Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
Ja mam teda Nunu kratko,ale uz parkrat som ju vytiahla aj teraz v zime,dala fusak a ideme,ked do mesta,alebo tak....hrka len cisto na malej zamockej dlazbe,inak na velkych kockach ide potichu,vysla aj zisla som zatial vsade,manipulacia super,malej sa paci,ja som spokojna....za tie prachy,...a polohovanie nam nechyba,mala nespi v kociku uz poriadne dlho,takze super.Som zvedava kolko vydrzia kolieska,a daju sa vobec vymenit?Asi nie,ze?Zatial velke plus.Dokonca sa mi tam zmesti emitexovy hruby fusak aj s malou.....
@cherryblossomgirl @luly13 vyliezla som na ne tie obrubniky, ale ten kocik zospdu vyzeral hrozne, ale mna to netrapilo nejako, ved vidiet to nebolo, len ked sa kocik poskladal. ale oproti inym kocikom je naozaj nuna nizka - teda ten podvozok ma nizky a citila som ze som zavadila o obrubnik
@exupery v pohode,super diki,este aj farbu fusaku mame rovnaku 😀 ja to do sportaku upevnujem aj s tym vrchom,ze aj to okolo operadla stiahnem,a preto ked som ho do nuny skusala,mi ho tam neislo narvat 😀 nahodim fusak a berem zajtra, ze ma byt pekne,dnes mi to este na prsanie vyzera, vybehnem konecne aj ja nunu prevetrat 😀
baby tak nunu mam objednanu a do 20. marca ju mam doma. tesim 😵 😵 😵 😵
Ja mám v nune Lodger fusak...a parááááda..... 😉 malý sa rád vozí v nej a madlo nám veru vobec nechýba...
mne sa paci, ze nuna nizka,,ja si myslim, ze je to pozitivum a opravte ma prosim ak sa mylim,,predpokladam, ze ked mala bude uz sama behat, nebude mat problem nasadnut sama do kocika, co sa mi u ostatnych golfacoch zda, ze to az tak jednoducho deti nedokazu...ci?- co vy na to skusene "nunacky" 🙂 😀
@merikac ja som objednavala www.bambini.sk v Trnave.a ano ieta samo o nej vlezie, vylezie, v tom je super, madlo nepotrebujeme, ale dany ma uz 3 roky to je uz ine. my sme mali o juna o nov. nunu 2010, potom predali a teraz kupujeme 2011, a uz s aneviem dockaaat 😵 😵 😵
tak som dnes bola pozriet tie rychlobezky. mam pocit, ze taky, aky chcem, este nevyrobili ☹ . nuna 2010 by sme urcite nezobrali. este si pockame ako bude vyzerat 2011. jej naj vyhoda je jej skladanie. fakt zaberie mini priestor. manzelovi sa velmi pacil cybex calisto. len zas to skladanie. v zlozenom stave je vacsi nez jane, co mame teraz. a krpcovi sa velmi pacilo v rychlobezkach s madlom. cize dalsi pre nas podstatny minus pre nuna 😖 .
a este trojkolka golfac urcite nie. uz pri pechadzke obchodom sa to knisalo kde tade...
baby,dnes sme boli s nunu vonku,a super sa ovlada,dobre sa s nou ide,ale to hrkotanie 😕 som myslela,ze hrkoce len na tej zamockej ale hrkotala mi celu cestu,aj na "rovnych" chodnikoch
kocky naozaj je pravda, ze tak strasne hrkoce? lebo zvazovala som nunu a mutsy spider, tak teraz neviem :((((
No neviem,mne nehrkoce.... 😕
@didiana333 asi si si zvykla ale nuna mierne hrkoce no to bude tym ze teraz su chodniky posypane kamienkami 😉 mne v nak. centre ide tichucko resp. si to nejako uz nevsimam 🙂 tak ci tak malemu to nevadi je to uspavacka 😀
@brisilda to aj moj dokáže zaspať posediačky... 😀

@luly13 😀