icon

Kočík Jané Muum 2011

crystel
30. nov 2011

Ahojte nemate niektora skusenost alebo info o tomto type kocika?zvazujem kupu.

qtinka77
21. jan 2013

@apolenka6 Ale autosedacku mas aj v inych Jane - vsetky su aj iba ako sportovy kocik alebo potom ako 3-kombinacia - hlboky, sportovy a sedacka..
Ten Muum ma strasne malinku vanicku - preto som ja chcela kupit iba sportovu cast a vanicku inu, vacsiu, to som vedela od zaciatku, ze tu vanicku urcite nechcem...lenze mi prislo od predajcu upozornenie, ze vyrobca neodporuca tazsie vanicky na Muum..

lubica69
21. jan 2013

@apolenka6 áno Muum je 3 kombinácia Šporťák,vanička Micro skladacia a nie vhodná na prevoz dieťatka v aute a vajko Avšak @qtinka77 vaničku(vhodnú na prevoz v aute má) nie tú Micro skladaciu takže chce len šporťák
A Muum sa dá kúpiť len ako šporťák alebo 3 kombinácia 😉

apolenka6
21. jan 2013

@qtinka77
@lubica69 my potrebujeme 3 kombináciu 😕 to bude teda ..mm kolega si vraj chváli ten muum aj ked neviem ked on má dvojičky 😕 a vanička je vraj dosť veľká ,uf to budem mm odhovoriť ak nie je dobrý 🙄 ja čakám bábo 29.7 a to budem vaničku potrebovať väčšiu ,lebo v zime bude mať malé 5,6,7 mesiacov + fusak tak neviem 😕 ale značka jané je vraj dobrá sama neviem čo spraviť

qtinka77
21. jan 2013

@apolenka6 No hlavne si to treba dobre rozmysliet a ist pozriet nazivo, ked kolegovi vyhovuje neznamena to, ze bude vyhovovat aj vam... Skuste pozriet zo Jane aj Jane Rider alebo Cross alebo ak chcete aj 3-kolku, tak Slalom alebo Trider...

apolenka6
21. jan 2013

@qtinka77 budem musieť pozrieť aj iné ,len mm je taký ,že ked mu to kolega schválil tak si bude hovoriť svoje 😠 😠 dakujem za radu 😉 ved ešte nič nekupujeme ..ale rozhľad musím mať a dobre si všetko premyslieť

qtinka77
21. jan 2013

@apolenka6 No, v prvom rade mysim, ze HLAVNE Ty s tym kocikom budes chodit a hlavne si myslim, ze zeny su praktickejsie, takze daj na seba a na svoj nazor, nie na mm a jeho kolegu :o) A ktovie, mozno keby si sa spytala kolegovej zeny, povie Ti nieco uplne ine :o)

apolenka6
21. jan 2013

@qtinka77 ved to chlapi nie sú vôbec praktický ,len nech sa do kufra zmestí a hotovo ..keby som poznala tú dotyčnú manželku tak sa ja spýtam 😨 ale žiaľ nepoznám a bývajú v čechách 😒 však ja si ešte pozisťujem inde ,mm je na týždňovke a potom sa porozprávame 😕 ten Rider má akú zvláštnu športovú časť ked chceš dať malé spať 😖 to sa mi nepáči skôr ten Cross 🙂
a trojkolku moc nechcem neviem prečo ,ale možno nakoniec kúpim aj taký kočík 😉 🙂

qtinka77
21. jan 2013

@apolenka6 No tak to sme na tom podobne - ani ja nechcem minimalne do roka trojkolku, potom neskor asi aj hej...a tiez sa mi zda to sedenie na Rider-i zvlastne, aj mne sa skor ten Cross pozdava :o)

andie25
21. jan 2013

@qtinka77 ja mám konštrukciu muum a autovanicku matrix light 2012 a v pohode. Urcite je ťažšia ako muum micro vanicka. Ja som ale kupovala v UK, kde bola trojkombinacia šporťák Muum, autovanicka/autosedačka Matrix na konštrukcii Muum @apolenka6

apolenka6
22. jan 2013

@andie25 autovanička matrix light 2012 je iná ako na muum? alebo prečo si ju menila? dakujem 🙂

qtinka77
22. jan 2013

@andie25 Ano, aj tato vanicka je k nej odporucana, ale ja som chcela Capazzo vanicku - je velka a ja potrebujem mat dieta vo vanicke 6-7 mesiacov. A to v Matrixe asi nejde 🙂 To tak do 4-5 maximalne, ze? 🙂

andie25
22. jan 2013

@apolenka6 ahoj, ano je iná, pevná, brali sme ju kvôli tomu ze je to zároveň aj autovanicka a autosedacka a môžeš ju využiť aj ako prenosnu postielku, ked do nej zakúpiš matrac. My využívame maximálne, a do auta je to ideálne, kedže male babatka by mali len ležať, ak mala zaspi v kociku a ideme niekam, jednoducho vanicku len odkliknem a naložim do auta bez toho aby som ju rusila.je to dobre aj ked ides dlhšie trasy autom. Jediná nevýhoda je, ze vanicka je trochu ťažká. No a ked som kupovala kočík tak uz bol takto vyskladany, ja som nemenila nic. Bola moznost kúpiť muum micro alebo muum matrix.

andie25
22. jan 2013

@qtinka77 no neviem ti povedat do koľko mesiacov, kedže ju mám prvýkrát. Autovanicka je do 10kg a ako autosedacka je do 13kg. Závisí aj od toho aké velke babo 🙂 Na dĺžku ma vanicka 75cm.

qtinka77
22. jan 2013

@andie25 A 75 cm je vnutorny rozmer? Tam kde lezi babatko?

lubica69
22. jan 2013

@qtinka77 matrix je menšia než capazzo vanička 😉
@andie25 a ako zvláda konštrukcia Muum takú ťažkú vaničku???

qtinka77
22. jan 2013

@lubica69 Som si myslela :o)

andie25
22. jan 2013

@qtinka77
@lubica69 vnútorný rozmer je 70cm , váha 5 kg, konstrukcia to zvláda normálne 🙂 ináč by tak spolu ten kočík neoredavali🙂 netusim preco na SVK to nemaju takto v ponuke. tym ze je tazsia som myslela ze na nosenie je to trosku ťažšie ked uz máš v tom dieťatko a nie co sa tyka konstrukcie. Matrix 2012 som brala aj kvôli tomu ze je to zároveň nielen autovanicka ale aj autosedacka (vajco) takze mi netrebalo dokupovat uz nic. Myslím ze Cappazo ma o 5 cm viac na dĺžku ako matrix 2012. Ja mozem z mojej skúsenosti odporučiť to, co poznám, preto píšem ze som maximálne spokojna 🙂 Drzim prsty pri výbere!

qtinka77
22. jan 2013

@andie25 Tak to je celkom fajn, 70cm :o) Ved jasne, ze kazdemu nam vyhovuje nieco ine - preto aj tolko typov kocikov vyrabaju :o)))))

andie25
22. jan 2013

Neviem ci sa tu moze pridať fotka ale tak aby ste mali predstavu
@qtinka77
@lubica69

andie25
22. jan 2013

@qtinka77 jasne, jedine co by som mu vytkla su umelohmotne kolieska, neviem ako dlho vydrzia...

qtinka77
22. jan 2013

@andie25 A ake velke babatko mas?

andie25
22. jan 2013

@qtinka77 momentálne 2mesacne, na cm ti nepoviem kedže sa tu nemeraju deticky len vážia 🙂 ale podla oblečenia jej je dobra 56ka 🙂

qtinka77
22. jan 2013

@andie25 A dokedy ju chces mat v hlbokej vanicke? Ale ked ma 2 mesiace anosi 56, tak je majinka, to ju budes moct asi aj dlhsie vozit v hlbokom :o)

andie25
22. jan 2013

@qtinka77 no uvidíme, mozno tak do apríla/mája, tých 6 mesiacov alebo pokial sa zmestí 🙂 Ano ona sa narodila mala len 48cm 🙂 trosku skoro sa opytala na svet🙂

qtinka77
22. jan 2013

@andie25 Vidis, vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody :o) Takto Ti staci aj mensia vanicka :o)

lubica69
22. jan 2013

@andie25 @qtinka77 vnútorný rozmer capazo vaničky je 78 cm

lubica69
22. jan 2013

@andie25 hej tie kolieska vyzerajú hrozne 😢

apolenka6
22. jan 2013

@lubica69 keby kúpim vaničku capazo môžem ju dať napr. na konštrukciu muum ,alebo inú?

lubica69
22. jan 2013

@apolenka6 jasné Na hocijakú konštrukciu Jané 😀 Tiež som kupovala zvlášť vaničku a zvlášť šporťák