icon

Kočík Mamas&Papas Sola

lodgermaniacka
15. máj 2011

Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/

mmacko
3. mar 2013

@jessey tak maminky, sola je uz predana, snad zlatej maminke posluzi.
Moj nesplneny sen je teutonia a naskytla sa mi moznost kupit za dobru cenu, tak to si chcem splnit. Aj ked neviem, ci nebudem lutovat, moja kombinacia concord fusion a sola boli skvele, jeden kocik lepsi ako druhy.

jessey
6. mar 2013

Dievčatá neviete náhodou či existuje na solu niečo ako pram bag? Taška do lietadla na cestovanie?

jessey
6. mar 2013

@mmacko jj to si mala dobru kombinaciu. ale ajtak by si sa ich raz zbavila . a aspon vyskusas nieco nove🙂

nickye
12. mar 2013

mmacko taaak som skúsila aj concord fusion 2012 pre zmenu 😀 a máš pravdu je bombovýýýý 😀 z mojich desiatich jednoznačne naj 😀 Dokonca som sa vyjadrila, že by som bola ochotná nechať ho k druhému bábu ak by sa zadarilo 😀DD

katarinka_brnka
13. mar 2013

Ahojte baby zhanam tento kociarik 2kombinaciu ( vanicka+golfac popripade aj s vajickom ) v dobrom stave za dobru cenu ak by ste niektora mali na predaj dajte mi vediet dakujem

lummis
15. mar 2013

Viete mi poradit ake autosedacky sa daju dat na solu a kde zozeniem adaptery k nim? Daju sa kupit alebo objednat vbeznom obchode? Nejako sa k tomu neviem na internete dopatrat... dakujem! 🙂

aliza
15. mar 2013

@lummis u nas v UK predavaju tie adaptery s kocikom, cize jedine to mozes objednat z UK, podla mna. Autosedacka pasuje aton a pasovat by mala aj peregova primo viaggio. Prave som to pozerala a kazda sedacka ma ine adaptery, takze podla sedacky kupujes adapter. U nas stoja £29.
Ale asi ti lepsie poradia kocky, co ho kupovali z SK.

aliza
15. mar 2013

@jessey na UK stranke som nasla k sole taketo tasky:
http://www.mamasandpapas.com/range/sola/4928/pa...

mimikas
15. mar 2013

Ahojte, boli by ste niektore zlate a neodmerali by ste sirku zadnych kolies od kraja po kraj, potrebujem vediet ci sa zmesti do kocikarne. PS: Nepredavate niekto Solu vo farbe pre chlapca???

jessey
16. mar 2013

@aliza DAKUJEM KRASNE JA SOM SKOR MALA NY MSLI NIECO NA PRENASANIE KOCARU KED CESTUJEM LIETADLOM ALEBO TAK, ABY SA NEPOSKRIABAL. AK BY SI NIECO TAKE VIDELA DAJ VEDIET DAKUJEM🙂

jessey
16. mar 2013

@mimikas NAPIS MI DO POSTY RANO TI TO POMERIAM A POSLEM INFO.

aliza
16. mar 2013

@jessey no na tento kocik podla mna nic take neexistuje, nakolko sa nesklada ako golfky. Obaly som videla len na golfky.

lencuskac
23. mar 2013

@niccky.z ahoj máš este zaujem o solu denim? Akurát taku predavam.

marcella5
24. mar 2013

ahojte, ja mam MP Glidde, farba poppy, to je takmer to iste ako sola, budem predavat, ak by mal niekto zaujem, cierno-cervena kombinacia-sportiak, vanicka cierna s bielo-sedym melirom-vnutro, 2 orig.plastenky, slnecnik, taska, nanoznik s fusako-podlozkou, kupovany v UK 09/2011 http://reviews.mamasandpapas.com/4006/113542003...

giapetko
2. apr 2013

ahojte baby...teraz je kuponik so zlavou 50 eur na Solu...tak uvazujeme kupit pre nasho rocneho fesaka....mame teraz Casualplay, ktory si nechavame na zimu a tento chceme ako letny kocik....potrebujeme vsak velmi dobre skladny do auta, kedze ideme na dovolenku autom cez leto...je dobre skladatelny ?

lola77
5. apr 2013

Ahojte, nepredavate niektora tento kociarik?

crystalskye
5. apr 2013

@lencuskac ahoj, ešte predávaš ten kočík?
zháňam tento kočík, nepredáva z vás niekto?

ranya
22. apr 2013

ahojte, aku tasku ste na tento kocik pouzivali?

tessa3331
29. apr 2013

Ahojte nepredáva náhodou niektorá z vás solu??? Najlepšie v čiernej alebo ružovej farbe či aká to je. Ďakujem

manka
4. máj 2013

@lola77
@crystalskye
@tessa3331
Ahojte. Kto zhana solu, dnes som nahodila inzerat . Pa

crystalskye
5. máj 2013

@manka ahoj, dakujem krásne, ale ja som si už medzitým zohnala presne tento typ ako máš ty, len akurát nemám k nemu slnečník a tašku, ale inak to isté. a je krásny, veľmi som spokojná 🙂 dakujem krásne za ponuku

lola77
20. máj 2013

Babule co mate solu? Zvladli ste s nou aj zimu? A ake velke deticky v nich nosite?
Mam totiz aj cam dinamico a neviem ci ho mam predat alebo si ho radsej nechat kvoli zimnemu obdobiu.

astonka
27. máj 2013

@lola77 hm my sme mali solu od oktobra - v hlbokom no nejak som nemala problem v zime...

lola77
27. máj 2013

@astonka som zvedava na Solu v zime, ale pre istotu si nechavam aj stary kocik 😉

astonka
27. máj 2013

@lola77 hm ten čo maš v albume ma dost velke kolesa...no ja mam ešte po staršom synovi jane carreru...

hrustik1
1. jún 2013

kočky, nemate niektora na predaj vanicku Sola alebo Urbo ????

astonka
1. jún 2013

@hrustik1 kukni sa na bazos.sk...tam som zahliadla...

hrustik1
1. jún 2013

@astonka dakujem, uz je to vybavene ... nasla som v tomto fore mamicku predavajucu 🙂

astonka
8. jún 2013

@katarinka_brnka neviem či je to ešte aktuálne?

jessey
Odpoveď bola odstránená