icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

aliza
14. feb 2011

@ellysa to je aj moj taky sen, bee plus, ...len keby nebol taky drahy 😒.
Inak, videli ste tu napodobneninu zappu- Petite star Zia?

https://www.youtube.com/watch?v=UvMPfBeDg1A

co na to hovorite? je podstatne lacnejsi a hlavne sa da skladat vcelku.

ellysa
14. feb 2011

@aliza áno videla, vypadá dobre a ževraj aj dobré recenzie sú naň, u nás je mu veľmi podobný od Bertoni jeden, nejaký omega sa mi zdá, no neviem aká je kvalita

aliza
14. feb 2011

@ellysa lebo asi mi to skladanie u zappu predsa len vadi, uz ked dalsi kocik, tak nech je fakt prakticky a tento vychadza u nas £100, co je super cena

maata12
16. feb 2011

@dosa Ahoj! Prosím Ťa, chcem sa opýtať ako sa Ti jazdí zo Zappom keď máš bábo otočené k sebe a je v polohe na ležato...? Tá sedačka mi príde dosť vystrčená, tak či ti to nezavadzia... Hľadám nejaký golfáč s otočnou sedačkou a spojenou rúčkou.... Díky za odpoveď 🙂

dosa
16. feb 2011

@maata12 - mne sa s nim jazdi dobre, ja som spokojna, az na to hrkanie, ale to len na dlazbe, na klasickych chodnikoch parada. otoceneho k sebe som mala maleho raz, zo dve hodinky si tam pospal, ja som sa poprechadzala a islo sa mi s nim super, nic mi nezavadzalo. az na to, ze zapp nema spojenu rukovat... sice sa da chytit na tu spojku medzi rohmi, ale ta je taka labilna, nie moc na kocikovanie... to uz potom so spojenou ruckou a otocnou sedackou tak bugaboo bee+

maata12
17. feb 2011

@dosa Ďakujem za postrehy 😵 a bugaboo bee+ je aj môj favorit, ale ešte stále uvažujem či chcem aj do druhého kočíka toľko investovať....

minitrouble
19. feb 2011

@maata12 tlaci sa uplne v pohode, vcera sme prvykrat skusali kocik a ja mam malu vzdy otocenu len k sebe a nic mi neprekazalo, dokonca sa mi vobec nezdalo ze by kocik nejak extra hrkal a to som isla po takej tej dlazbe ale prislo mi to celkom v pohode ....ale je fakt ze to spojitko tam podla mna medzi ruckami moc velku funkciu nema - teda neviem si predstavit za to tlacit - ale inak sa tlaci fakt super aj je stabilny - starsia dcera don vyliezala ked bola v takej sikmej polohe a uplne pohodicka 😵 😵
dost som sa bala ze aky bude kedze su tu nan dost kriticke nazory a musim povedat ze asi najlepsi golfac aky som si mohla vybrat - je strasne priestranny, paradna strieska, super idealne a lahke polohovanie, lahko sa sklada/rozklada a zabere minimum miesta a da sa otocit na oba smery - fakt zatial super spokojnost 😵 😵

lara75
19. feb 2011

@minitrouble jeej, si ma veľmi potešila s pozitívnymi postrehmi na tento kočík, aj ja sa bojím, či som neobjednala golfáč, ktorý neskôr oľutujem🙂 Už máme 😉 objednaný🙂

ellysa
19. feb 2011

@lara75 budeš spokojná, neboj aj my sme 😀

brisilda
20. feb 2011

ahojte kocky 😉 ja som na kociky maniak 😝 chudak mm to radsej uz ani nekomentuje 😀 no mam na vas otazocku ponukal sa mi za skvelu cenu kocik concord a aj quinny xtra a teraz neviem cktory je lepsi ☹ concord sa mi nepaci ale zase je velky a babo v nom ma naozaj pohodlie podla mna 3 rocne dieta v nom nema problem spinkat 😉 co je hadam naj vyhoda ked budem potrebovat niekam ist cez obednajsiu siestu 😀 chrbtova opierka je hadam najvacsia so vsetkych kocikov 😀 no quinny xtra je zase skladny mini kociarik a vraj sedacka je velka tak teraz sa neviem rozhodnut 😔 prosim ktora mate xtra hodte info naozaj sa don vojde aj velke babo? alebo je lepsie investovt do concordu ? 😝 quinny v cervenej farbe je naaaadherny 🙂

barboramarek
20. feb 2011

@brisilda ahoj, podla mna sa tieto dva nedaju porovnat, mala som concord a malu som si dala nedavno do zapp xtra ale nepresvedcil ma, ja teda potrebujem kocik poctivo na spanie, dennodenne. ale ked to mas ze len sem tam vyspat tak postaci. ale urcite si chod vyskusat, ja som bola nadsena z fotiek ale realita ma jemne zaskocila 😀
musis vediet na co v provom rade kocik potrebujes 😉

ellysa
20. feb 2011

@brisilda ja by som brala xtra, nie že by som ho šla teraz nejako veľmi obhajovať ale concord je hebedo keď sa zloží a pozerám, že máme podobne staré deti a myslím, že v kočíku budú spať čím ďalej tým menej, plus začnú chodiť po svojich a kočík bude na odvezenie v prípade núdze, takže skôr golfky ako obrovský šporťák, mne v xtra dnes spala 3 hodiny a nemala žiadny problém

a inak ja zasa poškuľujem po nune 😀

brisilda
20. feb 2011

@ellysa nuna je super kocik 😉 a dik za tvoj nazor 🙂 mne sa teraz nuka concord novy za 350 € tak ma to laka a aj quinny je super a v super cene no ja mam v plane s malym behat ked sa umudri pocasie vsade tak potrebujem nieco velke kedsze dieta mi rastie pred ocami a dlhe vylaty na vlastnych isto ani o rok nezvladne 😖 takze som teraz na vazkach 😖

ellysa
21. feb 2011

@brisilda no my tiež chodíme stále na výlety, u mňa by bol rozhodujúci aj kufor v aute, lebo s concordom by sa nám tam už nič nezmestilo, ja mám ešte bgb cameleon, takže v prípade núdze použijem ten, ale pravdupovediac odkedy mám xtra stojí v chodbe-chudák
s nunou čakám na tú nocú kolekciu, len sa bojím, že potom sa budem musieť rozhodnúť medzi xtra a nunou a to bude veľmi ťažké

ale ak nemáš iný športiak, len nunu, tak asi potom ten concord bude lepší, dva golfáče sú asi o ničom

brisilda
21. feb 2011

@ellysa ja mam este muru4 je to super kocik ale chrb. opierka je kratka ☹ teraz nam je akurat ved kuk foto a kedze som na kociky zatazena tak teraz chcem kupit uz vazne posledny a aby sme ho vyuzili co najdlhsie 😉 takze sa rozhodujem no xtra je naozaj velmi skladna a pekna 😉 ale v zime nepouzitelna ☹

ellysa
21. feb 2011

no tak to áno, jeden normálny šporťák treba, kým teda nebudú mať deti aspoň dva roky, potom už asi stačí aj golfáč ako jediný kočík, ja bývam pri BA tu bol sneh asi len dva týždne, ale vtedy som musela naozaj vytiahnuť zimné kolesá na bugaboo,inak by som neprešla nikam, tak zober concord 😉 však xtra možno ešte inokedy

aliza
21. feb 2011

ahojte. Tak ja som nakoniec kupila petite star Zia, uz ho mam doma, tak uvidime, kolko vydrzi. Zatial vyzera byt v poho, malemu sa v nej paci, mame k tomu aj fusak, takze super, mozme uz pouzivat. Inak, ja som mala pri dcere velky kocik s nafukovacimi kolesami len prvy rok a jednu zimu, potom sme chodili s Chicco golfacmi aj v zime a nebol ziaden problem. neskor vsak spavala obedny spanok zasadne v kociku, tak sme kupili dalsi golfac Graco Mosaic lebo ten sa dal polohovat uplne na lezato a ona v nom krasne spinkavala aj taka velka. Tym som chcela povedat, ze dietatko sa dobre vyspi aj v golfkach.Ja tie mohutne kociky nemozem ani citit, tolko som sa s nimi natrapila....najma do auta, z auta, hore schodami bez vytahu...tento rok sme si v snehu vystacili aj s PP pliko switch, maly ho ma od narodenia, nepotrebovali sme ani vanicku. Viem, nie je to kocik, nie je to ziadna 'chutovka' pre maniacky, ani ja PP velmi nemusim, ale praktickost vyhrala a naozaj ho skladam denne do auta a rozkladam a vykladam a je super, aj sneh a lad prezil v pohode.
A k tomu zappu extra, niektora tu pisala, ze ta sedacka nie je az taka velka, treba si to asi najprv pozriet v obchode.

aliza
21. feb 2011

a videla som aj nunu...no neviem, vyzera to ako hrackarska bugina...fakt len na rychle presuny, cestovanie....ale kazdodenne pouzivanie asi nie. Ktovie, kolko tie malilinkate kolieska vydrzia. Inak vyzera dobre, paci sa mi, ale co ma odradilo, je to, ze sa neda polohovat (aj ked vraj ma byt nova polohovatelna, ale nikde som ju na nete nenasla) a hlavne takmer ziaden kosik a tym, ze ma spojenu rucku, neda sa ani nic zavesit, takze maximalne ruksak na plece, inak si neviem predstavit, kam dat vsetky potrebne veci. Iba ze by to bolo uz pre velke deti bez plienok a inych potrieb 😀.

zajo79
21. feb 2011

@aliza nuna pre 5 mesacne dieta nieje ani nahodou.

zajo79
21. feb 2011

@brisilda nemam pocit z fotky, zeby vam opierka bola kratka. 😕

zajo79
21. feb 2011

@brisilda syn ma dva roky aj nieco...a v zapp xtra ked som ho tam dala v obchode, tak uuuplne v pohode..este aj rezervu ma v nom

brisilda
21. feb 2011

@ellysa dik no xtra uz za zvyhodnenu cenu nieje ☹ dlho som rozmyslala az som dorozmyslala 😀ono je tazke nejast idealny kociarik ☹

brisilda
21. feb 2011

@zajo79 no teraz nam je dobra ale o rok neviem neviem 😔 hlavicka mu bude isto trcat takze potrebujem nieco vacsie ved chrbtova opierka je nizsia ako ma xtra

aliza
21. feb 2011

@zajo79 vsak prave, ale baby pisali, ze ma byt aj polohovatelna, ale ani u nas som zatial o tom nepocula. Pre anglicanov su aj tie 2 polohy, ktore teraz nuna ma, ako polohovatelny kocik 😀, oni su schopni aj novorodenca do toho posadit...

zajo79
21. feb 2011

@brisilda o rok bude este novych kocikov ajjajaaaj

zajo79
21. feb 2011

@aliza nuna hrka viacej ako zapp. kosik minimalny..to som mala fakt problem tam nieco narvat.
vyvazena je dobre, super sa s nou chodi na obrubniky..
mne vadila aj ta strieska... maly to stahoval na seba, prichytena s takym mini suchym zipsom. inak.. asi zodpoveda cene. 😅

brisilda
21. feb 2011

@zajo79 super tak ja pojdem kuknut este ten xtram nazivo 😉 ja viem, ze budu nove kociky no mania je mania 😀

zajo79
21. feb 2011

@brisilda to my nemusis hovorit 😀

na ceste mam bee+ aj maclaren quest...a to rozmyslam, ze bee+ hned predam, ze na leto staci maclaren.

zajo79
21. feb 2011

a by som radsej tu limitku quinny zapp xtra co sa chysta

bee+ pocka aj na neskor... kupim aj o rok

brisilda
21. feb 2011

@zajo79 hod link az mrknem 😉