icon

Kočík Mima Xari - recenzie

minicko
1. feb 2013

ahojte..mate niektora skusenosti s kocikom mima xari?velmi sa mi paci design,len neviem ci je dobry aj po praktickej stranke..ak ho niektora mate doma,alebo ste si ho niekde odskusali,dajte mi prosim vediet..dakujem za vsetky nazory,ci uz pozitivne alebo negativne 🙂

mija11
6. jan 2018

@loreal123 ahoj mas kocik este na predaj? Prosim ta mas k nemu aj vanicku ci len sportovu cast?

mija11
6. jan 2018

@kaja0210 ahoj mas kocik este na predaj?

mija11
6. jan 2018

@lubicka76 prosim ta uz si predala kocik???

sila2
6. jan 2018

Predám Mima xari schocolade

mija11
6. jan 2018

@sila2 prosim cena a aku mas zostavu?

sila2
6. jan 2018

@mija11 mám ho v bazari nakukni.

lubicka76
6. jan 2018

@mija11 Ahoj Mija, kocik mam stale na predaj 😉

petra7481
6. jan 2018

@lubicka76 ešte je aktuálny ten kočík?

sila2
6. jan 2018

2.kombinacia + fusak
@mija11

petrikazuzka
6. jan 2018

Maminky, ktore ste mali Mimu, aky sportovy ste potom kupili...mne sa zatial nic nepaci tak ako Mima a predpokladam, ze v sportovej casti vydrzime do roka max 14mesiacov...kombinacia, nech je kocik prakticky a s peknym dizajnom pre sportovy kocik asi nemozne..

mimsbee
7. jan 2018

@petrikazuzka skús pozrieť MIMA Zigi 🙂 no my mame Mutsy Nexo, skladny, prakticky, pohodlný a za mna je aj dizajn pekný 🙂

lubicka76
7. jan 2018

@petra7481 Ano, kocik je aktualny.

lubicka76
7. jan 2018

@petrikazuzka
My sme pouzivali Mima Xari do dvoch rokov uplne v pohode, teraz som kupila Quinny Moodd, ale s fusakom je tak akurat, chcela by som vacsi kocik, uvazujem nad Stokke Scoot.

dai
7. jan 2018

@petrikazuzka ja som si kupila cybex ale neviem ci to vyhovuje tvojmu vkusu kedze mne sa mima absolutne nepaci a pride mi strasne gycova - ten cybex je masivny pritom lahunky, lahko ovladatelny, priestranny - mam teda priam...

lucifukdk
7. jan 2018

@dai ano je pravda cybex kociky su vkusne a aj pohladne a myslim si, ze najnovsie verzie su na hranici gycu, ale podla mna su extravagantne, ale povedat o mime, ze je gyc je trochu odveci...Mima xari je dizajnovy kusok, ktory im fakt vysiel na 100% obzre sa za nim kazdy, kto ma trosku vkus...Ja som si kupila Reflex - Silver Cross Vintage pink je krasny, pevna konstrukcia, trosku tazsi na bugy, do uplnej polohy, moze byt aj trojkombinacia, a hlavne odvezie sa v nom aj 5 rocne dieta...

dai
7. jan 2018

@lucifukdk to je asi vec nazoru - mne sa mima pacila na fotkach a bola som si ju pozriet kvoli tomu - a teda na moje pocudovanie sa mi v skutocnosti nepacila - ta koza, ci kozenka - n3viem... mne ano to korytkove sedenie besedelo🙂 videla som ailver cross coko a to bolo celkom pekne...
Ja som zobrala obycajny manhattan grey - farby doplnim... pozerala som aj stokke aj bugaboo ( pri prvych detoch som mala gesslein ) - ale asi je to fakt vec vkusu ze ma opat oslovil nemecky velky kocik - podla mna opat nicim napadny, cisty...

dai
7. jan 2018

Sorry za chyby - pisem na mobile a milion preklepov pozeram☹ v kazdom pripafu som tu nechcela hejtovat - chapem ze tu v skupinke su zeny co sa im ten kocik paci, reagovala som len na tu otazku a mala som si zakusnut do jazyka😉

mija11
9. jan 2018

@zabkalilly
@zabkalilly ahoj prosim ta nevies mi povedat kde si zohnala nahradne kolesa alebo z akeho kocika by mohli sediet kolieska

zabkalilly
9. jan 2018

@mija11
Mam.ich doma,ak chces,aj podlozku v capuccino farbe,ako novú

mija11
9. jan 2018

@zabkalilly prosim ta a to mas tie predne mensie alebo zadne vacsie? A potom cena koliesok a aj tej podlozky ;)

zabkalilly
9. jan 2018

@mija11 mam zadne kolesá,stali 80€v Aladdin.sk posuniem za 37€,su jazdené iba nami,podlozka 30€

mija11
11. jan 2018

@zabkalilly v nedelu idem kupit tento kocik tak uvidim ake budu a dam vediet ;)

sisismile
11. jan 2018

@zabkalilly ahoj, podlozku mas do sportovej casti?? Ď 🙂

zabkalilly
11. jan 2018
sisismile
13. jan 2018

@zabkalilly mohla by si mi poslat fotecku do spravy?? A mas aj ten matracik do vanicky??

zabkalilly
13. jan 2018

@sisismile
Do hlbokej nemám,to som.predala s kocikom,do športovej som.si kupila este jednu,uz iba tú mám,pošlem ti foto,je nádherná,elegantna

kaja0210
13. jan 2018

@mija11 ahoj nie.

elisa24042017
15. jan 2018

@alexandraleo dobrY nie uz predane

sisismile
15. jan 2018

@zabkalilly ahoj,tu podlozku mi sfotis prosim ta ??

zabkalilly
15. jan 2018

@sisismile jasné,paci sa😉