Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
a este mi vysvetlite baby aky je rozdiel medzi nunou 2010 a 2011 😉
baby do kedy je vyuzitelna ta nuna? ja mam concord fusion sportak a neviem ci by mi nuna nebola zbytocna. mate link na tu bezovu?
allysa ano pokukovala ale vacsina ludi mi povedala ze je taky mimozemsky))) skaredy ze nuna je krajsia a lacnejsia))) tak som sa definitivne rozhodla pre nunu ale asi pockam do marca na tu novu zatial mame CS4 ale to je velky kocik kym ho zlozim a rozlozim som znicena ☹
no myslím, že nuna je ešte mimozemskejšia,ale pre mňa sú pekné oba 😀
ahojte dievcata, prosim vas, nova nuna nema vacsie kolieska? ci sa mi to len zda?...tak uz aj my cakame na novu nunicku 😀 😀 fialkova bude nasa 😀 😀 ...joj som rada, ze som neobjednala stary model, dcerka bude mat rok v juni, to je uz nuna vhodna, ci? mame este bebe hightrek do terena, toto bude taka rychlobezka 😎 😎
Dievčatá ja som neodolala a objednala som si Nuničku dúfam že budem spokojná. Dcéra má skoro 9 mesiacov no v kočíku toho moc nenaspí a zatiaľ si nechám aj Teutóniu. Potrebovala som niečo skladné a to nuna naozaj je.
@bamarama82 ja masm nunu a na ceste k nam je uz concord 😉 takze podla mna ked nemas ziadnu rychlobezku tak nuna je idealna 😉
Da sa k tej nune napasovat nejake madlo? Hocijake, oni tusim k nej madlo vobec nemaju, ze?
Baby, zdaju sa vam kolieska na novej kolekcii uplne rovnake ako na predoslej nune?
Pocula som uz velakrat ze straaaaaaaaaaaasne hrkocu... 😖 Aj teraz mi to jedna mamicka potvrdila co ju ma, tak stale vaham, ci kupit ci nie... 😕
@sonia. je pravda,ze hrkocu,najma na tych zamockych dlazbach,ale vela tychto bugin hrkoce,...cloveka to zo zaciatku otravuje,hlevne ,ked je zo zaciatku odchovany na ticho sportoveho kocika,ale mne to navadi,a ja si nunu neviem vynachvalit-manipulacia,a ako rychlobezka,idealna vec....ked ides klasika po normalnom chodniku,tak nehrka....
@exupery neviem kto vymýšľa tieto neodpružené konštrukcie a umelohmotné kolieska - to nie je o našom pocite, ale o deťoch, ktoré majú slušné otrasy najmä po dlažbe... tiež sa mi páči nuna. ale tieto buginky by som odporučila pre batoľatá - a ak by som mohla vrátiť čas- svoje bábätko na umelohmotných kolieskach viac netrasiem ☹ alebo podľa možnosti volím inú trasu - nie dlažobné kamene)
@sonia.
@vanesa77 nuna nemaumele kolieska /to som si na prvy pohlad tiez myslela/ ono to je tvrdena guma 😉 a tak ci tak hrkotat hrkota kazdy kocik co ma gumenne kolieska 😒 mne to nevadi alebo maleho to uspava 😀
@exupery ja som prisla dnes na to ze nunu nemusim ani poskladat ked ju chcem natlacit do kufra 😀 😀 😀 juuj som happy ako nikdy predtym 😉 teraz iba otvorim kufor hodim tam cely kocik a ide sa ziadne skladanie 😉 mame 5 dverove auto Matrixa 🙂 jedine co musim urobit je sklopit rucku do najnizsiej polohy 😉
ahojte, prosím vás chcem objednať nunu ten set aj s fusakom, malý má jeden rok teraz ale je taký väčší má okolo 83 cm, myslíte,že sa mi tam v pohode zmestí? a budúci rok? či je ten fusak zbytočný? a je dobre zateplený? nebude mu v ňom zima? ďakujem 🙂 a vyuzivate ten original prsiplast, lebo som citala tu ze sa neda poskladat.. chcem len vediet ci sa ten set oplati alebo radsej mam kupit len kociar a ostatok ine poobjednavat... a este tie co ste mali aj casualplay S4 mi prosim povedzte ci je na nune vysie strieska alebo je to asi to iste dakujem vam krasne :o)
baby tie co mate zltu, aka je? v pohode? da sa? myslim, ci sa moc nespini a ako sa udrziava, ci nesada hmyz a tak. vdaka 🙂
@luciferova STRASNE SA SPINI.... nikdy viac.
@marafka plastenka sa da zlozit na placku a supnut dole pod nak. kosik 😉 ja ju vyuzivam no este neprsalo 😀 inu plastenku by som k nune nechcela lebo by mi zabrala cely nak. kosik 😝 ten set sa oplati kupit ale bez fusaku jedine ze fusak hned predas 😉 bude vam asi maly a teraz uz ide jar tak ho nepouzijes
@zajo79 a ktora farba je podla teba lepsia?
@luciferova ja som si nemohla pomoct a kupila som zltu....mam tmavihnedy kocik a tiez sa spini,tak co ....budeme chodit spinavi....ale ked mne sa tak paci ta zlta!!!!
sak to, tiez si myslim. ale ci to na nom zas moc nekrici. a da sa cely stiahnut a vyprat?
@luciferova ze vraj sa da,este som neskusala,ale ono to je taky super material,ze utries handrou a ides dalej....krici nekrici,ked raz viem,ze kocik je spinavy,tak ho umyjem,ci je tmavy ci bledy,....a ked sa niekomu nepaci,za mam spinavy kocik,ked idem z vychadzky,mne je to jedno,su aj horsie veci....
niektore veci isli v pohode utriet, ale moj maly stale musi nieco zuvat, stale musi nieco pit... a mna isiel slak trafit po par tyzdnoch, ze po jednej prechadzke ho musim stale drhnut. bolo leto, ked bol fakt ze dost, strcila som ho pod sprchu a vydrzhla...to uz ani utierky nepomohli.. no nieje to moc prakticke. som myslela ze to bude v pohode. nebolo.
uz by som zobrala neaku tmavu farbu.
Ďakujem dievčatá za rady :o) no ale teraz ste mi dali riadneho chrobáka do hlavy....keď ja som sa zamilovala do tej žltej ale rozhodujem sa aj medzi tou šedou...keby som mala babu tak beriem tú fialovú tá je tiež krásna ale pre chalana asi veľmi nie :( no vôbec sa neviem rozhodnúť ale pritom ju chcem dnes objednať 🙂 ešte by ste mi mohli zmerať dĺžku toho fusaku kto ho má.. a ešte jedna otázočka.. čo dávate do nuny takto na jar alebo jeseň keď je ešte chladnejšie ? lebo asi na to nánožník nejaký univerzálny asi pasovať nebude...

@sue250 mne tiež z enikibeniki odpísali, že tak marec-apríl by mal prísť na trh