Kočík Quinny Zapp Xtra
Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...
Ma byt dostupny koncom jula.
kocky poradite mi strasne sa mi zacal pacit quinny zapp xtra
len mala ma 14.mesiacou,oplati sa mi ist donho????
hm nebude jej maly,ake velke deticky v nom byvaju??
Ahojte mamičky...neviete mi poradiť či sa dá na quinny zapp xtra 2 zohnať madlo keď mám ročník 2012? Lebo jeden som objednala, vyzerá tak, žeby mal pasovať, ale nemôžem ho tam vsunúť a na nete som našla na jednej internetovej stránke madlá, ale pasujú na iba kočíky vyrobené po roku 2012. Takže teraz neviem či vôbec existujú madlá do roku 2012. Ďakujem za odpoveď. 🙂
Baby, ako to je s velkostou? Chcem objednat cez net, osobne si nemam kde vyskusat, ale nas maly ma rok a 11 kg...chceli by sme aspon rok vydrzat, hlavne v lete na dovolenky a take presuny autom...myslite, ze sa tam este v pohode vojde? dakujem za info 😉
baby mozem sa opytat kde by som zohnala nanoznik na quinny zapp xtrA ??aj kosik nakupny?? dakujem
@lusiela1 no okey zatial to necham takto volne ak by som sa rozhodla nakoniec mohla by som vam napisat spravu ano?? dakujem
Ahojte,chcem sa opytať,viete mi poradiť,kde by som zohnala quinny zapp xtra2,ale 4kolesovy?nasla som ho nahodne cez google a je krasny 🙂 jedine,co mi vyhadzuje,je cez ebay,s cim,bohuzial,nemam skusenosti.dakujem
Baby da sa nasadiť na quinny zapp vajičko maxi cosi? myslim da sa dať dole ten poťah a nasadiť tam vajičko? alebo to ide len na quinny zapp xtra , xtra 2 ?
@fiflenka quinny zapp xtra sa dá v protismere sedieť ležať a aj v smere tam ma 3 polohy

@katussska24 presne medzi tymito dvoma uvazujem 😉