icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

hviezda22
9. feb 2011

http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=314...

toto je krása http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=326...

ja som mala fialovu a tmavohnedu a ta hnedo-čierna sa mi pačila najviac 😵

hviezda22
9. feb 2011

a este napr. str. 4 v tejto diskusii

brisilda
9. feb 2011

ja by som o tej svetlej trosku viac zauvazovala kedze dieta zvykne v kociku aj papkat 😀 vtedy treba brat do uvahy ze pokial nechcete mat spinavy kocik budete ho musiet stale prat :-Ja mam ten "cierny" a vazne sa ludia zanim otacaju 😠 to je fakt az taky divny kocik ? 😠 no kedze su po cestach kamienky mam total znicene kolieska 😀 denne ich musim umyvat 😝 ale nevadi hlavne ze v aute ho ani nevidno 😀 uzasne skladny kociarik 🙂perfektne sa manipuluje jednou rukou a dokonca aj do toho mini kosika sa mi vosli 2 velke flase s mineralky , deka pre maleho a termoobal na flase 😀a samozrejme ze plastenka na kocik je stale s nami 😉 no zajtra vytiahnem quinny az si vazne neznicim totalne kolieska na tych kamienkoch

janika84
9. feb 2011

@didiana333 tu som chcela aj ja,ale myslela som ze je to cierna.tou hnedou ma troska sklamali ☹ kde si objednala?

weiya
10. feb 2011

@brisilda otascaju sa za nim na ulici? no s tohto mam aj ja "strach" lebo ked som uz par ludom na fotkach ukazala aky kocik sme kupili,tak kukali ze co... 😀 a cakam uz kedy tie kamienky zmiznu s chodnikov 😀 😎

brisilda
10. feb 2011

@weiya podla mna aj kebyze kamienky zmizli s chodnokov tak stale sa najde miesto kde budu 😀 to by sme naozaj s kocikom museli chodit len po nak. centre aby sa neznicili 😀 takze mne je to aj tak jedno 😉 no a asi je kocik vazne divny na vzhlad 😀

weiya
10. feb 2011

@brisilda aj ja si tak myslim,len manzel ma presviedca ze to chodi take auto ktore ich zameta 😀 ale aj tak este chvilku pockam,kym sa lepsie otepli,a potom sa uz tesim von a na tie pohlady 😎 😀

janika84
10. feb 2011

tak ja som objednala tu bl.modru,ale musim tyzden cakat-nemaju ju na predajni.tak som zvedava aka bude.

janika84
10. feb 2011

tak a mam po modrej.volali ze ta uz asi ani nebude ☹ .co teraz?

janika84
10. feb 2011

ak mate niektora na predaj tu bl. modru.kupim.dakujem za ponuku 😉

michaelahanuskova
10. feb 2011

zdravím mamičky, riešim dilemu ohľadom kúpy nuny...neviem sa rozhodnúť, či risknúť a objednať ju v čiernej farbe, pretože to vraj nie je tak celkom čierna. nikde ju nemajú k videniu, všade majú iba žlté ☹ mamičky, ktoré máte "čiernu", má veľmi ďaleko od čiernej farby?? 🙂 vopred ďakujem

zuzul1310
10. feb 2011

@michaelahanuskova ja mám sivú so zelenou, je krásna....veľmi pekná kombinácia.

blondina37
11. feb 2011

@michaelahanuskova dobry den, ted vychazi nova nuna, ktera je polohovaci do lehu, vylepšine sedadlo, vetšý košik, novy barvy bežova a černa, barvy locorice, vinova a bežova budou v polovine března. V květnu žluta a černa. Černa bude mit střibernu kostrukci.

henrieta76
11. feb 2011

@blondina37 ahoj to nemyslis vazne ja som si teraz kupila fialovu ale tie vylepsenia sa mi pozdavaju.nemas prosim ta link na novu aby sme sa mohli pozriet?

hviezda22
11. feb 2011

http://www.mojetehotenstvi.cz/nuna-buggy-2011
ale to je jedina zmienka na nete, aspon ja som nenašla

susisus
11. feb 2011

no tak neviem ci je to tou farbou alebo odfotenim, ale vobec sa mi nepaci ☹

janika84
11. feb 2011

odpadnem 😀 tak super cakam na novu-juchuu 🙂

michaelahanuskova
11. feb 2011

@blondina37 ja ju potrebujem súrne, lebo by som bola bez kočíka. pomoooooc ☹ zájdem si po ňu kamkoľvek, len ju musím mať skôr ako v apríli ☹

anezena
11. feb 2011

baby ta 2011 je supeeeer. my predavame aj nas zapp ze uz nebude mat ziadne kocik, ale tusim nunu tu novu este kupim 😀 😀 ved ked pojdeme v lete do prahy al. hocikam na celodenne vylety, aj na dovcu. je supeeer. ja som uz pisala do bambini, ze kedy bude a tak. tak som zvedavaaa 😵 😵 😵

brisilda
11. feb 2011

@michaelahanuskova nema daleko od ciernej no neni to cierna ako uhol 😀
ta nova nuna je plohovatelna? ja odpadnem dufam ze aspon cenovo bude drahsia ako ta co som teraz kupila lebo ma inak picne 😝 oni vedeli preco ju ponukaju tak lacno 😀 no nam polohovanie nevadi 😉
@blondina37 no super! sakra ! takze uz aj cierna bude co? 😀 😠

anezena
11. feb 2011

pisala som do tych ciech do toho delfinka a odpisali mi ze na predaj bude koncom marca a ze teraz pracuju na cenach a nahadzovani kocika na stranku 😉 😉

michaelahanuskova
11. feb 2011

@anezena no mne odpísali, že až koncom apríla ☹

anezena
11. feb 2011

@michaelahanuskova a kto ti to pisal? ti z Olomouca? mne dnes o pol 1 napisali, ze koncom brezna- to je marec, ze? 😉 😉 😉

janika84
11. feb 2011

na centralnom sklade bude koncom marca 🙂 farby este ale nevedia. 😉

blondina37
11. feb 2011

@michaelahanuskova zatim ji nemaji nikde ani v zahranič, tady na

https://www.youtube.com/watch?v=mYqz2hmdUiw

jde vidět ten nový model v šedý barvě jak paní předvadí a na holanskych strankach našla jsem všichny barvy co mají a navíc nová barvá černa, možna pro ČŘ budou delat v jinich barvach.

Take čekam na novou nunu ale když nebudou mit v šedozelený barvě, tak nevim jak se rozhodnu pro staru nunu nebo novou 😒

brisilda
11. feb 2011

kocky existuje sprejova farba na textil neviete kde sa da zohnat ? 😕

kackabrcka
11. feb 2011

@hviezda22 tak to je presita nuna prerobena v CR urcite od pani co robi aj quinny, dnes som nad tym uzazovala aj ja..

kackabrcka
11. feb 2011

@brisilda na co chces ten sprej ??? behni farby laky alebo cierna fixka na textil - to skus malo by to dobre chytit ...

hviezda22
12. feb 2011

@kackabrcka je to možné, no kde by zohnala taku latku? a napis na strieške?

na textil su farby a fixi, neviem či aj sprej.......maju v papiernictve

cherryblossomgirl
12. feb 2011

na amazone vidim kolekciu 2011, ale nezda sa, ze by islo polohovanie do lahu a pod. http://www.kinderwagen.com/nuna?brand=542&produ...