Kočík Mamas&Papas Sola
Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/
Dievčatá neviete náhodou či existuje na solu niečo ako pram bag? Taška do lietadla na cestovanie?
mmacko taaak som skúsila aj concord fusion 2012 pre zmenu 😀 a máš pravdu je bombovýýýý 😀 z mojich desiatich jednoznačne naj 😀 Dokonca som sa vyjadrila, že by som bola ochotná nechať ho k druhému bábu ak by sa zadarilo 😀DD
Ahojte baby zhanam tento kociarik 2kombinaciu ( vanicka+golfac popripade aj s vajickom ) v dobrom stave za dobru cenu ak by ste niektora mali na predaj dajte mi vediet dakujem
Viete mi poradit ake autosedacky sa daju dat na solu a kde zozeniem adaptery k nim? Daju sa kupit alebo objednat vbeznom obchode? Nejako sa k tomu neviem na internete dopatrat... dakujem! 🙂
@lummis u nas v UK predavaju tie adaptery s kocikom, cize jedine to mozes objednat z UK, podla mna. Autosedacka pasuje aton a pasovat by mala aj peregova primo viaggio. Prave som to pozerala a kazda sedacka ma ine adaptery, takze podla sedacky kupujes adapter. U nas stoja £29.
Ale asi ti lepsie poradia kocky, co ho kupovali z SK.
@jessey na UK stranke som nasla k sole taketo tasky:
http://www.mamasandpapas.com/range/sola/4928/pa...
Ahojte, boli by ste niektore zlate a neodmerali by ste sirku zadnych kolies od kraja po kraj, potrebujem vediet ci sa zmesti do kocikarne. PS: Nepredavate niekto Solu vo farbe pre chlapca???
ahojte, ja mam MP Glidde, farba poppy, to je takmer to iste ako sola, budem predavat, ak by mal niekto zaujem, cierno-cervena kombinacia-sportiak, vanicka cierna s bielo-sedym melirom-vnutro, 2 orig.plastenky, slnecnik, taska, nanoznik s fusako-podlozkou, kupovany v UK 09/2011 http://reviews.mamasandpapas.com/4006/113542003...
ahojte baby...teraz je kuponik so zlavou 50 eur na Solu...tak uvazujeme kupit pre nasho rocneho fesaka....mame teraz Casualplay, ktory si nechavame na zimu a tento chceme ako letny kocik....potrebujeme vsak velmi dobre skladny do auta, kedze ideme na dovolenku autom cez leto...je dobre skladatelny ?
Ahojte, nepredavate niektora tento kociarik?
@lencuskac ahoj, ešte predávaš ten kočík?
zháňam tento kočík, nepredáva z vás niekto?
ahojte, aku tasku ste na tento kocik pouzivali?
Ahojte nepredáva náhodou niektorá z vás solu??? Najlepšie v čiernej alebo ružovej farbe či aká to je. Ďakujem
@lola77
@crystalskye
@tessa3331
Ahojte. Kto zhana solu, dnes som nahodila inzerat . Pa
@manka ahoj, dakujem krásne, ale ja som si už medzitým zohnala presne tento typ ako máš ty, len akurát nemám k nemu slnečník a tašku, ale inak to isté. a je krásny, veľmi som spokojná 🙂 dakujem krásne za ponuku
Babule co mate solu? Zvladli ste s nou aj zimu? A ake velke deticky v nich nosite?
Mam totiz aj cam dinamico a neviem ci ho mam predat alebo si ho radsej nechat kvoli zimnemu obdobiu.
kočky, nemate niektora na predaj vanicku Sola alebo Urbo ????
@katarinka_brnka neviem či je to ešte aktuálne?

@jessey tak maminky, sola je uz predana, snad zlatej maminke posluzi.
Moj nesplneny sen je teutonia a naskytla sa mi moznost kupit za dobru cenu, tak to si chcem splnit. Aj ked neviem, ci nebudem lutovat, moja kombinacia concord fusion a sola boli skvele, jeden kocik lepsi ako druhy.