icon

Kočík Magic Espiro 4, Mark 4 alebo Hauck Capri?

katavinka
16. mar 2010

Maminky, ktoré máte skúsenosti s danými kočíkmi, napíšte mi prosím, ak ste nespokojné, hlavne prečo, chcem niečo ľahké na leto, ale zároveň pohodlné a aby sa kolesá pri prvých kamienkoch nerozletili na 4 strany 😀

http://www.hrajko.sk/sportovy-kocik-espiro-magi...

http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=95851

http://www.babytrend.sk/hauck-Sportovy-kocik-ca...

katavinka
autor
17. mar 2010

Veronika, hej, tie poznám z videnia. U nás majú ten Chicco, možno sa just pôjdem pozrieť - vyskúšať. Škoda, že pre ostatné výsledky kočíkov sa musí zaplatiť, to už je čo za systém 😠 By ma zaujímal ten Peg perego sí 😝

veronika81
17. mar 2010

katavinka, ja som tu niekde narazila na to hodnotenie golfáčov, takú stupnicu. počkaj skúsim to nájsť

katavinka
autor
17. mar 2010

Super, ak to nájdeš, hoď to sem prosím. Ten chicco má fakt super využitie celkovo. Aj na zimu.

veronika81
17. mar 2010

našla som momentálne toto:

Espiro Magic 4 (príšerný kočík, nikomu neodporúčam, po každej vychádze sme museli WDčkovať kolesá a tie sa v kuse zasekávali a pískali, napriek tomu, že kočík bol kupovaný nový sa na takýto typ poruchy reklamácia nevzťahuje (po prečítaní záručných podmienok zistíte, že reklamácia sa nevzťahuje vlastne na žiadnu vadu).
tu https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

ale idem hľadať to hodnotenie ďalej.

inak, mne sa to liteway už začína páčiť 😉

katavinka
autor
19. mar 2010

Tááákže: konečne fungujeme ďalej 😀

Veronika, boli sme golfky skúšať, takže ESPIRO je v skutočnosti neskutočne krásny, hlavne ten zelený. Na nete vyzerá jak vojenský, ale je nádherný, treba vidieť, no a hlavne odkúšať. Malý tam pekne sedel, ale je príliš krátky, proste aj keď má opierku na nožičky, trčali mu von, čiže by sa ani nedala využiť. Strááášne mi to bolo ľúto, lebo aj muž povedal, že je najkrajší.
LITE WAY sa tuším najviac páčil malému 😀 , madlo skoro utrhol, ale pripadal mi v ňom hrozne veľký, je totiž ten kočík dosť úzky.
Nakoniec vyhralo PEG PEREGO SÍ, je to síce taký klasický dizajn golfiek, ale v ňom sa aj vyspí, ľahko sa zloží a odnesie v 1 ruke ako taška. Takže sme konečne uprednostnili praktickejšie ako krajšie.

veronika81
19. mar 2010

ahoj katavinka,
gratulujem k novému kočíku 😉 a možno si už čítala..aj my máme.. a to Lite way. Malý sedel aj v Espire, mužovi sa tiež páčil, aj mne..ale z takého praktického hľadiska mi prišiel lepší lite way. Si-čko nemali, tak sme neskúšali..ale spokojní sme aj takto. Mali akciu, 105 euri 🙂 krása!
Už sme ho aj skúšali poobede v teréne, malému sa páčilo a ja si neviem vynachváliť hlavne tú váhu. Skladanie tiež fajn. A presne ako píšeš, uprednostnili sme praktickejšie pred krajším 🙂 ale čím ďalej sa neho pozerám, tak sa mi páči viac a viac. Inak máme ten zelený kombinovaný s modrou 🙂

katavinka
autor
19. mar 2010

Veronika, tak super, hlavne, že ste spokojní 🙂 My sme cupitali do predajne, kde ich vo štvrtok ráno dostali a 16.30 sme brali posledný, takže máme zelený, už nebolo na výber.

zuzanikaaa
19. mar 2010

caute baby, my mame espiro od stredy a zatial som teda spokojna. Minule leto som malu vozila v Chiccu lite way, ale teraz som ho predala. Uz nam bol uzky. Espiro je priestranny, lahucky, dobre skladny a ta spojena rucka je lepsia ako u klasickych golfkach. Lahsie sa s nim manipuluje s jednou rukou...

katavinka
autor
19. mar 2010

zuzanikaaa: to je pravda, o to aj mne šlo, aby bola rúčka spojená, škoda, že bol taký krátky, no čo už.

veronika81
19. mar 2010

katavinka, ja som dnes s tým liteway aj telefonovala a kočíkovala jednou rukou a dalo sa 😉

katavinka
autor
19. mar 2010

Veronika, ja som s ním šla zatiaľ len od auta do bytu a super 😀 Uvidím, ale ja si myslím, že to je len o zvyku. A keď sme skúšali Liteway, tak úplne super manipulácia, aj je dobré, že má mäkké tie rúčky, akurát že tam sa nedajú vysunúť vyššie.

veronika81
19. mar 2010

Je to určite o zvyku. Ja som si zvykla za dve hodiny 😀

Ano, rúčky sa vysunúť nedajú, ale skúšal aj muž a bolo to ok. Aj tak na dlhšie spoločné romantické 😀 prechádzky budeme používať určite PP GT3, liteway je skôr pre mňa, keď budem potrebovať niekam rýchlo s malým vybehnúť. Hlavne ak sa potrebujem niekam dostať autom, lebo GT3 má sám o sebe váhu ako liteway s mojim malým dokopy 😝 a nie je sranda ho nakladať a vykladať z auta.

ešte ak môžem..koľko vás vyšiel Si?

katavinka
autor
19. mar 2010

Veď aj my tak, hlavne pre mňa, lebo X-lander je tiež riadny tank 😀 a do busu by som s ním nešla. 205€ 😝

juliankaaa
21. mar 2010

konecne som doma a ide konik a vy uz kociariky mate a rozmery nie je treba 😉

veronika81
21. mar 2010

juliankaaa 🙂

katavinka, krásna suma 😝 Ale je to PP 😉 Tak nech nám slúžia kočiariky, ďakujem za spoluprácu.

katavinka
autor
22. mar 2010

Juliankaaa, vidíš ako sme sa preorientovali 😀 Mne fakt bolo ľúto toho Espira, veľmi sa nám páčil. Tvoja je mladšia, tak vám isto kočík lepšie pasol.
Veronika, podobne 🙂 Dúfam, že budeme spokojné...

juliankaaa
22. mar 2010

no veru,nech sme vsetky spokojne 😀

katavinka
autor
22. mar 2010

Teda už sa cítim fakt jak vypatlaná 😝 Boli sme 1.raz vonku so Síčkom a takisto mu je tá opierka nožičiek krátka ako v Espire a sme to skúšali, s tým už nič nenarobím, veď má rok a pol, ale teraz ma štve, že som mohla kúpiť Espiro aj, i keď Sí má stále plusy naviac, ale stačilo by to.

juliankaaa
22. mar 2010

ta opierka je asi na vsetkych kocikoch tohto typu kratka, sak co uz ked chceme lahke, skladne, priestranne 🙂
kazdy ma svoje plusy a minusy......idealny asi neexistuje 😠

katavinka
autor
22. mar 2010

To áno. A ešte som zistila, že nánožník nám je na figu, lebo je krátky, takže nevyužiteľný, mohli sme kúpiť classico a ušetriť 😕

juliankaaa
23. mar 2010

katavinka a neda sa este ho vymenit?

katavinka
autor
23. mar 2010

juliankaaa, o tom pochybujem, už sme s ním boli včera vonku..

juliankaaa
23. mar 2010

tak to uz asi nie....a sak nanoznik sa da zohnat... a my baby sme take, s nicim nie sme spokojne 😀
ja inak by som chcela este sportiak, akurat vcera som predala nasu trojkombinaciu(inak som s nou bola spokojna) a tak uz mam len Espiro, no ale taky dobry sportiak by bodol, len manzel protestuje 😒

katavinka
autor
23. mar 2010

juliankaaa, a aký ste mali šporťák? myslím, že by vám ešte poslúžil, teda ja plánujem ešte nechať si a to má malý už rok a pol...

juliankaaa
23. mar 2010

sak to, sak ja toho mojho draheho nejako sparcujem 😉
mala som trojkombinaciu Tako Jumper X, bol perfektny len mame maly kufor na aute a bol problem ho napratat, konstrukcia bola v kufri a sedacka v aute, tak sme chceli nieco lahke a skladne, preto sme kupili Espiro, na teple dni je super, horsie bude ked sa pocasie pokazi a ked zima sa zas vrati

marzim
30. mar 2010

Děvčata, tak jsem pročetla celou diskuzi a mám stejné problémy. Budeme akorát kupovat kočárek sporťák nebo golfky a tak hledám kde můžu, který je ten nej.
katavinka - prosímtě, má ten PP sí madlo? Nevím jestli je dobré ho mít nebo ne. A ten nákupní košík, když ho naložím nešoupe se třeba o kolečka?
V obchodě jsme koukali na ten Chicco Liteway a Multiway. A jsou docela pěkné.
Já potřebuji, aby byl lehký, snadno složitelný, skladný. Aby měl větší nákupní košík a něco uvezl. A hlavně aby zádová opěrka byla delší, protože náš malý Daniel má v půl roce 76 cm a myslím, že to tak půjde dál (takový malý Chára). Je to čechoslováček 😀
Děkuji

lyongirl
23. jún 2010

@katavinka akurát som prečítala celú diskusiu, môj favorit bol PP Sí, ale keďže je vypredaný, tak sme kúpili Espiro - presne opačne, ako si to chcela...
je mi hrozne smutno za PP Sí...

katavinka
autor
23. jún 2010

@lyongirl aaale neboj, len aby si bola spokojná. Síčko je super, čo sa týka skladnosti, šupnem ho fakt všade 😀

lyongirl
23. jún 2010

@katavinka mne ako kočík nevadí, vozí sa dobre, ale neni dizajnovo to, čo som chcela, mne sa totiž dizajn Espira nepáči, zlý prístup je do košíka a keď dieťa spí, tak prístup žiadny a nemá takú pevnú opierku ako Sičko, no je vidieť rozdiel. Síčko je značka a tak isto má aj vyššiu cenu, Espiro zas zodpovedá cene...

katavinka
autor
23. jún 2010

@lyongirl joj, tak to u nás bol opak, dizajnovo sa mi strašne Espiro páči a ťažko sa mi kupovalo Síčko, ale videla som, že je lepšie, tak sme sa rozhodli pre neho.