icon

Kočík Jané Muum 2011

crystel
30. nov 2011

Ahojte nemate niektora skusenost alebo info o tomto type kocika?zvazujem kupu.

Strana
z7
monikagotthardtova
1. máj 2013

Ahojte baby, my sme si kupovali s nadšením kočík Jané MUUM Rebel, malá mala 4 mesiace keď sme reklamovali nánožník na ktorom sa začalo párať šitie a prebalovaciu tašku, kde sa začala trhať látka taktiež pri šití. V obchode mi neuznali reklamáciu, ale napriek tomu mi to opravili. Uvažovala som, že nepreberiem naspäť tovar, ale bola dosť zima ešte a predavačka mi poradila aby som zavila dieťa do deky. Ako s prepáčením - kupovala som si kočík trošku drahší nie preto aby som dieťa zavinovala v zime do deky. Taktiež máme problémy s tou vaničkou, resp. s jej uchytením, nejak to tak kolíše, ale vyzerá to tak že skôr konštrukcia je nejaká divná.
Pozitíva sú najmä v ľahkosti ako konštrukcie tak aj vaničky, my sme si dokupovali autosedačku - pôvodná bola strašne malá a neviem si predstaviť, že by dieťa v tom malo sedieť dve hodiny. Tie kolesá - tak ako v predchádzajúcom príspevku - všetko sa na ne lepí a vyzerajú fakt opotrebovane. My sme si tiež zaobstarali ešte jeden kočík. Na Slovensku je dobré ak človek má zo všetkého dva kusy, totiž s reklamáciami nemám absolútne dobré skúsenosti - neviem načo sú tie 2 roky.
Ja by som už tento kočík nekupovala 😢

franica
20. máj 2013

@mirokinder Dobrý deň, neviem už presne či v tejto téme alebo niekde inde som postrehla, že ste písali, že aj šijete striešky pre Jané. Chcem sa opýtať či je to možné aj pre vaničky transporter a či to znamená len ten látkový poťah alebo je to komplet strieška aj s konštrukciou, prípadne ako to vychádza cenovo. Ďakujem!

mirokinder
20. máj 2013

@lenka03 Dobrý deň, na zabránenie hojdania vaničky je tam špeciálny popruh, ktorým sa vanička upevní...

huterika
31. máj 2013

ahojte maminky, ak by niektora z vas mala zaujem tak predavam nas jane muum aj s matrixom, kedze casto lietame potrebovala som bugynku z 1casti len, tak preto inak by som si ho urcite nechala.

belalinda
10. jún 2013

Ahojte, viete mi poradit aky fusak je vhodny do vanicky matrix light 2? Dakujem

lubica69
10. jún 2013

@belalinda emitex combi

danula26
28. okt 2013

ahojte, dlho tu nik nic nepridal, ale tak mozno mi niekto odpovie.. daju sa vybrat z tej matrix vanicky tie popruhy? Dakujem

plumo
29. jan 2014

Mile mamicky, musim zareagovat na otazky ohladne kocika Jane Muum, aj ked uz neskoro, ale mozno pomozem inym mamickam, ktore rozmyslaju nad jeho kupou 🙂 Tento kocik, len sportovu cast, sme kupovali hned, ako prisiel na trh rok 2012. O tomto produkte plati, ze nie vsetko drahe a znackove je dobre. Hned po mesiaci sme reklamovali koleso, ktore odpadavalo. Na strieske sa uz trha latka a najnovsie madlo sa uz vobec neda pripnut o kocik☹ Je to srot za taky drahy peniaz. Jedine tri vyhody: luxusny priestor pre dieta, aj v zime, fusak, bunda a stale ma dieta v kociku pohodlie. Druhou vyhodou su velke zadne kolesa, ktore zdolaju neodhrnute chodniky v zimnom pocasi. Inak kolesa su umele, nehrozi v horucom pocasi defekt, len zbieranie kamienkov o kolesa🙂 A tretou vyhodou je hmotnost, je lahucky na svoj rozmer, cca 9 kg. Ked som hladala sportovy kocik, mojou poziadavkou bola mala hmotnost, dostatocne siroka sedacia cast, vacsie umele kolesa a reverse. Reverse podla mna zbytocne (zistila som, az ked mi dieta pri kocikovani proti smeru jazdy plakalo, ked bolo v smere jazdy, kocikovala som bez placu), dieta chce byt otocene v smere jazdy, nie opacne, aspon ja som to tak vnimala u nas a v mojom okoli. Tento kocik splnal vsetky moje poziadavky, avsak na ukor kvality. Znacka Jane sa pysi tym, ze vyraba luxusne vyrobky, no zrejme Muum sa im nevydaril a to nie som sama nespokojna s tymto kocikom, uz par ludi tiez potvrdilo nespokojnost☹

efci
30. jan 2014

@plumo to si mozno natrafila na konkretne zly kus. Ja som moj Muum predavala po roku, lebo som potrebovala nieco mensie a bol ako novy, nic neposkodene, iba na kolieskach bolo vidno, ze sa pouzival. A to sme sa kocikovali denne. Ja teda na Jane kociky nedam dopustit, pri prvom sme mali Slalom Pro, pri druhom Muum a s obidvomi spokojnost.

leanny
30. jan 2014

Tiež máme tento kočík, kupovaný z druhej ruky a je perfektný...

molka
30. jan 2014

@plumo aj ja si myslim, ze si natrafila na zly kus. Pouzivam tento kocik uz rok a som s nim max. spokojna.

plumo
30. jan 2014

Tiež ma napadlo,že to bude zlý kus☹ no sklamaná som☹

september22
11. feb 2014

My mame tiez Jane Muum iba sportovu cast, jedine co mi atomto kociku vadi su predne kolieska strasne su rozhrakane, mate niekto tiez takyto problem na tomto kociku?

katharynkaa
4. mar 2014

KOčky uvažujem nad kúpou, nejaké negatíva? Mám ročnú dcérku a a chceli by sme ho maximálne využiť, aj do 3-rokov.Myslíte že je vhodný aj pre väčšie deti?Ďakujme

lul30
6. apr 2015

ahojte, tak ja som pouzivala Jane Muum cca rok, potom dcera uz nechcela byt v kociku, ale ten kocik bol super, ziadne hrkotanie - za rok sme len raz namastili kolieska - to by sa malo pri kazdom kociku raz za cas. ziadne vrzganie. Dieta ma v sportovej casti vela miesta, je pohodlny. za to, ked som v jednom obchode pozerala kocik britax b agile, tak ten vrzgal uz od nova - mozno len zly kus. Treba natrafit na dobry kus,ale ja voci Jane nemam vyhrady.

andie25
10. apr 2015

@plumo u nas maximálna spokojnosť, doteraz používame športovú časť, tiez sme kupovali v roku 2012- ale len s jedným rozdielom - v UK.

janazet29
22. júl 2015

mate niekto najnovsi jane muum matrix 2015? 🙂

1111monika
27. feb 2016

Mate niekto novsie skusenosti so Jane Muum Micro Koos 2015? Nebol problem zohnat vhodny fusak na sportovu cast? Nevadilo Vám hojdanie pri vanicke? Chcela by som 2016, ale vraj 2015 je uplne totozna. Dakujem 🙂

marcinho11
23. máj 2016

Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík a môžem poradiť aj obchod Market24 a tu je naň aj zľava http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/ , maju vyše 1000 kočíkov v ponuke.

lilka5566
27. apr 2017

Ahojte mám v pláne ho tiež kúpiť ale mám taku asi blbu otázku,ale na každej fotke je športová časť otočená v protismere ,dá sa otočiť aj v smere jazdy však? 🙂 a športová časť píšete že je veľmi veľká ale práve sa mi zdala mala,to len na obrázku? Nebudú jej z nej trcat nohy? Už má rok.dakujem 🙂

1111monika
9. máj 2017

@lilka5566 Ahoj, sportova cast je otocna v oboch smeroch a je naozaj velmi priestranna az velka v porovnani s niektorymi kocikmi, ktore poznam. Nas maly ma sice 10 mesiacov, ale je v nej utopeny. Rovnako hlboka vanicka je podla mna dostatocne velka, coho som sa ja osobne bala. Myslela som, ze v januari, ked bude mat maly polroka sa uz nezmesti a praveze bol v hlbokom az do osmeho mesiaca, kym nam z neho nezacal vyliezat. Bez problemov tam mal fusak a este aj on bol naobliekany.

Strana
z7