jen 3 měsíce...
Dobrý deň, predáva niekto športový kočík Greentom upp clasik pre dievčatko.😉
@stanka21 môžete mi poslať foto
Nepredava niekto tasku tmavomodru? Dakujem jana
Dobrý večer. Nepredáva niekto ružový rukavnik na greentom? Ďakujem
@cucineckova dobrý večer. Ešte mate na predaj? Ďakujem

@mrkva234 no možno niekto bližšie, mu sme z rajku, ale často sme na dlhých dieloch, dokonca som videla pani, ktorá mala ten istý, teda Petrol prevedenie, my sme už prešli celou 3v1 kombi, a aj farebne som už mala tri verzie.