Kočík Mima Xari - recenzie
Maminky, ktore ste mali Mimu, aky sportovy ste potom kupili...mne sa zatial nic nepaci tak ako Mima a predpokladam, ze v sportovej casti vydrzime do roka max 14mesiacov...kombinacia, nech je kocik prakticky a s peknym dizajnom pre sportovy kocik asi nemozne..
@petrikazuzka skús pozrieť MIMA Zigi 🙂 no my mame Mutsy Nexo, skladny, prakticky, pohodlný a za mna je aj dizajn pekný 🙂
@petrikazuzka
My sme pouzivali Mima Xari do dvoch rokov uplne v pohode, teraz som kupila Quinny Moodd, ale s fusakom je tak akurat, chcela by som vacsi kocik, uvazujem nad Stokke Scoot.
@petrikazuzka ja som si kupila cybex ale neviem ci to vyhovuje tvojmu vkusu kedze mne sa mima absolutne nepaci a pride mi strasne gycova - ten cybex je masivny pritom lahunky, lahko ovladatelny, priestranny - mam teda priam...
@dai ano je pravda cybex kociky su vkusne a aj pohladne a myslim si, ze najnovsie verzie su na hranici gycu, ale podla mna su extravagantne, ale povedat o mime, ze je gyc je trochu odveci...Mima xari je dizajnovy kusok, ktory im fakt vysiel na 100% obzre sa za nim kazdy, kto ma trosku vkus...Ja som si kupila Reflex - Silver Cross Vintage pink je krasny, pevna konstrukcia, trosku tazsi na bugy, do uplnej polohy, moze byt aj trojkombinacia, a hlavne odvezie sa v nom aj 5 rocne dieta...
@lucifukdk to je asi vec nazoru - mne sa mima pacila na fotkach a bola som si ju pozriet kvoli tomu - a teda na moje pocudovanie sa mi v skutocnosti nepacila - ta koza, ci kozenka - n3viem... mne ano to korytkove sedenie besedelo🙂 videla som ailver cross coko a to bolo celkom pekne...
Ja som zobrala obycajny manhattan grey - farby doplnim... pozerala som aj stokke aj bugaboo ( pri prvych detoch som mala gesslein ) - ale asi je to fakt vec vkusu ze ma opat oslovil nemecky velky kocik - podla mna opat nicim napadny, cisty...
Sorry za chyby - pisem na mobile a milion preklepov pozeram☹ v kazdom pripafu som tu nechcela hejtovat - chapem ze tu v skupinke su zeny co sa im ten kocik paci, reagovala som len na tu otazku a mala som si zakusnut do jazyka😉
@zabkalilly
@zabkalilly ahoj prosim ta nevies mi povedat kde si zohnala nahradne kolesa alebo z akeho kocika by mohli sediet kolieska
@mija11
Mam.ich doma,ak chces,aj podlozku v capuccino farbe,ako novú
@zabkalilly prosim ta a to mas tie predne mensie alebo zadne vacsie? A potom cena koliesok a aj tej podlozky ;)
@mija11 mam zadne kolesá,stali 80€v Aladdin.sk posuniem za 37€,su jazdené iba nami,podlozka 30€
@zabkalilly v nedelu idem kupit tento kocik tak uvidim ake budu a dam vediet ;)
@zabkalilly ahoj, podlozku mas do sportovej casti?? Ď 🙂
@zabkalilly mohla by si mi poslat fotecku do spravy?? A mas aj ten matracik do vanicky??
@sisismile
Do hlbokej nemám,to som.predala s kocikom,do športovej som.si kupila este jednu,uz iba tú mám,pošlem ti foto,je nádherná,elegantna
@alexandraleo dobrY nie uz predane
@zabkalilly ahoj,tu podlozku mi sfotis prosim ta ??
@sisismile jasné,paci sa😉

@loreal123 ahoj mas kocik este na predaj? Prosim ta mas k nemu aj vanicku ci len sportovu cast?