Kočík Papiwi Sky
Ahojte kočky, máte niektorá tento kočík? Plánujeme 3.dieťatko a mne sa celkom pozdáva, páči sa mi, že je tam prehadzovacia rúčka a vymeniteľné kolesá, budeme sa totiž sťahovať na dedinu, ale zase budeme chodiť aj do mesta na návštevy a tak. Budem vdačná, ak napíšete svoje skúsenosti.
Ahojte maminy,chcem sa pochváliť,už máme aj my Papiwi sky a fakt vrelo odporúčam 😀 ,ak by niekto chcel držiak na fľašku,tak sedí z kočíka Quinny 😉
Ahoj všem, pročítám různé diskuze k Papiwi sky..mám ho koupený cca 2 měsíce, ale zatím čekáme na miminko 🙂 Na serveru Emimino je hodně něgativních recenzí, tady je jich hodně pozitivních, tak mě to potěšilo..už se těším až vyjedeme 🙂
ja ich predavam za 290e uplne nove,,su neskutočne,,ak ate zaujem napište mi na 123ajka123@centrum.sk,,pošlem všetko
@tatianka7 ja ich mam po 290e nove,ak máte zaujem 123ajka123@centrum.sk,,pošlem všetko
@magika6479 Ahojky,nejako som sa stratila,čo predávate?
Da sa kocik papiwi sky vidiet kdesi nazivo v okoli ziliny?pripadne na trase za-rk-pp? Dakujem
@demic Ahoj, už som to tu písala veľa krát, áno, som s kočiarom veľmi spokojná. Veľa muziky za polovicu peňazí v porovnaní s Bugaboo napr 😀 Je ľahký, dobre sa s ním manévruje, má veľa príslušenstva... Dalo by sa popísať veľa pozitív. Keď sa mi rozpadne, kupujem taký istý 😀 Myslím, že to hovorí za všetko xixi 🙂
Ahojte mam na predaj kocik Baobao, je od toho isteho vyrobcu ako Papiwi Sky. Je presne taky isty, aj so vsetkym prislusenstvom. Info dam do spravy. 😉
môžem sa opýtať žienky? neviete či sedia látkové veci teda strieška alebo hlboká vanička z Bugaboo na Papiwi?
vďaka za info
Ahoj maminky, predávam papiwi kupovany v septembri 2014, takže vyše roka V záruke. .s bohatým príslušenstvom, dvoma strieskami, zimným setom A pod. .aj V trojkombinacii S vajíčkom maxi cosi pebble ktoré krásne ladí (ružové)
Kocik ma čierny rám, krásna ružová A sivá strieška ktorý si môžte meniť podľa nálady, vanička čierna. .Ak by bol záujem pošlem bližšie info aj foto. .kľudne píšte ip na mailo 29
kočík je aj vďaka sivej streche unisex;)
Oprava:mailo29 🙂))
Predavam tento kocik ak by bol zaujem sedo cierny dakujem
Predavam tento kocik ak by bol zaujem
Aj ja čierno ružový+šedá strecha naviac S bohatým príslušenstvom A vajíčkom ako trojkombinaciu;)
Predávam Baobao (rovnaký výrobca ako Papiwi). Viac info v Bazáre alebo do správy 🙂. V prípade záujmu aj s MaxiCosi vajíčkom. Ešte v záruke 😉 Tmavomodro-čierny
Prosim vas maminy. Mam papiwi sky max spokojnost. Planujem kupit striesku z vandy - bugaboo cameleon soft pink predlzenu no neviem ci bude pasovat. Vrak by mali striesky z bgb cam 2 sediet na papiwi. Nemate niektora skusenost? Nerada by som kupila a zistila ze nesedi. Dakujem
@julinkazel ahoj ja som mala tento kocik a kupovala som si striesky z bugaboo ceameleon a nemusel byt 2 stacilo cameleon a pasovala ale vadilo mi ze tam bol znak bugaboo tak som kupovala site striesky nabcameleona aj predlzene pasuju tak kludne objednaj 😊
Jeeeej dakujem velmi pekne 🙂

@radka444 Supeeer,potešila si ma 😎 .Tak s chuťou idem do toho 😀 dakujem