Kočík Magic Espiro 4, Mark 4 alebo Hauck Capri?
Maminky, ktoré máte skúsenosti s danými kočíkmi, napíšte mi prosím, ak ste nespokojné, hlavne prečo, chcem niečo ľahké na leto, ale zároveň pohodlné a aby sa kolesá pri prvých kamienkoch nerozletili na 4 strany 😀
http://www.hrajko.sk/sportovy-kocik-espiro-magi...
Ahojte dievcata. Ake mate skusenosti s malymi kolieckami ako ma Mark 4 na snehu? Pouzivate tieto kociky celorocne?
A da sa na Mark pripnut niekde na konstrukciu aj slnecnik? Je to podla foto dost spojene s latkou
Ahojte. Tie co mate Mark,ako su na tom koliecka. My sme boli raz v meste a uz v nich mame napchate kamienky a ostavaju po nich normalne dierky :'( Aj vam? Muz by to najradsej reklamoval.
@gilmorka ahoj, my sice nemame Mark, ale golfac chicco liteway a tiez sa do koliesok napchavaju kamienky a ostavaju dierky - a to som ho pouzila asi len 2x, zatial... mozno na vsetkych golfacoch je to tak... neviem, ale tiez ma to stve 😠
gilmorka ahoj, chcem sa opytat ako si spokojna s mark Q? rozmyslam nad epiro magic 3 alebo 4,alebo ten mark 4. Mate s tym babenky skusenosti? segra predava moon, keby nebol modry necham si ho pre dcerku. ten je pekny, priestranny, atd...,
a este nieco, ktory z tychto kociarikov ma nejak spevneny chrbatik? ked by mi mala zaspala, nebolo by od veci, keby jej ten chrbatik nieco aj drzalo. dakujem za odpovede 🙂
čaute baby, poradte mi prosím niekto, rozhodujem sa medzi mark q, magic 4, lira alebo vega od patronu. zdajú sa mi všetky dosť podobné, ale nikde v kamennom obchode som ich nenašla aby som si ich mohla poriadne popozerať. Nie som si istá ako je to s tým polohovaním nôh na týchto kočíkoch. pokiaľ viem chrbátik sa dá polohovať na všetkých.
Na lire sa mi páči, že má vzadu sieťku, takže v lete keď je v ležiacej polohe super sa vetrá hlava dieťatka, ale neviem či to majú aj ostané kočíky.
Na mark a magic sa mi pači zase ta spojená rúčka, ktorá je praktickejšia ako golfky ked potrebuješ tlačiť kočík jednou rukou. takže fakt neviem.
Ja by som potrebovala maly lahko skladatelný kočik do auta, ktorý po zložení zaberie málo miesta, da sa polohovať chrbát aj nohy, má nánožník a vetranie pri zloženom chrbátiku. ďakujem vopred za všetky rady.
🙂
@ilona3 Mark Q ma tiez vetracie okienko hore na strieske. Nozicky sa daju polohovat tak,ze bud su sklopene alebo sa daju hore, zarovno so sedacou castou, cize dve polohy, spustene alebo zarovno. Je super skladny, my sme mali v kufry dve bedne marhul a navrch sa predsa krasne zmestil, a to mame maly kufor.
@gilmorka prosím ta a to okienko v streche je podšité igelitom, alebo len sieťkou? a ešte by ma zaujímalo, či keď ho sklopíš na ležanie dá sa zadná časť odopnúť, alebo aspoň nejako vyhrnúť aby sa vetrala hlava dieťatka. podľa ma je to totižto super vec, lebo pred 2 týždňami sme sa vratili z dovolenky a keby sa mi na starom golfáči, ktorý sa mi mimochodom už pomaly rozpadava (má 8 rokov a odvozil 2 deti), nedala odopnúť zadná časť tak by sa tam malý počas spania asi uvaril. ozaj a čo tá penová rúčka? ja s ňou nemám dobré skúsenosti, lebo teraz mám Baby smile Vmax mám tam penovú rúčku a mám ju zodratú a dve veľké diery a to sa začala drať po dvoch týždňoch používania kočíka. ale inak som s V maxom spokojná len je hrozne nespratný do auta, hlavne teraz keď ho mame ako sporťák a malý sa nemôže už voziť v autosedačke.
Ozaj nevieš či by sa dal kúpiť aj v Polsku a koľko tam vyjde, veď to polský kočík (hoci made in china).
@ilona3 Okieko nie je podsite, je tam len taka gumova sietka. strieska je o opierku chrbta pripevnena suchym zipsom, takze by sa mala dat vyhrnut, zajtra to mozem skusit. Ale Asi sa to tak da, nie je to tam napevno spojene. Penova rucka zatial ok, aj ked tam mame uz dve trhlinky, asi pol cm, ale zatial drzi fajn, a to ho uz mame vyze 6 mesiace. Inak ja mam tiez baby smile a to je teda riadna krava ten kocik, aj ked ja mam na nom uz gumennu rucku, asi mas starsi typ. Ale teda ja s V maxom spokojna nie som vobec a pred troma mesiacmi som kupila sportak X lander a to je jedna basen kocikovat, V max uz len stoji na chodbe. Maleho tam obcas dam, ked ho musim na chvilku odlozit, a uz sa mi tam ledva zmesti, striesku ma tesne nad hlavou. My sme Mark kupoval na SK, tak neviem ako v Polsku
ja som v max kupovala v polsku (1. 7. 20011) a vysiel ma komplet a autosedačkou, plaštenkou, slnečníkom a moskytierou o 80euro lacnejsie ako keby som ho kupovala v obchode. a tú rúčkby som mohla isť reklamovať lebo u nas mi v obchode povedali,že to bola nejaká nevydarená séria a oni to menili a výrobca vraj aj sťahoval z obchodov a menil za plastové, ale nechce sa mi isť len kvôli tomu do polska zaniesť kočík a po oprave rúčky zase pre kočík. a že je to velká krava to teda súhlasím, keď ho dám do kufra už tam nič poriadne nedám a preto zhaňam niečo malé spratné ale pohodlné aby sa tam malý aj vyspal, lebo cez deň spava 2x a to len v kočíku.
@ilona3 Inak kedysi som citala, ze taku penu na rucku predavaju v bicyklovom obchode, skus sa spytat, za pokus to stoji. A Mark je ozaj fajn kocik, tiez viem porovnat priestor v kufri pri V maxe a Markovi, je to parada. A moj drobec tiez spava v kociku, denne 2 hodinky, ale ja na kazdodenne kocikovanie po dedine pouzivat X lander, S markom chodime na nakupy, ale maly nemal od zaciatku vobec problem v nom zaspat, aj v meste, aj ked sme na navsteve. Ja mozem odporucit.
@gilmorka tak od dnes mame nový kočík 😀 . nakoniec som vybrala espiro magic 4. zatial som spokojná až na malý košík pod kočíkom a neskor napišem všetky pre a proti ktoré zistím používaním. 🙂
Akú používate ku magicu tašku? Ked zavesim na rúčku klasickú tašku zo starého kocika a mám kočík sklopeny na lezanie tak mi taška bucha malému do hlavy. Nemáte niekto skusenost s týmto? Bojím sa či to nebude dlhé a potom sa uz vôbec nedostanem do kosika.
http://www.emitex.cz/k-univak-na-kocarek.php
A ešte som zabudla slnecnu strechu ste niekto dokupovali? Kukovi stále svieti do oči a slnecnik ma trvanie 30 sekúnd a potom si ho " napravi " posvojom.
Tiež som ju pozerala na nete ale zdala sa mi dost mala. Momentálne ju u nás nemajú vraj ich dostanú asi za dva týždne tak zatial neviem či ešte pockam aby som ju skusila a kúpila alebo ju rovno objednam na nete lebo za dva týždne uz bude po lete a neviem či ju ešte vyuzijem. 🙂
@gilmorka Tiež som ju pozerala na nete ale zdala sa mi dost mala. Momentálne ju u nás nemajú vraj ich dostanú asi za dva týždne tak zatial neviem či ešte pockam aby som ju skusila a kúpila alebo ju rovno objednam na nete lebo za dva týždne uz bude po lete a neviem či ju ešte vyuzijem. 🙂
@ilona3 takto clonila malemu na V maxe, a to mal 8 mesiacov, teraz uz je vyssi, tien ma az pod bradu v tom najvacsom slnku.
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/gilmorka/alb...
Na V maxe lepsie drzala, lebo ma inak tvarovanu striesku,Mark ma taku rovnu, ale zas tym padom tieni na nom lepsie,leto je kolmejsie dolu, na V maxe isla tak sikmo
@gilmorka ty si poklad že si dala tu fotku 🙂 a tvoj maly je strašne zlaty 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
prosím ta a ake ma ta clona rozmery. Myslím šírku a dĺžku.
Chcela som dat fotky našeho kocika ale práve som zistila že mám vybity fotak tak ak stihnem tak zajtra. 🙂 ale neslubujem lebo chceme ísť na kúpalisko a potom ma kocurik tenis ale možno vecer 😅 😅
@ilona3 tak pripadam foto s clonou
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/gilmorka/alb...
rozmer clony rozprestretej,ak si dobre pamatam, tak cca 30 x 70 cm.
@gilmorka diky za foto. 🙂 🙂 🙂 myslim že aj nam to bude sediet celkom dobre. chcela som dat fotky nasho kocíka, ale mam niečo s fotakom. najskor som si myslela že je vybitý, ale uz ho nabíjam tretí den a stale mi ukazuje slabu baterku tak neviem čo s ním je😝
a teraz som zistila že som ti napisala že V max sme kupovali 1.7.2011 ale bolo to v 2010 tak sorry 🙂
Ahojte baby, rada by som pocula vas nazor na golfovy( sportovy) kocik Lira 3 Chcem ho kupit 14 mesacnej dcerke.Ak mate skusenost napiste mi prosim 🙂 dakujem
Ahojte, ak niektora má skusenosti s Hauck Capri, aký je tam brzdny systém??? Lanko alebo len tam mala brzdy pri kolese???

@katavinka mne sa ťažko kupovalo Espiro a stále ma štve, že nemám to, po čom som túžila, ale síčka sú beznadejne vypredané, už naňho čakám 1,5 mesiaca a najnovšia info bola, že budú až v auguste a my potrebujeme niečo na dovču a nechcelo sa mi už toľko čakať